Tag ud i det blå på motorcykelferie

Posted on 3 min read 939 views

Der er intet rarere end at køre derud på sin motorcykel. Hvis du vil opleve Europa, så finder du ingen bedre måde end at se det hele fra en motorcykel. Det vil også være en langt billigere rejseform, end hvis du rejser sydpå med en charterferie. Især hvis du tænker over, hvad du bruger dine penge på, kan du sagtens få råd til ofte at tage på motorcykelferier.

Der er en række tiltag, som du kan spare penge på.

Spar penge på din forsikring

Der er stor forskel på forsikringer på markedet, og her er din MC forsikring ingen undtagelse. Det er lovpligtigt at have en MC forsikring og samtidig skal du også tjekke, hvor godt du er dækket, når du bruger den på ferie.

Hvis du har flere forsikringer, kan du samle dem i samme forsikringsselskab, og så vil du typisk spare mange penge. Vi opfordrer dig til altid at få et samlet tilbud på alle dine forsikringer, så du kan få den billigst mulige MC forsikring.

En god forsikring er din bedste ven, når du skal på lange rejser, og når du køber den, kan du ligeså godt også få bestilt en god rejseforsikring.

 

Overvej camping eller AirBnB

Det er dyrt at køre fra hotel til hotel, og derfor kan det anbefales, at du i stedet overnatter på campingpladser. Du kan let have et helt med, når du er på motorcykelferie, og det er da også den mest almindelige overnatningsmetode. Så der er ikke den store grund til at lede efter en billig afbudsrejse. For en motorcykelferie vil ofte være markant billigere, hvis du griber det an på den rigtige måde.

I dag benytter mange også AirBnB. Det er mest kendt, når du vil bo i byen, men faktisk findes der i dag en række AirBnB’s på landet, og det vil ofte være markant billigere end campingpladser, fordi udlejer godt ved, at det er dem, som de konkurrere med. Her vil forholdene ofte være gode, da du har eget bad og et sted, hvor du kan parkere din motorcykel.

Samtidig giver AirBnB dig også mulighed for at finde steder midt i centrum af europæiske hovedstæder til langt lavere pris, end du ellers ville finde. Campingpladser vil typiske ligge et stykke væk fra centrum, så det giver dig god mulighed for at opleve de store byer. Dog skal du typisk betale noget mere, hvis du vil være sikker på, at der ikke sker noget med din motorcykel.

 

Spar op før din ferie

Hvis du følger disse sparetips, så vil du have råd til langt årlige motorcykelferier. Især hvis du samtidig sørger for at spare penge i din dagligdag. Det kan være på alt fra en murer pris til, hvor ofte du går ud og spiser.

Tænk over hvad der er vigtigt for dig, så du ikke ender med at bruge mange penge på noget, som du egentlig ikke finder sjovt. Det er en god idé at nedskrive et mål for din næste motorcykelferie, da du på den måde hele tiden kan fokusere på den, når du står overfor at bruge penge. Dette er en af de mest almindelige metoder til at spare flere penge op, at der er et klart formål med at gøre det.

Start altid med at læg et budget for din næste ferie, så du kan være sikker på, at du har råd til at tage af sted på ferien. På den måde ved du også, hvor meget du skal spare op, så det ikke kommer som en overraskelse for dig. Du kan finde priser til hele Europa på internettet.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.