Vælg smukke indretningsløsninger til dit hjem

Posted on 2 min read 1031 views

First Floor CPH byder på et flot udvalg af smukke indretningsløsninger i den bedste kvalitet. Der findes bl.a. New Yorker vægge og New Yorker døre, som er med til at give dit hjem eller kontor et lækkert design.

Der findes hos First Floor CPH et godt udvalg af forskellige New Yorker vægge. Med en New Yorker væg kan der opnås et flot naturligt lysindfald i dit hjem. De flotte vægge kan bl.a. placeres i forbindelse med kontorer, trappeopgange, mødelokaler, brusenicher eller mange andre steder. Med en New Yorker væg er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du ønsker din løsning skal være. Med de flotte vægge fås følelsen af et større rum, da de flotte glaspartier lukker alt lys og varme ind i rummet, uden at tage lyd og lugt med sig. Læs mere om de flotte New Yorker vægge fra First Floor CPH på firstfloorcph.dk og find den rigtige løsning til dig.

Se udvalget af unikke døre

First Floor CPH byder ligeledes også på flotte New Yorker døre, som naturligvis fås i den bedste kvalitet. Ligeledes kan New Yorker døre være med til at bringe mere lys og varme ind i værelset, uden at tage lyd med sig. Der findes bl.a. hos en First Floor CPH New Yorker dobbeltdør, som der kan læses mere om på firstfloorcph.dk. New Yorker dørene er ideelle til det moderne og stilrene hjem, hvor de kan bruges til at dele rum op, uden følelsen af, at rummet bliver mindre. New Yorker dørene kan også benyttes på badeværelse, til fx at afskærme brusenichen. New Yorker dørene fra First Floor CPH kan også fås med matterede ruder, hvis man ønsker at lys falder igennem, men uden at man kan se igennem.

Besøg First Floor CPH allerede i dag, og find den helt rigtige løsning til dig, der matcher dine ønsker.

 

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.