Bambus strømper fra Copenhagen Bamboo

Posted on 2 min read 458 views

Bambus kender de fleste, som er vokset op i 1970’erne, for dengang havde rigtigt mange haveejere en eller flere af de dekorative, grønne planter i haven. Bambus kan dog meget mere end blot se godt ud i villahaven, og her ser vi nærmere på, hvorfor bambus er et godt valg, når det gælder strømper. Læs med og få mere at vide.

 

Bambus kan nemlig bruges som erstatning for bomuld, som jo også er en plante. Der er flere fordele ved at benytte bambus i stedet for bomuld og andre tekstiler, og bambus har de senere år opnået meget stor popularitet inden for alt lige fra sengetøj til strømper.

 

Bambus holder dine fødder tørre

En af de helt store fordele ved bambus som tekstil er, at materialet absorberer fugt og sved bedre end for eksempel bomuld. Det kan være meget værd, når det gælder strømper, for i en lukket sko kan man let komme til at svede og få fugtige tæer. Det skaber grobund for svamp og andre ubehagelige sager, og netop derfor kan det være værd at overveje et par bambus strømper fra Copenhagen Bamboo eller en anden producent.

 

Bambus som materiale er anti-bakterielt og er dermed med til at opretholde et sundt miljø for dine fødder. Stoffet er desuden antistatisk, hvilket man vil sætte pris på, hvis man har prøvet at gå i strømper af kunstige materialer.

 

De blødeste strømper du har prøvet

En anden, og særdeles mærkbar fordel ved bambusstrømper er, at de er blødere end bomuldsstrømper. Materialet føles utroligt behageligt på huden, og også derfor går flere og flere over til bambusstrømper.

 

Håndklæder, tøj og sengetøj

Som vi var inde på tidligere, har bambus altså på ganske få år opnået stor popularitet, og det er ikke kun, når det gælder strømper, det kan være værd at overveje bambus. Også ting som håndklæder og sengetøj er i høj kurs i bambus, netop på grund af de fugtledende og antistatiske egenskaber, bambus har. Bambushåndklæder holder længere end frotté- eller bomuldshåndklæder, og holder sig desuden pæne i længere tid.

 

Der er altså flere gode grunde til at overveje bambus, næste gang du skal på strømpeindkøb eller har brug for eksempelvis et nyt sæt sengetøj. Der er ingen tvivl om, at bambustendensen langt fra har toppet og at vi også i de kommede år vil se en stor fremgang for dette både smukke, miljøvenlige og altså praktiske materiale.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.