Tidens hotteste trends inden for herrebukser

Posted on 2 min read 1173 views

Du kender det sandsynligvis godt. Man står i butikken eller sidder og surfer rundt på internettet derhjemme, og skal vælge et par bukser, fordi man trænger til at opgradere garderoben. Men hvilken type bukser skal man gå efter, og hvilke brands leverer de bedste bukser til prisen?

Er det jeans, chinos eller noget helt tredje, som er det rette valg? Det forsøger vi at svare på her i artiklen, hvor du får en guide til tidens hotteste trends inden for herrebukser. Forhåbentligt finder du noget, som du kan se dig selv i.

Trend #1: Pæne habitbukser

Den absolut største trend inden for herrebukser i øjeblikket er habitbukserne. Det gælder både som bukser og som shorts. De skal helst ligne et par bukser, som man normalt ville bruge til et jakkesæt, men gerne med lidt detaljer, der viser, at det ikke er et traditionelt sæt jakkesætsbukser. Det kan eksempelvis være ved, at de er foldet op ved anklerne eller lignende.

Mange bliver lidt skræmt af denne trend, fordi de godt ved, at jakkesætsbukser ikke nødvendigvis er de mest behagelige at gå i. Men der er heldigvis en del tøjproducenter, der har fanget, at habitbukser godt må være komfortable og fleksible. En af de mest populære producenter af herrebukser er Shaping New Tomorrow, som i den grad er frontløbere inden for hele den her trend med at gøre pænt tøj behageligt at gå i.

Trend #2: Tilbage i tiden med jeans

I mange år har det været en ting, at jeans til mænd (og kvinder) skulle være så skinny som overhovedet muligt, men den trend er ved at være et overstået kapitel.

I stedet er det blevet populært at gå i tøj, som din forældre muligvis gik i, dengang de var unge. Det er retro t-shirts og retro jeans, som gerne må være regular eller loose fit – og helst ikke se alt for fine ud. Et hvidvasket look og måske et hul eller to på knæene passer lige ind i tidens hotteste trends inden for herrebukser.

Trend #3: Chinos er altid en sikker vinder

Bliver habitbukser lige en anelse for pænt til dig, men er du ikke så meget for at gå i jeans, så er et par chinos altid en sikker vinder. De er ofte behagelige at have på, og de er pæne uden at være for fine.

Mange vælger at have chinos på, når de tager på arbejde, eller når de skal i skole, fordi det ikke er helt så fint som de førnævnte habitbukser, men som samtidig heller ikke er joggingbukser eller andet, som muligvis ser en anelse for afslappet ud.

Der har du altså tre af de hotteste trends inden for herrebukser lige nu.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.