Tag på en fed skiferie med gutterne

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Trænger du og gutterne til at komme lidt væk fra den trivielle hverdag med kone og børn, og er I vilde med at stå på ski? Så tag på en fed mandeskitur med gutterne. Her i denne artikel kan du finde inspiration til, hvor turen kan gå hen, hvis I har besluttet jer for at tage på skiferie sammen i mandeflokken, og du kan også læse meget mere om, hvordan I med fordel kan transportere jer hen til jeres endelige destination.

Turen går til Østrig

Østrig er en perfekt skidestination, når der skal holdes ferie med gutterne. Det er ikke så langt væk hjemmefra, men omvendt er det tilpas langt nok væk til, at I får følelsen af frihed og at komme lidt væk fra det til tider kedelige hverdagsliv. Samtidig byder Østrig på nogle rigtig gode skiresorter, hvor der er masser af gode pister, godt med sne, og så er der, sidst, men absolut ikke mindst, rigtig gode muligheder for afterski.

En af de utrolig mange populære skiferiedestinationer i Østrig er Wagrain, hvor der er masser af fede hoteller eller lejligheder og intet mindre end 350 kilometer pister og hele 100 lifte. I behøver dermed ikke at vente i kø i alt for lang tid, når I skal op på pisten igen, selvom det er et populært skiområde. Ud af de 350 kilometer pister er en stor del af dem blå, det vil sige for jer, der ikke har så stor erfaring med at stå på ski. Der er dog også rigtig mange kilometer røde pister til de lidt mere erfarne skiløbere, og til de helt erfarne og modige skiløbere er der naturligvis også sorte pister at vælge imellem.

Østrig og Wagrain har med andre ord noget for enhver smag og ethvert skiniveau.

Hvad med transporten?

Der er mange måder at komme til Wagrain eller andre steder i Østrig på. I kan for eksempel flyve dertil, eller I kan med fordel vælge at køre derned i enten bil eller bus. Det giver jer en bedre mulighed for at slappe af undervejs, og bliver turen for kedelig, kan I jo prøve lykken på nogle online spillemaskiner på jeres smartphones, og hvem ved – måske viser det sig, at skiferien med gutterne hurtigt har tjent sig selv ind.

En af de helt store fordele ved at køre til skiferien i enten bil eller bus er, at I slipper for den lange transittid, der ofte er forbundet med at flyve på skiferie. Samtidig risikerer I ikke, at jeres kufferter med al jeres udstyr havner et helt andet sted, og I derfor ikke har noget skitøj at tage på de første dage.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?