Tre ting du skal have i din mandehybel

Sponsoreret indhold:

Har du endelig fået forhandlet dig frem til, at et rum i boligen skal blive til din mandehybel, kan du med det samme begynde at forestille dig, hvordan du ønsker, dette rum skal se ud. En mandehybel kan være mange ting. Derfor vil en god start være, at du gør op med dig selv, hvad formål rummet skal have. Skal det være et rum til mandeaftener med poker og drinks, skal det være et rum til afslapning og en god film, eller vil du allerhelst bare have plads til et poolbord?

For at undgå for meget besvær og for mange udgifter undervejs kan du starte med at bestemme formålet med rummet. Når du har besluttet dig, skal du i gang med at indrette.

Sæt standarden med ikonisk design

Uanset formålet med din drengehybel vil dansk design give rummet et ikonisk og tidløst udtryk. Du kan finde en moderne dansk stol og bruge den som pynt, eller du kan placere den et sted, hvor der er en oplagt mulighed for at sidde ned. De mange forskellige loungestole vil passe perfekt ind til din mandehybel, da det lave sæde og lounge-udtryk stråler af afslappethed.

Er du vild med dansk design, kan du også overveje de mange forskellige ikoniske spisebordsstole. Disse vil give god komfort, men de vil samtidig også være smukke og bidrage til mandehyblens æstetiske udtryk.

Glem ikke underholdningen

Hvad end du har besluttet dig for, at mandehyblen skal være stedet man spiller poker, pool eller noget helt tredje, er det vigtigt, at dette kan lade sig gøre. Hvis du for det meste har forestillet dig, at mandehyblen skal være et sted til poker, kræver dette ikke andet end et bord og et spil kort. Drømmer du i stedet om at skulle spille pool, skal der også være pladsen til det.

Et poolbord optager en del kvadratmeter, så inden du træffer den endelige beslutning og køber et poolbord hjem, skal du sikre dig, at der er plads i din nye drengehybel.

De rigtige detaljer

Skal du ramme den rigtige stemning i din mandehybel, er det vigtigt, du har sans for detaljen. Dette handler om alt fra belysning til plakater og tæpper. Den typiske mandehybel vil have dæmpet belysning, plakater og eventuelt nogle mørke gulvtæpper. Har du en særlig interesse, kan denne også få lov til at sætte sit præg på mandehyblen. Når du er glad og tilfreds, mangler du bare at invitere vennerne forbi!

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?