About Vintage – Et dansk urmærke i særklasse

About Vintage har på kort tid fundet formlen på at lave et populært urmærke i både ind og udland. Ideen kom tilbage i 2013 hvor 2 urinteresserede barndomsvenner sad på en hvid sandstrand i Mexico og drak Corona. En sædvanlig samtale omkring hvilket vintage ur de hver især drømmede om, førte til ideen om at lave deres eget urmærke helt fra bunden af. Med en kærlighed for vintage ure var ideen og navnet åbenlyst og urmærket About Vintage kom til verden.

About Vintage er i en liga for sig

Der er mange danske urmærker, men ingen har formået at skabe det som About Vintage har gjort. Siden ideen kom til mærket i 2013 og frem til nu har About Vintage haft stor succes og oplever stadig stigende efterspørgsel fra både ind og udland. Den store succes skyldes, at About Vintage har formået at skabe et nyt urmærke der indeholder autentisk historie kombineret med et vintage design som er opdateret til nutidens trends. Derudover har de også formået at skabe forskellige kollektioner med forskellig pris, som hver især har sine kvaliteter, og som dermed rammer bredt hos de urinteresserede forbrugere. Fælles for alle About Vintage ure er dog at de har et stilistisk, flot og elegant vintage design.

Kollektioner

About Vintage har 5 kollektioner. Alle navngivet efter vigtige nedslag i urhistorien.

1969 Vintage

1815 Chronograph

1844 Chronograph

1820 Automatic

About vintage ur

1971 Automatic – Swiss Made

1988 Moonphase – Limited edition

Besøg About Vintage Flagship store i København

Er du i København, så er det værd at ligge vejen forbi About Vintage flotte flagship store. Butikken er beliggende på Gothersgade 97 i København K. Har åbent alle ugens dage og der er rig mulighed for at prøve de mange kollektioner og få grundig vejledning i valg af ur og rem. Butikken er helt klart et besøg værd. Hvis du skal ud og rejse og have lidt tid til at gå i lufthavnen så kan du med fordel bruge tiden på at kigge på lækre ure. Det kan ske ved at finde About Vintage som har en pop-up store helt centralt i lufthavnen. Så kan du passende shoppe et nyt ur som du kan beundre i flyet på vej til din destination.

Tilmeld dig, så du ikke går glip af nye artikler

Tilmeld dig med din e-mail adresse og vær den første til at modtage nye artikler!

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?