Vinlotteriet: Sådan vælger du den rigtige vin – hver gang!

Posted on 3 min read 5429 views

Vin og væddemål – Slå bookmakeren, hver gang

At vælge den rigtige vin, når man sidder på restauranten, eller scanner udvalget i supermarkedets vinafdeling, minder på mange måder om at indgå væddemål. Hvordan det?

I begge tilfælde betaler man et indskud under den forventning, at det man får retur, har en større værdi – man forventer, at man vinder. Des større indskuddet, des større er tilfredsstillelsen ved at vinde, men lige så vel er skuffelsen det meget større, når man taber, og står tilbage med lang næse og utilfredse smagsløg.

De fleste har nok prøvet at betale lidt ekstra for en flaske vin, end de normalvis plejer, kun for at stå tilbage med følelse af, at den ikke var pengene værd. Det var et væddemål, man tabte. Akkurat som med sportsvæddemål, så kan man give sig selv bedre forudsætninger for at vælge den rigtige flaske vin oftere. Der findes et utal af opslagsværker, bøger og eksperter, der glædeligt deler ud af visdommen fra vinens verden.

Det kan være rigtig svært at koble de hundredvis af smagsindtryk til ens egen gane, men det er her Winefamly.dk kommer ind i billedet.

Anført af blandt andre Thomas Hermann og Morten Strunge, så vil Winefamly give danskerne retten til at vælge rigtigt – hver gang. Man har selvfølgelig mulighed for at stole på sin egen viden og vælge blandt de mange vin i udvalget, men har man brug for en vejledende hånd, så er deres vin-test et fantastisk sted at starte.

Én quiz, 8 spørgsmål, alle dine yndlingsvin

Winefamly har nemlig udviklet en simpel test, der tager brugeren gennem 8 spørgsmål om smagspræferencer, og inden man lader sig kue af risikoen for at blive spurgt til, hvorvidt man foretrækker røget eg eller daggammelt læder, så kan man ånde lettet op.

Quizzen beder dig svare på enkle spørgsmål som:

 1. Hvilken chokolade er din favorit?
  1. Hvid
  2. Mælk
  3. Mørk
 2. Hvilken dessert vil du foretrække?
  1. Ost
  2. Kage
  3. Sorbet
 3. Hvilken drink vil du helst nyde?
  1. Margarita
  2. Mojito
  3. Piña Colada

Til slut vælger du, hvilket prisleje du gerne vil købe vin til, og så præsenteres du for Winefamlys bedste matches til dig fra set store sortiment.

Vinene, du bliver præsenteret, der har alle et par ting til fælles. Hver især er de importeret direkte fra vinbonden selv, og det er med til at skabe den anden lighed. Vinene finder man nemlig til Europas laveste markedspris, da man ikke har nogen fordyrende mellemled – det er blot ren og skær kvalitetsvin til en pris, der ikke kan gøres bedre.

Prikken over i’et – uden proppen i glasset

Det forholder sig typisk sådan i vinens digitale verden, at man skal købe mindst 6 flasker af den samme vin for at låse op for den fordelagtige pris, den udbydes til – men ikke hos Winefamly.

Prisen er den samme, hvad end du blot vil smage en enkelt flaske, eller du har fundet dig en favorit, du gerne vil have flere af – til Europas laveste pris.

Det er et genialt koncept, hvis man gerne vil udfordre sin vinsamling en smule uden at sprænge banken. Men det er også et genialt koncept, hvis du ved, hvad du kan lide, og hvad du gerne vil give for det!

Det er gratis at være medlem hos Winefamly, og vil man være en del af fællesskabet, kan man blive det lige her. Der er også mulighed for at koble sig på et betalt medlemskab, der blandt andet giver mulighed for at importere 24 flasker månedligt – til kostpris!

Men inden man når så langt, kan man jo teste sin egen gane af og gøre brug af Winefamlys vin-quiz, der afslører de bedste vin-matches til den enkelte smagsprofil.

Anbefalingen er klar herfra – vælg Winefamly og vælge den rigtige vin – hver gang!

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.