5 gode lydbøger til mænd

Er du også ved at blive fanget af lydbøgernes magi?

Her kommer en liste over nogle af de bedste lydbøger til mænd.

Og hey, et lille tip: Hvis du vil se, hvor du kan høre disse bestseller lydbøger gratis, kan du besøge Lydboggratis.dk.

Gopler ældes baglæns

For dem, der drømmer om at forstå aldringens mysterier…

I jagten på gode lydbøger til mænd, kommer du ikke udenom Gopler ældes baglæns lydbog!

Hvis du altid har undret dig over, hvorfor nogle skabninger synes at bryde alle naturlovene, så er denne bog noget for dig.

Den passionerede forsker Nicklas Brendborg tager os med på en rejse fra de storslåede 5.000 år gamle børstekoglefyrer i Californien til gopler, der overraskende nok ældes baglæns.

Brendborg dykker ned i spændende eksperimenter og videnskabelige opdagelser og fører os ind i molekylærbiologiens verden.

Når du lytter til Gopler ældes baglæns, vil du også få gode råd til, hvad du selv kan gøre for at leve et så langt og sundt liv som muligt. Vidste du f.eks., at du lever længere, hvis du bruger tandtråd?

Panser

For dem, der elsker en autentisk historie…

Panser er en bestseller bog til mænd. I lydbogen får du en rå og ærlig beretning om Michael Molin, der er tidligere narko- og beredskabsbetjent.

Michael Molin gav alt i sin tjeneste, indtil han en dag knækkede. Han blev kendt for sin kontante stil på gaden, men det havde sin pris.

Han beskriver intensiteten og de psykiske udfordringer ved at være en del af politistyrken i Danmark. Efter at have forladt tjenesten med PTSD, vendte Michael sin lidelse til en styrke, uddannede sig som psykoterapeut og begyndte at hjælpe andre.

Vinterland

For dem, der leder efter spændende krimilydbøger til mænd…

Tag med på en rejse til en lille by på Sydøstsjælland, hvor den erfarne efterforsker Martin Juncker nu bor. Han er blevet forflyttet til en lille lokalstation efter at have begået en stor fejl.

Tingene tager en drastisk drejning, da en kompleks drabssag lander på hans bord. Det drejer sig om en myrdet mand, hvis hustru ovenikøbet er forsvundet.

Men det stopper ikke her: hans tidligere makker, Signe, er dybt involveret i en terrorjagt i hjertet af København. En bombe er sprunget på et julemarked og Signe skal nu forsøge at fange gerningsmændene.

Vinterland er den første lydbog i den nervepirrende Juncker-serien. Serien er meget populær og du har derfor timevis af gode krimilydbøger i vente, hvis du bliver fanget af fortællingen i Vinterland.

Falske sandheder i livet

For dem, der er på udkig efter selvhjælpsbøger til mænd…

I denne tankevækkende lydbog udfordrer filosoffen Morten Albæk vores fastgroede talemåder og normer. Han spørger, hvorfor så mange af os ender med at fortryde de liv, vi lever, og hvordan samfundets ‘sandheder’ kan enten tilføre eller fjerne mening fra vores tilværelse.

I lydbogen går Morten Albæk igennem ni talemåder, der ifølge ham er falske sandheder. Som eksempel vil du blandt andet høre nærmere om talemåderne ”man er, som man er” og ”tid er penge”.

Bliv klogere på, hvad der er falske sandheder i dit liv for at bevæge dig mod et mere meningsfuldt liv, som du ikke vil fortryde på dødslejet.

Giganternes fald

For dem, der elsker at fordybe sig i fortidens storhed…

Den legendariske forfatter Ken Follett tager os med tilbage til det 20. århundredes begyndelse. Historien fokuserer på perioden omkring 1. verdenskrig og den russiske revolution.

Vi følger en række forskellige familier i fortællingen og det er derfor også gennem disse personer, at vi hører om de historiske begivenheder.

Giganternes fald er den første lydbog i Ken Folletts Century-trilogi, der består af i alt tre lydbøger.

 

Så, kære læsere, her har I det: en mangfoldig liste over lydbøger til mænd, der garanterer timevis af underholdning og indsigt. Hvad venter I på?

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?