Venskaber for livet: Hvorfor du bør bo på kollegium

Posted on 3 min read 1014 views

Når du skal til en ny by og studere, så kan det perfekte valg af bolig være på et kollegie. Hvis du har gået på efterskole, eller måske været et smut forbi en højskole, så ved du hvor fedt det kan være at bo op og ned af andre, som laver det samme som en selv. Der er mange fordele ved at bo på kollegie, du kan spare penge, få tætte venskaber, og helt automatisk blive en del af et fedt studieliv.

Spar penge ved at bo på kollegie

At bo på kollegier er typisk billigere end hvis du skal ud og finde en lejlighed. Derfor kan du spare penge ved at vælge det over anden type bolig. Når du får en plads på et kollegie, skal du ikke tænke på ekstra udgifter som strøm, vand, varme, internet og meget andet. Det hele er med i din husleje, som typisk også er lavere end hvis du skal have dit eget.

Bo på kollegie i mange forskellige byer

Alt afhængig af hvilken uddannelse du har søgt ind på, så kan det være, at du skal flytte til en helt ny by. Derfor kan det være en idé at finde ud af om det er muligt at bo på kollegie i den by, som du skal studere i.

Du kan finde mange mulige kollegier online, så du kan finde et kollegie, som passer til dig og dit studie. Uanset om det er kollegier i Roskilde, København, Århus eller Odense.

Tætte relationer på et kollegie

Når du bor på kollegie, så kan du ikke undgå at gå op og ned af de andre, som også bor der. Derfor vil du automatisk kunne danne nogle fede relationer, og få nogle nye venner for livet. På mange kollegier deler man køkken og mange andre ting, og er derfor tvunget til at være social fra tid til anden.

Hvis det er muligt for internationale at studere i området, så kan du også få muligheden for at få trænet dine sprog, og lære en masse om deres kultur og hverdag.

Drop Tinder, bo på kollegie

Er du vild med damer, så kan et kollegie være det rette valg for dig. På kollegier er der nemlig rig mulighed for at møde en af det andet køn, som du måske finder interessant. Derfor kan det også være et godt sted at møde en søde pige – Måske endda en fremtidig kæreste.

Der er fede fester

Det er rart med en pause fra studiet, og det har de forstået på de forskellige kollegier rundt omkring i landet. Mange af kollegierne har derfor indrettet fest lokaler, som er åbne for alle der bor på kollegiet – Dermed er du garanteret, at der er fede fester igennem dine studie år!

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.