Telenor hjælper dig med at sikre din nye mobil

Posted on 3 min read 849 views

Annonce for telenor.dk

Du kender det. Eller også kender du nogen, der har oplevet det. De har lige købt en helt ny smartphone, og midt i glædesrusen ender den på fliserne. Lyden af telefonen, der smadrer mod fortovet er let genkendelig. Du tør næsten ikke at vende den om og se, hvordan skærmen ser ud.

Den er smadret. Din nye telefon ser ikke ny ud mere, og det er næsten ikke til at bære.

Sådan en situation er der mange, der har stået i, uanset om telefonen er ny eller lidt ældre. En smadret skærm er så ærgerlig, og det er noget, der i de fleste tilfælde bare skal laves. Desværre koster det ofte mange penge at få repareret en ødelagt skærm, og derfor ser man tit, at folk bruger deres telefoner, selvom skærmen hænger i laser.

Det ved telefonoperatørerne også godt, og netop derfor bliver det mere og mere normalt, at de inkluderer skærmskift i deres abonnementer.

En ny Samsung-skærm kan koste over 3.000 kroner at få skiftet, hvor en iPhone typisk koster mere end 2.000 kroner. Det er altså mange penge oven i, når du lige har købt en ny telefon.

Derfor har Telenor valgt at inkludere skærmskift i deres abonnementer. Du kan få din skærm udskiftet, hvis uheldet er ude, og det koster op til 90% mindre, end hvis du skulle gå til en privat reperatør. Og det er gratis inkluderet i dit abonnement.

Læs mere om Telenors skærmskift her.

En ny telefon skal gerne se ny ud i lang tid

Har du lige investeret i en ny mobiltelefon, er det naturligt, at du gerne vil have, at telefonen fortsætter med at skinne så længe som muligt. Der er mange, der har et nærmest religiøst forhold til det at have den nyeste smartphone. Især Apple-folk ser nærmest deres iPhone som en forlængelse af dem selv, hvor deres identitet virkelig skinner igennem i valget af mobilen.

Når en mobiltelefon kan betyde så meget for så mange, er det også vigtigt at kunne bruge den uden at frygte, at det bliver en dyr fornøjelse, hvis du kommer til at tabe den. En telefon vil blive slidt med tiden, men hvis din helt nye telefon får smadret skærmen, er det nærmest endnu mere ærgerligt. Både for din telefon men også for din pengepung.

Men med skærmskift inkluderet i dit abonnement, så kan du altså nyde det nye vidunder med ro i maven. Du ved, at er uheldet ude, så skal det nok gå, og du kan få den lavet, uden at det på nogen måde vil ruinere dig.

Du kan se Telenors udvalg af mobiltelefoner lige her.

Abonnementer med services bliver mere og mere udbredt

I takt med at mobiltelefonerne bliver mere og mere avancerede, udvikler mobilabonnementerne sig faktisk også. En service som skærmskift bliver mere og mere udbredt, og derfor er det ingen overraskelse, at Telenor er begyndt at udbyde den.

Det er dog ikke kun skærmskift, som Telenor har tilføjet. Hvor skærmskift er inkluderet, kan du tilkøbe mobilforsikring. Med begge services får du desuden en lånetelefon, som du kan bruge, mens du venter. Det betyder også, at du ikke behøver at være offline, selvom din mobil er på værksted.

Hvis du har en travl hverdag, hvor du er afhængig af din mobil enten på dit arbejde eller dit studie, er det meget vigtigt, at du får en lånetelefon.

Skærmskift inkluderet i abonnementet og mobilforsikring som tilvalg er blot nogle af de mange tilvalg, som vi ser, at eksempelvis Telenor udbyder til deres kunder. Fri data og fri tale er efterhånden blevet normen i abonnementer. Det samme er data i udlandet, og data i EU er vel efterhånden en selvfølge.

Men hvis I er mange i familien, der har det samme abonnement, kan I få samlerabat ved Telenor. Det betyder, at jo flere I er under samme leverandør, jo billigere får I jeres abonnementer. Det betyder, at det bliver endnu billigere for jer at nyde jeres nye mobiler og få skiftet skærmen, hvis uheldet er ude.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.