Vi har testet: Her er de bedste gin til under 400kr.

Posted on 4 min read 13675 views

Gin hitter og bliver mere og mere populært, når der skal laves cocktails eller nydes longdrinks. Men som det også gælder med for eksempel whisky og andre former for spiritus, så er der stor forskel på, om det er den billige gin fra supermarkedet eller en kvalitetsgin, som man får fyldt i glasset.Med den øgede popularitet af gin følger også en prisstigning på mange af de bedste udgaver, som nemt kan ramme 4-500 kr. Men du behøver faktisk ikke helt op i den prisklasse for at få en rigtig god gin. Det vil vi vise dig her med vores bud på de 6 bedste gin under 400 kroner:

BULLDOG GIN

bulldog gin

Pris: ca. 219 kr. / KØB SMAGEFLASKE

Med denne lækre Bulldog Gin, så snakker vi her om en Klassisk London Dry Gin hvor man rigtigt kan mærke at man får noget kvalitet for sine penge. Bulldog Gin er blevet destilleret hele 4 gange i kobber pot stills, hvor formålet har været at få en så ren spiritus som overhoved muligt. Dette er virkelig en lækker og kraftig Gin  som er en af d

Her er tale om en klassisk London Dry Gin, hvor du får rigtig meget kvalitet for pengene. Bulldog Gin er destilleret fire gange i kobber pot-stills med det formål at få så ren en spiritus, som muligt.

Tanqueray No. 10

Tanqueray No. 10 gin

Pris: ca. 349 kr. / KØB SMAGEFLASKE

Hvis du synes, at gin bliver for tør, så er Tanqueray No. 10 et rigtigt godt bud på en gin, der alligevel kan få dig med på ginvognen. Tanqueray No. 10 er ved at være en af de gamle drenge på markedet, når det gælder lidt mere specialiserede gin – og det er der en grund til. Du er her ude med en gin, der er utroligt frisk og knap så tør, som de klassiske dry gin.

Den kan sagtens stå selv, eventuelt sammen med lidt danskvand med citrus eller andre knap så kraftige blandingsgenstande, hvilket gør den til et rigtigt godt bud, når du skal ramme en gin til både nybegynderen og entusiasten på samme tid.


LÆS OGSÅ: Her er de bedste whiskey til prisen


Gin Mare

gin mare

Pris: ca. 399 kr. / KØB SMAGEFLASKE

Ahh, koster den ikke over 300 kr., vil nogen nok spørge. Faktisk ikke altid. Du kan finde Gin Mare til lige under 300 kr. flere og flere steder. Ikke at prisfaldet indikerer, at den er blevet dårligere end tidligere – tværtimod.

Nogen, herunder mange anmeldere, vil mene, at Gin Mare måske er verdens bedste gin – eller en af dem. Den særlige destillering af basilikummen, timianen, rosmarinen og olivenen gør, at Gin Mare får en helt særlig smag. Skåret helt ind til benet, så giver det dig en gin i absolut verdensklasse – og til en pris der endda er overkommelig.

Monkey 47 Dry Gin

Monkey 47 Dry Gin

Pris: ca. 399 kr. / KØB SMAGEFLASKE

Som med Gin Mare kysser vi også det opstillede prisloft med Monkey 47 Dry Gin. Historien bag Mokey 47 kan der skrives en hel bog om, men den omhandler en engelsk soldat, en abe fra Berlin Zoo og en tysk skov i årene efter Anden Verdenskrig.

Monkey 47 er en af de mere komplicerede gin – og nok ikke helt for nybegyndere. De 47 står nemlig for antallet af krydderier i ginnen. Det resulterer i en gin, der i den grad vil både udfordre og pirre dine smagsløg. Derfor skal Monkey 47 ikke bruges i en Gin Hass. Blandes den op skal det være med enten tonic eller tilsvarende, så du ikke drukner den smagsfyldte oplevelse i sød sodavand.Geranium

Geranium gin

Pris: 269 kr. / KØB HER

En danskskabt London Dry Gin der kan tage kampen op og blive en del af mange ginentusiasters drinkskort. Ja, hvem havde set den komme? På små 10 år er Geranium Gin gået fra at være en lille og lidt nørdet gin til at være blandt de gin, som man skal smage.

Geranium Gin er en stærk allrounder, der faktisk gør sig godt til stort set alle drinks, der indeholder gin. Så ligger den også i et prisleje, hvor du får både en alsidig gin og høj kvalitet, uden du skal sprænge banken.

Elg Gin No. 1

Elg Gin No. 1

Pris ca. 299 kr. / KØB HER

Vi har faktisk fat i endnu en dansk gin her. Historien er næsten den samme for Elg Gin No. 1, som den er for Geranium Gin. Elg Gin har dog endnu ikke helt opnået samme brede popularitet, men det kan være, at det kommer. I modsætning til Monkey 47 er Elg Gin en allrounder, der gør sig godt til stort set alt.

Elg Gin No. 1 har dog et særpræg, som man ikke finder i mange gin. En del af smagen kommer fra gulerødder. Ser vi på selve produktionsprocessen og smagen, så har Elg Gin klart potentialet til at blive meget mere high end, end hvad den reelt er. Elg Gin No. 1 fortjener således en plads på listen over de bedste gin til under 300 kr.

God Gin – Hvilken Gin skal du vælge?

Hvis du skal finde en god gin, så skal du vælge en af de overstående flasker, som er nøjeudvalgt som nogle af de bedste gin. Så uanset om du skal købe en god gin til dig selv eller give en god flaske gin i gave, så er de overstående muligheder, klart nogle af de bedste gin du kan finde på nettet.


SMAGEKASSE: GINKASSEN #1 ”DANSK GIN” – Fra: DKK 399,00


Hvilken gin er din favorit til under 400 kroner? Smid gerne en kommentar nedenfor

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments
 • Sven-Erik Damm
  marts 23, 2019

  Jeg købte for nylig en Bulldog gin. (Købt på lykke og fromme, efter en smagsprøve). Den var toldfri, så under 300 kr. Den har konen og jeg været glad for. Vi har så købt Fever-Tree, Mediteranian, Tonic Water, (På anbefaling af en kender)

  • Martin
   marts 23, 2019

   Hej Sven-Erik

   Tak for det gode fif! Det skal da klart afprøves.