3 uundværlige plejetips til mænd

Posted on 3 min read 154 views

 

Når det kommer til hud- og hårpleje, så er det også relevant for mænd at have lidt viden med sig om emnerne. Hud- og hår problematikker kan opstå for både mænd og kvinder og det kan være enormt irriterende for de ramte. Det er ikke altid at det er lige nemt at komme til bugt med problemerne og netop derfor, er det vigtigt at blive informeret om mulighederne. I denne guide gennemgår vi gode tips til både pleje af håret, men også huden. Læs med her.

#1 – Lær mere om hårtab

Hårtab er et problem som mange både kvinder og mænd vil opleve på et tidspunkt i livet. For mænd sker dette typisk inden cirka halvtredsårsalderen og mange oplever det allerede i trediverne. Der findes dog nogle gode tips til, hvordan man eventuelt kan forebygge hårtab hos mænd ved hjælp af Hairlust, som du kan læse mere om i linket.

Når et hårtab sker, så kan det påvirke den mentale tilstand og påvirke livskvaliteten, derfor kan det være relevant at starte med at forebygge når de første tegn viser sig.

#2 – Barberings tipsene

Når det kommer til barbering, så er det naturligvis heller ikke lige meget, hvordan man gør. Der er forskel på, hvor på kroppen der skal barberes, men i ansigtet er der gode råd at følge. Inden du starter barberingen, bør huden fugtes med varmt vand, da varmen at med til at åbne porerne, samt fugte din hud.

Derudover bør du anvende et produkt til barberingen, som kan hjælpe barberbladet til at glide bedre. Når du skal i gang med selve barberingen, så bør du barbere med hårene for at undgå irritation. Det er dernæst en god idé, at du smører med et blødgørende produktet for at fugtiggøre huden.

#3 – Rens nu den hud!

Huden skal passes og plejes uanset hvem man er. Det betyder således, at det er vigtigt at vaske ansigtet for at komme af med skidt. Dette er særligt vigtigt hvis man har problemer med sin hud, såsom urenheder og akne. Derudover kan en ansigtsscrub også gøre underværker 1-2 gange ugentlig. Ansigtscreme er med til at give huden fugt, samt at beskytte den.

En tør hud kan nemt synes ældre og kan have tendens til at blive sart. Til øjenpartiet som er ét af de første områder hvor alderstegn kan ses, er det også vigtigt med masser af fugtigt. Derfor er det vigtigt at overveje en god øjencreme til formålet.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.