Bedste bøger til mænd

Posted on 8 min read 13895 views

Gode bøger til mænd er et must til herreværelset eller sofabordet når der skal kobles fra eller tilegnes ny viden. Der findes mange gode bøger til mænd og vi har her sat os for at lave en komplet liste over de bedste bøger til mænd. Så hvad end du selv er en mand på udkig efter at forkæle dig selv med en ny bog, eller ude for at købe gave til en mand, så giver vi her vores bud på de bedste bøger til mænd. Vi har inddelt bøgerne på denne liste i en række kategorier, så du let kan finde de bedste bøger indenfor hver genrer.

1. Biografier

This is my life

Kim Larsen mindebog this is my life
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Kim Larsen mindebogen. Allerede solgt over 50.000 eksemplarer. Kim Larsen har gennem årene berørt os alle. Ønsker du et minde om hele Danmarks spillemand, så er dette bogen for dig. Bogen er først og fremmest en flot fremstilling af Kim Larsens liv gennem 250 billeder taget over 50 år. 250 nøje udvalgte billeder ud af over 10.000, lige fra ungdomsårene på Christianshavn til Kim Larsens sidste dage. Bogen byder på mere end 200 sider fyldt med stærke minder fra en lang og flot karriere. Bag i bogen finder man en tidslinje over alle Kim Larsens udgivelser, samt de største nedslag i hans liv, både personligt og professionelt. En flot og gennemarbejdet bog til ære for Kim Larsen og til glæde for alle som elskede ham.

Modne Mænd

Bogen modne mænd
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Modne Mænd er en fortælling om 24 kendte danske mænd, som hudløst ærligt fortæller om dem selv og deres liv. Fortællingerne bygger på samtaler med forfatteren og berører hvordan livet ser ud fra de 60 år og opefter, heraf titlen på bogen ‘Modne Mænd’. Bogen kommer omkring alle livets facetter i den modne mands liv. Der bliver snakket åbent og intimt om emner som mænd normalt ikke snakker om. Modne Mænd er en god bog til mænd i alle aldre og giver et spændende indblik i livet hos den modne mand, der har oplevet lidt af hvert. Bogen er en slags minibiografi af kendte danske mænd som Lars Lilholt, Troels Kløvedal, Søren Østergaard, Viggo Sommer og 20 andre mænd som alle deler ud af deres livserfaring og spændende fortællinger fra et begivenhedsrigt liv.

2. Business

Iværksætter

Iværksætter bog

HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Mads Fauerholt og Lars Tvede deler ud af deres bedste råd til iværksættere. I denne bog får du indsigt i hvilke erfaringer de har gjort sig ved at starte og drive mere end 30 virksomheder. Bogen er meget praktisk og kommer ind på grundlæggende principper til den nystartede iværksætter såsom forretningsplan, salg og markedsføring. De behandler også større og mere komplekse teorier omkring det at drive forretning, alt sammen udfra deres egne erfaringer som serieiværksættere. Denne bog er god til de fleste mænd uanset om man er iværksætter eller ej. Det er spændende og lærerig læsning og interesserer man sig bare en smule for iværksætteri og forretning så er denne bog et must read.

Morten Strunge

Morten Strunge bog
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Morten Strunge er manden bag de 3 forretningsucceser Onfone, Mofibo og Plenti. Alle firmaer som Morten har formået at gøre til store forretninger på meget kort tid. En fascinerende fortælling om en ung iværksætter og hans bedrifter. I bogen kommer man tæt på den rutschebane det har været ved først at tabe alt og herefter en stor vilje til at udfordre de store og til sidst vinde stort. I bogen får man også Mortens anbefalinger til kommende iværksættere. En spændende og inspirerende fortælling.

OW Bunker

OW bunker bog
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Bogen om oliehandelselskabet der i 2014 gik konkurs og af medierne blev kaldt for danmarks største erhvervsskandale. Bogen er en fortællen om et dramatisk kollaps som fik meget opmærksomhed i danske medier, med mange teorier omkring hvad der egentlig skete. Bogen OW Bunker går bag kulissen og giver en anderledes fortælling end det mediebillede som blev skabt. Bogens forfatter har skrevet bogen på baggrund af grundig research og en række samtaler med tidligere ansatte i firmaet. En spændende fortælling om dårlig ledelse og grådighed. En god bog til mænd med interesse i dansk erhvervsliv.

3. Kogebøger

Brdr. Price – Vores yndlingsopskrifter

Brdr. Price vores yndlingsopskrifter
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Brødrende price har beskæftiget sig med mad det meste af deres liv. Bedst kendt er de nok fra deres madprogrammer på TV, herunder programmet ‘Spise med price’ hvor de på underholdende vis drager rundt i både ind og udland og laver alverdens lækre retter. De har også lavet et hav af kogebøger gennem tiden, ligesom de også ejer deres egne restauranter. Denne kogebog samler brødrende Prices absolut yndlingsretter og ikke overraskende er det et hav af overdådige retter, herunder mad fra det klassiske franske køkken. I bogen finder du alt fra både festmåltider til god dansk hverdagsmad.

