Giv din stil et personligt præg

Sponseret

Som mand kan det indimellem være vanskeligt at skille sig ud, særligt hvis man foretrækker neutrale farver. Men det kan dog lade sig gøre at vise sin personlighed alligevel. Her får du tips til, hvordan du sætter dit eget præg på din stil uden at skulle investere i en helt ny garderobe.

Tilføj personlige accessories

Hvis du gerne vil tilføje nyt liv til dit outfit og give det et unikt udtryk, er det nemmeste valg at bruge accessories. Det kan for eksempel være smykker, tørklæder, bælter eller tasker.

Hvis du vil give din stil et endnu mere personligt præg, kan du også overveje for eksempel at investere i muleposer med tryk, som kan bruges til alle anledninger. Ved selv at vælge, hvad der skal trykkes på posen, får du uendelige muligheder for at udfolde din kreativitet og fremvise din egen stil. Accessories kan på den måde være med til at tiltrække opmærksomhed, mens tøjet bliver i baggrunden.

Brug, hvad du allerede har

Du har måske set Hollywoodstjerner bruge almindelige husholdningsgenstande som tøj eller tilbehør på den røde løber. Ved første øjekast virker det måske fjollet, men princippet bag er der intet galt med. Kig i hjemmet og se, hvad du kan bruge som en del af dit næste outfit. Måske kan IKEA-posen være din næste rejsetaske. På den måde kan du spare både penge og shoppingtid, og du er sikker på at blive lagt mærke til på gaden.

Har du ikke lyst til at skeje for meget ud, kan du starte med at bruge for eksempel en papirpose til dine personlige ejendele, når du går ud. Skal det være endnu mere personligt, kan du købe papirsposer med logo, som fremviser din stil. Dette vil give dit et cool og tilbagelænet look. En bonus ved disse er, at de også kan bruges som gaveposer, næste gang du skal til fødselsdag.

Fokuser på detaljerne

For at undgå at skulle investere i en masse nyt for at give din stil et mere personligt præg, er et godt tip at fokusere på detaljerne. Det kan være dine sko eller sågar din frisure. Disse er de ting, som vil blive lagt mærke til, når du går ud, og de er derfor et godt sted at starte. Måske du skal prøve lyse striber i håret, sneakers med spraglede snørebånd eller et par nye, grønne solbriller. Undervurder, ikke den forskel disse små detaljer kan gøre for helheden af dit look.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?