4 steder du kan tage på skiferie

Posted on 2 min read 1417 views

Annonce:

Sne, løjper og isnende kinder. Der er ikke noget som at få skiene på og stå ned af den blå, røde eller sorte bakke. Her får du en guide til tre steder, hvor du kan stå på ski.

Selvom vi bor i et land uden høje bjerge, behøver du ikke at snyde dig selv for at glide igennem den hårdt præparerede sne. Europa er fyldt med vidunderlige skisteder, så du skal ikke rejse særlig langt for at kunne få dig en skiferie.

Du kan blandt andet bestille din skiferie med Thinggaard. Thinggaard arrangerer nemlig skirejser til både Norge, Frankrig, Østrig og Sverige.

Frankrig

I de franske alper kan du finde skifaciliteter i den absolutte verdensklasse. Maden er god. Festerne er uforglemmelige. Og de franske vine er i verdensklasse, så dit ophold kommer til at være præget af elegance og charme. Områderne i Tignes og Val Thorens er enorme, så der er rigeligt at udforske under dit ophold.

Østrig

Det glade folk i alpelandet elsker deres turister. Derfor er gæstfriheden i højsædet, hvis du tager skistøvlerne med til de østrigske alper. Men skiløjperne er også i topklasse på de mange skianlæg i Østrig. Liftsystemerne er moderne, og pisterne er lange og brede. Så alle behov kan blive opfyldt her.

Sverige

Vores naboland har også herlige skiområder, der er perfekte til en hyggelig familietur. Her er der skiløb for enhver smag og smuk natur. Du vil ofte bo i en lejlighed eller i en hytte, som du deler med din familie. Svenskerne er specialister i gode skioplevelser til børn. De har både skiskoler og skibørnehaver, så børnene kan blive endnu bedre skiløbere. Du får også muligheden for selv at tage en tur på løjperne, mens andre passer dine børn.

Norge

Oppe i kolde Norge kan du stå på steder som Geilo, Beistostølen, Hemsedal og Trysil. Nordmændene elsker at stå på ski, så du kan komme op og opleve den nationale stolthed over landets fjelde og smukke natur. Tilmed kan du få en topkvalitets soveoplevelse, og der er mulighed for skiskoler, uanset om du er nybegynder eller øvet.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.