Holms mad

Holms mad kogebog
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Claus Holm er den karismatiske kok som nok er bedst kendt for sin optræden på TV i Go’morgen og Go’aften Danmark. Her har han i en lang række optrædender forkælet danskerne med uimodståelige og velsmagende opskrifter. Nu kan du få hans kogebog hvor han disker op med 85 af hans bedste personlige retter. Den perfekte kogebog til manden der elsker god og lækker mad. Bogen Holm’s Mad er et godt bud på en af de bedste bøger til mænd indenfor kogebøger. Glæd dig til 85 fantastiske opskrifter på lækker mad.

4. Livsstil

Ultimate Toys for Men

ultimate toys for men bog
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Bogen til manden der elsker luksus og legetøj til voksne. Bogen er visuel flot og indeholder alt fra fede biler til både, ure, elektronik, gadgets og øvrigt legetøj til mænd. Bogen er et must til ethvert herreværelse og den ideelle gave til manden der har (næsten) alt. For der findes med garanti noget i denne bog som ikke alle har. Ultimate Toys for Men er den ultimative samling af dyrt luksus legetøj til voksne mænd og god underholdning for enhver mand når der skal kobles af fra hverdagen. Denne bog giver anledning til store drømme og motivation til at opnå sine mål og få fingrene i de luksusgoder som denne bog byder på.

A Man & His Watch

A man and his watch
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Er du vild med ure? Så er det her bogen for dig. En samling af 76 uafhængige fortællinger om mænd og deres ure. I bogen møder man en mand der har båret sit Rolex Daytona hver dag i 35 år, indtil hans død i 2008. Bogen bringer også fortællinger om JFKs Omega ur og Ralph Laurens ur købt fra Andy Warhols personlige samling. Derudover en spændende fortælling om det første Rolex som blev båret på den første succesfulde tur til toppen af Mount Everest. A Man & His Watch er et must for enhver ur-interesseret mand. Bogen indeholder originale billeder. Går du op i ure og har endnu ikke bogen? Så slå til nu!

Rombogen

Rombogen
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Rom er en rigtig mandedrik og god rom er noget af det bedste en mand kan nyde. Et godt glas rom kan passende nydes i lænestolen med en god bog i den anden hånd. Rombogen er den perfekte gave til manden der elsker rom og sætter pris på kvalitet og som gerne vil lære mere om rom. Denne bog er ikke til drengerøven der elsker rom og cola, men til manden der sætter pris på god lagret rom som drikkes rent. Rombogen er skrevet af to “rom-nørder” og henvender sig både til nybegyndere indenfor rom og til folk som ved noget om rom i forvejen. I bogen får man forfatternes bud på de 40 bedste lagrede rom.

5. Romaner

Mærkeligt

Mærkeligt bog

HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Den netop udgivet spændingsroman af forfatter Niels Frederiks Westbergs. Hans tiende roman ‘Mærkeligt’ byder på en spændende fortælling der udspiller sig i Nordjyllands barske natur. Der er hævnmotiver og blodtørst på menuen og der er garanteret spænding til det yderste. Bogen ‘Mærkeligt’ er ideel sommerferielæsning til manden, der holder af en solid thriller med et interessant persongalleri og samfundsrelevante tematikker.

6. Selvudvikling

Løb som eliten

Løb som eliten bog
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Drømmer du om at løbe et marathon eller vil du bare gerne være bedre til at løbe? Hvad end du gerne vil kunne løbe længere eller hurtigere, så er dette bogen for dig. Bogen Løb som eliten henvender sig både til folk som er nybegyndere men også rutinerede løbere. Det er dermed en bog velegnet til alle der godt kan lide motion og løb. Èn ting skal man dog vide. Man bliver ikke god til at løbe natten over. Det kræver disciplin, vedholdenhed og træning. Bogen hjælper dig til at få mest muligt ud af dit potentiale indenfor løb.

Fødemanualen for mænd

Fødemanualen for mænd
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

Fødemanualen for mænd er bogen til manden der skal til at være far. I bogen bliver der gennemgået fødslen fra A-Z. Alt hvad man som mand skal være opmærksom på for bedst muligt at kunne være til stede og støtte kvinden i processen. På en letforståelig måde bliver fødselen gennemgået så man som mand kan være bedst muligt forberedt på den store begivenhed. Bogen er en stor hjælp til både kvinden såvel som manden. Bogen gennemgår også beretninger fra forskellige mænd og hvad de har oplevet gennem fødselens forskellige faser. Skrevet af den erfarne jordmoder Helene Bovin.

7. Sport

Fodboldbossen

fodboldbossen
HØR LYDBOG GRATIS HOS NEXTSTORY HER

En bog til den fodbold-interesseret mand. I bogen Fodboldbossen får man lov at få et sjældent indblik i hvad det vil sige at være sportsdirektør i en fodboldklub. Sportsdirektøren er manden med ansvaret. Ham der hiver i trådene for oven og bestemmer hvordan den sportslige del af fodboldklubben skal drives. Han har indflydelse på køb og salg af spillere, samt det overordnede ansvar for træneren og de sportslige præstationer. Bogen bygger på en række interviews med sportsdirektører i danske fodboldklubber og tegnet et samlet potræt af hvad det vil sige at være en ‘Fodboldboss”.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.