Vejen til en federe livsstil; investér i Bitcoin

Posted on 3 min read 1410 views

Vi går alle og drømmer om et lidt anderledes liv end det vi lever. Måske er vi mere eller mindre tilfredse med vores hverdag, men der vil som oftest være en ting eller to vi mangler. Måske er boligen for lille eller ferien for sparsom, men hvordan kan vi egentlig forbedre vores livsstil?

Den rigtige investering kan give luft i budgettet, og måske opfylde nogle af de ønsker du drømmer om til hverdag.

Det alle snakker om; investér i Bitcoin

De senere år har kryptovaluta været et omdiskuteret emne både her i landet og i resten af verden. De digitale valutaers popularitet har konstant været stigende, og i takt med dette er også værdien steget markant.

Især har kendte valutaer såsom Bitcoin, Ethereum og Ripple oplevet en stødt stigning siden deres opstart, hvilket har betydet at millioner af mennesker har investeret i de virtuelle valutaer.

Da Bitcoin blev præsenteret for markedet i 2009 var 1 Bitcoin cirka 0,0001 kroner værd. I 2017 da valutaen var på sit absolut højeste var en tilsvarende Bitcoin omkring 127.000 kroner værd, hvor den i dag er næsten 49.000 kroner værd.

At investere i kryptovaluta på det rigtige tidspunkt og også sælge på det rigtige tidspunkt kan dermed give profitable afkast, men da værdien er svingende, skal man tage risikoen med i betragtning.

Gode afkast giver råd til en dyrere bil

Vælger man at investere i eksempelvis Bitcoin, så kan et eventuelt salg vise sig at være vejen til en dyrere bil.

Nogle mennesker er nemlig blevet multi-millionære på Bitcoin-investering, og lever i dag et liv i sus og dus pga. deres sparsomme investering.

Dette er dog langt fra en model vi alle kan følge, og kryptovaluta såvel som aktier kan hurtigt tabe deres værdi. Men har man lidt overskud på kontoen, så kan investering meget vel være en retning man kan tage for at sætte lidt krydderi på bankkontoen.

En anden investeringsform kunne også være investering i ejendomme. Denne slags investering vil som oftest kræve en vis startkapital, og er derfor ikke en mulighed, hvis man intet overskud har på kontoen. Men har man først investeret i ejendomme, så kan man både tjene gode penge på videresalg og fremleje.

Investering i ejendomme kan faktisk være en fornuftig levevej, endda en levevej der kan forbedre ens livsstil markant.

Giver penge en bedre livsstil?

For mange betyder mange penge en god og dyr livsstil. De kendtes liv med dyre biler, ekstravagant tøj og luksuriøse ferier er noget mange drømmer om og selv forsøger at opnå.

Men en god livsstil er ikke altid betinget af en tung pengepung. Selvom materielle goder kan give os glæde i hverdagen, så er det altid vigtigt at have baglandet i orden.

Det er for de fleste en selvfølge at en god ferie med råd til lidt ekstra giver ro i sindet. Det er dermed pusterummet man sigter efter.

Det er de gode stunder der gør os glade, hvad enten de kræver penge eller ej. Er man til gastronomiske oplevelser, så kan de ofte føres ud i livet uden at det skal koste tusindvis af kroner.

Gør derfor op med dig selv, hvad du finder essentielt i vejen mod en bedre livsstil. Hvis oplevelser der koster penge gør dig glad, så sørg for at have en fornuftig økonomi. Elsker du at gå i eksklusivt og dyrt tøj, så må du prioritere dette, og forsøge at opnå en privatøkonomi der kan matche dette behov.

Måske er en federe livsstil kostbar, måske er den ikke. Vigtigst at huske er at finde en løsning på at højne ens livskvalitet, og hvis det betyder flere penge, så kan investeringen være det rigtige værktøj.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.