Ting, som du ikke troede, du manglede

Du kender helt sikkert godt til, at din fødselsdag er lige på trapperne, og familien spørger gentagende gange om dine ønsker, men det kan være rigtigt svært at komme i tanke om noget specifikt. Du har nemlig måske også den tendens til, at når du ser noget, du kunne tænke dig, så køber du det i stedet for at vente på, at det bliver din fødselsdag og jul, hvorfor du måske ikke lige umiddelbart kan komme i tanke om noget, du lige står og mangler. Men frygt ej, for nedenfor har vi samlet et par gode ønsker, som du ikke troede, du manglede.

 

Er du kaffeafhængig ligesom os andre?

Hvis du også er med på kaffebølgen, så er det næsten ikke til at leve uden en rigtig kaffemaskine i køkkenet. Med sådan en vil din kaffe til hverdag smage som den, du køber på en cafe, og dette er der rigtigt mange, der er blevet glade for, hvorfor det er investeringen værd. Nu hvor vi går den varmere tid i møde, er det altid lækkert med en iskaffe, hvorfor du næsten ikke kan undvære den nye Cold Brewer fra KitchenAid. Dette bør derfor stå øverst på din ønskeliste.

 

Spil til herreaftenen

En anden suveræn ting, som du bør ønske dig, er forskellige spil til, når du skal have en herreaften med alle dine bedste venner. Hvad end det er bingo, HINT, brætspil eller noget helt fjerde, så er det noget, der kan få sat skub i sådan en aften, og spil er noget, man altid kan bruge og ikke går af mode, hvorfor dette er et rigtigt godt ønske.

 

Få det skarpeste billede, når du ser film

Tiden med de ustabile antennekabler er for længst ovre, og Apple TV har længe været et hit. De har fornyligt lanceret en opgraderet udgave til serie- og filmnørder med 4K-fladskærm, hvor der derudover er et hav af streamingtjenester til rådighed. Dette er derfor en kanon investering, og et kanont ønske, hvor den eneste ulempe er, at du nok skal regne med at være vært til de næste mange filmaftener.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?