Smarte og stilrene badebukser til mænd

Badebukser er et vigtigt element i garderoben, når sæsonen lyder på sommer. På sommerferien er det ligeledes alfa og omega at have et par gode badeshorts med i kufferten, så poolen eller stranden kan nydes i fulde drag. Derfor gælder det om at finde de helt rette badebukser. Dette kan dog være noget af en udfordring, idet der findes et væld af muligheder på markedet. I det følgende giver vi imidlertid vores bedste bud på badebukser til mænd, som både er stilrene og behagelige.

Ralph Lauren badeshorts

Ralph lauren badeshorts

Pris: 599 kr. / KØB HER

Vi starter ud med et par virkelig flotte og lækre badeshorts fra mærket Ralph Lauren. Disse shorts har en fed blå navy farve, men med en hvid drawstring i taljen, som skaber den rette kontrast. I taljen er der ligeledes en god elastik, så badeshortsene føles så behagelige som muligt. Bag på badeshortsene finder du en praktisk lomme, så nøglen til hotelværelset kan tages med ned på stranden i en fart. Omme foran er Ralph Lauren logoet endvidere placeret nederst i den ene buksekant, så der er ingen tvivl om, hvilket kvalitetsmærke du bevæger dig rundt i. Til en pris, der lyder på 599 kr. er badebuksen i den dyrere ende af skalaen. Til gengæld får du et par superfede badeshorts i en lækker kvalitet, fra et stærkt brand som Ralph Lauren.


LÆS OGSÅ: Behagelige og flotte badesandaler til mænd


Emporio Armani badeshorts

Armani badebukser

Pris: 499 kr. / KØB HER

Har du lyst til at give lidt mindre for dine kommende badeshorts, men ønsker du stadig et kendt brand, kan du kigge nærmere på disse badebukser fra Emporio Armani. Badebukserne fås udover den sorte farve i en flot mørkeblå, så du ikke behøver at gå med det sikre valg. Derudover er shortsene noget kortere end de førnævnte. Dette skal du selvfølgelig tænke på, hvis målet handler om at finde et par badebukser med en forholdsvis lang længde. Badebukserne er af 100 % polyester og har en enkelt lomme til praktiske sager, logo foran på den ene buksekant samt elastik og drawstring i taljen. Så har du lyst til et par enkle og stilrene mærkevarebadebukser, er det med at vælge disse fra Emporio Armani.

Paul Smith badebukser

Paul smith badebukser

Pris: 599 kr. / KØB HER

Er du klar og parat til at vælge et par superfriske badeshorts i en skrap rød farve? Badebukserne fra Paul Smith vil bestemt trække den rette opmærksomhed hen mod et par superfede og afslappede badebukser. Modellen er fremstillet i en blød og hurtigtørrende polyestervævning og med en snøre i mange farver i livet, så der er mulighed for at justere på livvidden. Paul Smiths logo i form af en farverig zebra findes ligeledes omme foran på det ene bukseben. Badebuksernes to forreste lommer holder styr på nøgler, pung og andre vigtige ting, der skal med ned til stranden, og i baglommen med velcro er der ligeledes mulighed for at opbevare diverse smånips. Inderbuksen i mesh sikrer komforten, og prisen og kvaliteten går op i en højere enhed. Disse Paul Smith badebukser fortjener en plads på listen over fede badebukser til mænd.

Hugo Boss badeshorts

Pris: 399 kr. / KØB HER

Holder du for alvor af en klassisk badeshorts, der også gerne må komme fra et internationalt luksusmærke, er disse badeshorts perfekte til dig. Denne korte model fra Hugo Boss kommer i en flot sort farve og med elastikkant og snøre i taljen. De fine hvide striber i siderne på shortsene giver samtidig en fed kontrast til det ellers simple design. Derudover finder du to frontlommer – begge med god plads til småting eller en vandflaske, når du trænger til noget at drikke i sommervarmen. Inderbukserne er ligeledes fremstillet af mesh, så du kan opnå optimal komfort, og logoet omme foran med hvid skrift passer til de andre flotte hvide detaljer. Prisen lyder på 399 kr., som er en fin pris i forhold til, at der er tale om et luksusmærke og et par stilrene og behagelige badebukser.

Calvin Klein badebukser

Calvin klein badeshorts

Pris: 580 kr. / KØB HER

Disse badebukser til mænd fra mærket Calvin Klein har et fedt mønster i grålige nuancer. Dermed skiller de sig ud fra de forrige nævnte badeshorts og vil fungere som et friskt indspark i din ellers simple sommergarderobe. Badeshortsene formår samtidig at give den perfekte komfort takket være indershortsene med stretch. På denne måde er der mulighed for at svømme mange baner i poolen eller opholde sig et godt stykke tid ude i det smukke hav sydpå. Shortsene har to lommer i siden og en baglomme med velcro, så du, ligesom ved vores andre bud på badebukser, kan opbevare vigtige sager på farten. Logoet nederst på venstre lår udgør ligeledes en fin detalje, og prisen er fornuftig, når alle elementer tages i betragtning.

J. Lindeberg badeshorts

J. Lindeberg badeshorts

Pris: 499 kr. / KØB HER

Det svenske tøjmærke J. Lindeberg har blandt andet i dette tilfælde skabt nogle virkelig flotte og behagelige badeshorts til mænd. Velegnede til charterferier og andre ferier i varme himmelstrøg. Badebukserne bliver hverken for vilde eller for simple takket være det fine print i form af hvide og blå palmer. Der er hermed skabt feriestemning og glade minder på de kommende ferier. Badeshortsene fra J. Lindeberg har desuden elastik og drawstring i taljen for den rette tilpasning. Du finder ligeledes inner mesh briefs og smarte lommer med lynlås. Dette fås ikke i de fleste badebukser. Du kan derfor overveje at anskaffe dig disse, hvis du før har oplevet, at dine ting falder ud af lommerne. Længden på badebukserne er i den korte ende, men dog ikke så kort som visse andre modeller. Prisen på de flotte badebukser synes endvidere at være rimelig, så der er ingen tid at spilde, hvis palmelooket frister.

Hermed er de ovennævnte badebukser vores bud på en række supersmarte og lækre badebukser til mænd. Vi er ikke i tvivl om, at du kan finde et par på listen, der passer til netop din stil og dermed den næste dejlige sommerferie. Hvis vi tager fejl, er du dog mere end velkommen til at skrive en kommentar herunder og fortælle os, hvilke badeshorts der ifølge dig er de mest behagelige og stilrene på markedet.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?