Hvem står for juledekorationerne i år? – 10 gode tips til den klassiske juletradition

Posted on 4 min read 124 views

Nu er nedtælling til årets hyggeligste tid for alvor skudt i gang. Det betyder selvfølgelig en masse julehygge med dem, der står en nær. Ja, julen er for rigtigt mange mennesker den bedste tid på året, af mange årsager. Juleslik, julepynt, julefrokoster, juletræ, gaver, mad og smukke dekorationer. Julen er en stor tid for kærlighed til familien og vennerne og der, hvor der hygges ekstra meget sammen. Blandt andet når der skal laves juledekorationer sammen, hvilket jo er en ganske velkendt tradition.                    

 

Når det kommer til disse særlige dekorationer, kan du vælge enten at lave dem selv eller du kan gøre det nemt og købe smukke juledekorationer ved Interflora for eksempel. For nogle har denne tradition med at lave juledekorationer selv, haft stor betydning gennem hele livet, men for andre er det måske ikke lige så sjovt, som da man var barn. Her i guiden kommer vi dog nærmere ind på begge muligheder, så du kan finde ud af hvilken type juledekoration du ønsker for i år.

 

Spar tid på juledekorationerne med Interflora

Hele processen med at lave juledekorationer, kan være tidskrævende og der skal både skaffes materialer og bruges tid på selve kreationen. Det er bare ikke alle, som har den tid i overskud i en ellers travl måned på året. Det er dog heller ikke alle, som er i stand til at lave disse for den sags skyld. Det kan derfor være et alternativ at finde en juledekoration online, for eksempelvis hos Interflora.

 

Interflora er en stor og anerkendt blomsterhandler, men de har dog også et stort udvalg af andre gaver. Indenfor smukke juledekorationer er det både muligt at finde et flot adventsdekoration, samt dekorationer med et enkelt lys. Ønsker du en æstetisk juledekoration som er lavet med øje for detaljerne, så kan du med fordel tjekke Interflora hjemmeside ud. Du kan også glæde en du holder af med en gave derfra som en julehilsen. Der er mange muligheder, hvad enten det er til dig selv eller som gave.

 

Hold fast i traditionen

Betyder det meget for dig at lave juledekorationer, så skal du selvfølgelig også holde fast i traditionen. Måske er det normalt ikke dig, som er tovholder på denne begivenhed, men nu skal stå for det hele. Det betyder så, at du er nødt til at skulle have fat i det rette pynt og materialer til projektet. En juledekoration er ofte pyntet med naturlig skov pynt, hvilket både er en fryd for øjnene, men også lugtesansen. Dette pynt kan både købe flere steder eller du kan hente det i skoven og gøre en tur ud af det. Har du børn, kan denne tradition desuden være enorm vigtig for dem.

 

For at komme i gang med smukke juledekorationer skal du bruge følgende:

 

·  Skovpynt (bark, mos, grankogler, bær, grene etc.)

·  Ler

·  Underlag til dekorationen (fad, skål, tallerken, bark)

·  Lys (for eksempel bloklys, lange lys, kalenderlys etc.)

·  Bånd

·  Julepynt (sløjfer, stjerne, figurer)

·  Lille lyskæde eventuelt.

 

Match den personlige stil

Der er ingen grundlæggende regler for, hvordan julepynten behøver at se ud og ønsker du en mere personlig og maskulin juledekoration, så kan du eventuelt lave den i mere neutrale farver. Du kan jo få både sorte og hvide lys for eksempel. For mere inspiration kan du prøve at tjekke nettet ud hvor du med sikkerhed kan finde et hav af smukke dekorationer, som du kan prøve at lave selv.

 

En hyggedag med dem du holder af

I stedet for et par timers hygge med at lave juledekorationer, kan du gøre det til et dagsprojekt i stedet. Saml vennerne til en dag med ren juleri. Tag i skoven og find mos, bark og andet moder natur har at byde på. Spis lækker morgenmad sammen med dine kære og brug dagen derhjemme med julemusik, juledekorationer, julefilm og masser af slik.

 

Nogle gange må det gerne være nemt

Hvis du stadig hælder til den ’nemme’ løsning, så kan du jo overveje at springe denne tradition over, men stadig ende med selve kreationen. Hop ind på Interflora og tjek de mange muligheder ud, så kan du også få tid til andre projekter inden den store aften. Der er nok også et par gaver og skal købes, samt andre gøremål.

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.