Tre lækre accessorieidéer til mænd med stil 

Dette er sponsoreret indhold 

Flere og flere mænd er idag meget modebevidste, og vil gerne se godt ud. Dette handler ikke kun om tøjet man tager på, men lige så meget om de accesories man parrer med sit outfit. Der er rigtig mange muligheder, som kan være med til at peppe outfittet op, og gøre den smule ekstra som får det hele til at se lidt bedre ud. I den her artikel kommer der noget inspiration til, hvor man kan starte for at få styr på sine accesories og gøre lidt ekstra ud af det.

Håndleddets udsmykning

Et af de steder som de fleste mænd allerede udsmykker sig på, er håndleddet. Her er især tale om brugen af ure i alle afskygninger. De kan komme i alle former og farver, og kan i øvrigt spænde vidt i prisklasse. Måske har du i øjeblikket et ur, som du ikke er så glad for, men som du går med, fordi du skal kunne se, hvad klokken er. Det smarte ved et ur er, at det meget nemt kan være med til at gøre hele dit udtryk ekstra lækkert. Og der kan være forskellige ure til forskellige lejligheder og forskellige outfits. Hvis du er på udkig efter ure, som er både stilrene og lækre, og samtidig er minimalistiske i sit udtryk, og derfor ikke bliver for udfordrende, så kan du undersøge Tommy Hilfiger ure nærmere, og se ad om ikke der er nogle ure, som vil passe lige præcis til dig og din stil.

Tørklædet til de koldere måneder

Et rigtig godt råd til de lidt koldere måneder er at benytte et halstørklæde til dit outfit. Når man har et halstørklæde på som mand, så får man et udtryk, som er lækkert og stilrent, på en meget hurtig og nem måde. Det giver en bestemt stil, som lukker lidt af op til halsen, og som kan være med til at give et lidt pænere look, end det man kan få, hvis man bare har en jakke på. Men jakken er bestemt ikke ubetydelig, og der er mange forskellige måder at forene tørklæder og jakker på. Her er det en god idé både at være opmærksom på farver men også på størrelse og materiale. Har man habit jakke eller en pænere lang jakke på, er et mindre tørklæde, som er pænt presset eller foldet et rigtig godt match. Har man en større jakke på med lidt mere fylde, så kan tørklædet også få lov at fylde lidt mere. Så vælg efter jakke og farve, og vælg måske et par stykker, så du har noget at stifte imellem.

Tasken til den modebevidste mand

Håndtasker og skuldertasker har været noget der i mange perioder har været forbeholdt kvinder. Men det er det bestemt ikke længere. Mænd har også mange ting de skal have med, og det må gerne se godt ud imens. Og selvom det ikke i mange år har været populært til mænd med tasker, så er der faktisk rigtig mange gode muligheder. Her kan man både lede efter de helt high end mærker, som har lavet nogle meget lækre design tasker, men faktisk kan især de fleste læderbutikker også tilbyde nogle meget lækre tasker, som passer til alle typer mænd.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?