Ting du skal have på dit arbejdsskrivebord

Posted on 2 min read 650 views

Sponsoreret indhold:

Arbejder du meget hjemmefra? Så skal du læse med her. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd om hvilke ting du skal have stående fremme på dit bord, så du kan arbejde bedre.

Masser af kuglepenne og løse papirer

Det er altid en god ide at have en masse kuglepenne og løse papirer liggende, så man kan fange ideerne når de kommer. Man ved aldrig hvornår inspirationen falder en og man har lyst til at skrive nogle gode ideer ned. Det handler derfor om at være forberedt.

Det er altid en god ide at skrive ideerne ned, når du har dem. Det er ikke en god ide at regne med, at du kan huske alle disse ideer i hovedet. Det kan godt være at du kan huske på nogle af tingene, men det tager faktisk ret meget ubevidst koncentration og mental energi at blive ved med at huske på alt dette. Det er mental energi, som du kunne være meget bedre tjent med at bruge på dit arbejde.

Du skal naturligvis også lige lave et system for hvornår og hvordan du kigger disse løse papirer igennem. Det er vigtigt at det ikke blot hober sig op til en større stak papirer og du aldrig gør noget ved alle dine ideer.

Bordlampe

Det er en god ide at have en bordlampe på dit skrivebord. På den måde har du gode muligheder for at kunne arbejde lidt senere på aftenen, hvis der skulle være behov for det.

Men det kan også blot være rart at have denne bordlampe, fordi det som regel er meget gråt udenfor. Og på den måde kan vi altså opleve her i landet, at vi skal have lyset tændt selvom det er midt på dagen. Sådan forholder det sig også, hvis du for eksempel ikke sider lige ved siden af et vindue og dermed ikke har en masse lys på arbejdsbordet.

Noget pænt at kigge på

Til sidst er det en god ide at have lidt pænt at kigge på, imens man arbejder. Det kan nogle gange være lidt svært at holde koncentrationen ved lige og blive ved med at arbejde, selvom man ikke lige føler for det. Hvis du har nogle dejlige billeder eller nogle planter stående på dit bord, så bliver det lige pludselig en hel del sjovere.

Det kan især være en god ide at have falske planter stående.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.