Tag på mandetur til Miami i USA

Posted on 3 min read 272 views

Tag på mandetur til Miami

Kom væk fra den daglige trummerum og få en fed ferie med kammeraterne i Miami. Der er ufattelig meget at se og opleve i Miami og hvis man er forælder så ved man godt at der ikke kan kobles 100% af på nogen ferie, når der er børn med på turen.

Slip for at tænke på andre end dig selv og få en fed mandetur til Miami

Skal du holde ferie hvor hensigten er at koble fra i forhold til ansvar fra det daglige og hvor det med sikkerhed kan lade sig gøre at give den gas uden hele tiden at skulle huske at der er andres ønsker og behov der skal tilgodeses, så er en smuttur til Miami med kammeraterne et hit.

Der findes et væld af ting der kan ses og opleves i Miami og når du drager afsted på en mandetur, er der ikke nogen der kan holde jer tilbage fra at lave de mere maskuline ting, som ellers ofte vil blive tilsidesat. Hvis du kan se idéen med dette så er der blot få ting du bør være opmærksom på i forhold til den ansvarlige del, som f.eks. ESTA ansøgning.

Tjek dit pas og ansøg om dit ESTA – så kan du slappe af og nyde din mandetur

Når du har klaret alt det praktiske i forhold til rejsen derhjemmefra, så er der rig mulighed for bare at nyde løs med det samme du letter med flyet fra Danmark. Få derfor styr på dit pas og dit ESTA samt dine rejsedetaljer i forhold til ophold og tidspunkter med det samme og læn dig godt tilbage i forhold til resten af din ferie.

ESTA er din elektroniske rejsetilladelse som du skal bruge for at kunne rejse ind i USA. ESTA tager ikke lang tid at søge om og du har din rejsetilladelse indenfor kort tid. Nogle har erfaret det har taget få timer, men det hedder sig at man skal forvente en behandlingstid på 48 timer.

Når du ansøger om dit ESTA er det vigtigt at du forinden har tjekket gyldighedsperioden for dit pas. Dit ESTA vil nemlig blive elektronisk registreret på dit pas og det er derfor vigtigt at du ikke efter din ansøgning om ESTA tager forbi borgerservice for at forny dit pas.

Når du fornyr dit pas, vil dit nye pas have et andet pasnummer og du har derved ikke dit ESTA registreret længere. Så sørg for at tjekke passet inden din ansøgning om ESTA og først derefter sørg for at få din elektroniske rejsetilladelse i hus. Så er du så godt som klar til at tage på en fed mandetur til Miami.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.