About Vintage – Et dansk urmærke i særklasse

About Vintage har på kort tid fundet formlen på at lave et populært urmærke i både ind og udland. Ideen kom tilbage i 2013 hvor 2 urinteresserede barndomsvenner sad på en hvid sandstrand i Mexico og drak Corona. En sædvanlig samtale omkring hvilket vintage ur de hver især drømmede om, førte til ideen om at lave deres eget urmærke helt fra bunden af. Med en kærlighed for vintage ure var ideen og navnet åbenlyst og urmærket About Vintage kom til verden.

About Vintage er i en liga for sig

Der er mange danske urmærker, men ingen har formået at skabe det som About Vintage har gjort. Siden ideen kom til mærket i 2013 og frem til nu har About Vintage haft stor succes og oplever stadig stigende efterspørgsel fra både ind og udland. Den store succes skyldes, at About Vintage har formået at skabe et nyt urmærke der indeholder autentisk historie kombineret med et vintage design som er opdateret til nutidens trends. Derudover har de også formået at skabe forskellige kollektioner med forskellig pris, som hver især har sine kvaliteter, og som dermed rammer bredt hos de urinteresserede forbrugere. Fælles for alle About Vintage ure er dog at de har et stilistisk, flot og elegant vintage design.

Kollektioner

About Vintage har 5 kollektioner. Alle navngivet efter vigtige nedslag i urhistorien.

1969 Vintage


1969 Vintage er den mest simple og minimalistiske kollektion fra About Vintage. Den tager udgangspunkt i året hvor verdens første Quartz ur kom på markedet. Et historisk år da denne nye type urværk satte sit store præg på hele urindustrien. Med et batteridrevet Quartz ur var det nu muligt at lave et urværk der fylder meget lidt og som er uhyre præcis. Ligeledes fik det priserne på armbåndsure til at falde, da selve produktionen af et Quartz ur var mindre kompliceret. Denne kollektion har et Ronda 763, Schweizisk Quartz urværk der sikrer høj præcision og lang holdbarhed. 1969 kollektionen til herre har en kasse med en bredde på 39mm hvilket passer perfekt til den minimalistiske vintage stil som dette ur har. 1969 Vintage starter fra en pris på 1699 kr. hvilket gør det til et yderst attraktivt ur og et virkelig godt bud på et fornuftigt hverdagsur til prisen.

1815 Chronograph


Denne kollektion fra About Vintage tager udgangspunkt i året hvor kronograf funktionen blev opfundet. Det skyldes at denne kollektion er det første ur fra About Vintage som kommer med et kronograf. Uret har et klassisk design og med sine 41 mm i breden og 11 mm i tykkelsen er det et ur som ses på håndleddet, men samtidig er yderst komfortabelt at have på. Et ur som går godt både til hverdag eller kan matche en blazer eller jakkesæt. Uret har et Miyota 6S11 Chronograph Quartz urværk af høj kvalitet og med buet safir krystal glas. Denne kollektion findes i mange forskellige farver og udtryk og naturligvis lige præcis med den rem som du synes passer bedst. Hvert ur er unikt med individuelt nummer indgraveret på bagkassen. Et super fedt rent og klassisk vintage ur. Starter fra 2499 kr.

1844 Chronograph

1820 Automatic

About vintage ur

1971 Automatic – Swiss Made

1988 Moonphase – Limited edition

Besøg About Vintage Flagship store i København

Er du i København, så er det værd at ligge vejen forbi About Vintage flotte flagship store. Butikken er beliggende på Gothersgade 97 i København K. Har åbent alle ugens dage og der er rig mulighed for at prøve de mange kollektioner og få grundig vejledning i valg af ur og rem. Butikken er helt klart et besøg værd. Hvis du skal ud og rejse og have lidt tid til at gå i lufthavnen så kan du med fordel bruge tiden på at kigge på lækre ure. Det kan ske ved at finde About Vintage som har en pop-up store helt centralt i lufthavnen. Så kan du passende shoppe et nyt ur som du kan beundre i flyet på vej til din destination.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?