Her er de 3 bedste smartwatch til mænd

Posted on 3 min read 4829 views

Er du på jagt efter det bedste smartwatch på markedet, som passer til alle dine ønsker og behov? Så er du havnet på den helt rigtige side, hvor vi vil forsøge at hjælpe dig til at finde det bedste smartwatch uden at gøre det mere komplicerede end det behøver at være. For der er nogle helt simple ting du skal kende for at finde det bedste smartwatch til mænd, som vi kommer ind på med denne liste.

Bedste Smartwatch

Vi har her på mandemagasinet.dk fundet de bedste smartwatch som har de fedeste funktioner og også er de mest moderne og smarte smartwatches. Vi har valgt at lave en kort liste med 3 smartwatch som er nøje udvalgt så du ikke får en liste med flere hundrede ure som man alligevel ikke kan vælge imellem. Vi håber at du finder det bedste smartwatch for dig her.

Armani Exchange

armani smartwatch

Pris: 1799 kr. / KØB HER

Armani Exchange Drexler er et hybrid smartwatch. Det vil sige, at det har visere som et ganske normalt ur, men samtidig er koblet op til din telefon for at tilføre det sine teknologiske egenskaber. Uret viser altid den akkurate tid, dato og indstiller sig automatisk efter den tidszone man befinder sig i. Uret monitorerer din søvn og øvrige aktiviteter i løbet af dagen. Det smarte ved Armani Exchange Drexler er, at det har en bestemt type batteri som aldrig behøver at blive opladet. Et flot smartwatch til mænd med sit sorte matte design på både urrem og urkasse. Fed detalje med guld på urskriven og viserne. Lidt stort med sine 44mm urkasse, men det er de fleste smartwatch på markedet. Et godt køb til en fornuftig pris når man tænker på, at det er et smartwatch i god kvalitet og med fed funktionalitet fra et velkendt mærke som Armani. Et stykke ny teknologi og flot design forenet i et fedt hybrid smartwatch fra Armani.

Skagen Connected

skagen connected smartwatch

Pris: 1698 kr. / KØB HER

Dette super lækre Skagen Connected Hybrid Smartwatch er lavet i et virkeligt lækkert design og ligner til at begynde med ikke et smartwatch. Men du skal ikke dømme uret på dens omslag, for uret kan nemlig blive forbundet med din mobil og blive fuldstændig personligt for dig. Du kan med dette smartwatch kontrollere musikken og kameraet på din telefon samt se hvem der ringer dig op når du får opkald. Derudover så vil du også kunne modtage sms og email samt beskeder fra facebook ved at uret vibrere når dette sker. Dette skagen Smartwatch er uden tvivl en af de bedeste smartwatch der er på markedet.

Super smart Skagen Connected Hybrid Smartwatch i lækkert design. Armbåndsuret i stål med pvd forgyldt urkasse og stål meshlænke og hvid urskive på Ø36 mm.

MICHAEL KORS ACCESS SOFIE 2.0 SMARTWATCH

MICHAEL KORS ACCESS SOFIE 2.0 SMARTWATCH 

Pris: 2995 kr. / KØB HER

Med dette lækre Michale Kors Acces Sofie Smartwatch, så får du et af de nyeste smartwatch på markedet. Uret er lavet med krystaller rundt om uret som giver et ekstra eksklusivt look på urskiven.

Du kan koble uret op på din mobil telefon så du kan kontrollere musikken på telefonen samt læse smser og beskeder på faecbook med uret. Derudover så kan du også ringe til din telefon hvis den er blevet væk, hvilket for mange kan være yderst praktisk da vores telefoner har det med at forsvinde når vi er derhjemme og vi spilder vores tid fuldstændig ved at gå og lede efter dem en hel dag. Disse ure passer perfekt til din flotte business skjorte fra Eton til mænd og er til alle der gerne vil være med på moden med stil.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.