Tre destinationer til den fedeste skiferie

Artiklen er sponsoreret.

 

Skiferie er en af de fedeste måder at holde ferie på. Du får masser af action og fart. Du får smukke, sneklædte bjerge, mindeværdige naturoplevelser og ro. Og hvis du vælger et sted, hvor der er gode muligheder for afterski, så får du også et brag af en fest. Du bestemmer selv, hvilken type skiferie det bliver, afhængigt af hvad du selv foretrækker.

Uanset om du tager afsted alene, med gutterne, med kæresten eller med børnene, vil du få en unik ferie på ski. Men hvor skal du tage hen? Vi giver her tre bud på fantastiske destinationer, som er forskellige fra hinanden og har hver deres styrker. Så er det bare om at booke.

 

Børnenes skiparadis

Skal du afsted med børn, er Skeikampen i Norge et perfekt valg. Her kan ungerne stå på ski i trygge rammer takket være et stort børneområde, hvor nybegyndere kan gøre sig de første forsøg med ski. Her er blandt andet transportbånd og en karrusel, og så finder du erfarne skiinstruktører, der er gode til at lære fra sig.

I Skeikampen kan du både stå på langrend og slalom ned ad de hvide fjelde, og her er gode spisesteder og mulighed for en drink til afterski. Skeikampen er dog ikke en udpræget festby – dette er stedet for dig, der leder efter en hyggelig og afslappende skiferie med sjov for hele familien.

 

Kæmpe afterski

Er du afsted med en gruppe festglade venner, der godt kan lide at fyre den maksimalt af, så er Schladming stedet. Her findes nemlig et af de største afterski-steder i hele Østrig. Her kan I altså give den gas, når I stiller skiene fra jer efter en aktiv dag i den friske luft. Den hyggelige by huser også gode spisesteder og en hyggelig, lille gågade, men det store afterski-diskotek har en central plads i byen.

Schladmig er en lidt gemt perle i det attraktive skiområde Ski Amadé, hvilket betyder, at der er god plads på pisterne – som i øvrigt findes i alle farver og dermed sværhedsgrader.

 

Romantik og meget mere

Skal du afsted med ægtefællen eller måske en helt ny kæreste? Så er Zell am See et godt bud på en romantisk destination. Den østrigske by ligger naturskønt ned til bredden af en smuk sø. Det er en relativt stor, klassisk alpeby med en hyggelig stemning, hvor der også er mange andre adspredelser end skiløb. Du finder forretninger, restauranter, konditorier og barer til afterski.

I Zell am See kan alle få det sjovt på ski. Området har pister for nybegyndere såvel som øvede, og både par, børnefamilier og unge rejser hertil, fordi det har noget for enhver aldersgruppe, sværhedsgrad og smag.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?