Eton Skjorter til mænd- 15 af de nyeste modeller

Posted on 7 min read 4663 views

Når man skal finde skjorter til mænd af højeste kvalitet, så er Eton skjorter uden tvivl det skjortemærke som kommer øverst på listen. Med en Eton skjorte så kan du en skjorte der passer til alle formål uanset om det er til business eller casual.

Eton skjorter er lavet i mange forskellige farver og modeller og der er ingen tvivl om at de hver især er gennemtænkte ned til mindste detalje, som Eton er kendt for at gøre. De har lavet deres skjorter i den klassiske pasform som de kalder Contemporary fit, men også deres slim-fit pasform så der er noget som passer til alle brugere af skjorter. Eton skjorter er lavet i 100% bomuld og er yderst strygevenlige så man ved at man får den bedste kvalitet.

Eton skjorter

Vi har udvalgt de nyeste og smarteste Eton skjorter så du er sikker på at finde den nyeste mode til de bedste priser. Nedenfor vil du se alle de nye Eton skjorter til mænd i både Slim fit og traditionel pasform.

Eton Slim fit – Signature Twill Dress Skjorte i Hvid

Eton Slim - Signature Twill Dress Skjorte i Hvid

Eton Slim – Signature Twill Dress Skjorte i Hvid

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Denne velkendte og ensvarvede Eton skjorte er perfekt til Business og pænere brug til f.eks. møder, fester, fødselsdage og lignende. Den er lavet i 100% bomuld og med en cut-away flip. Derudover så er den strygevenlig, hvilket bliver en ting som enten dig eller din bedre halvdel bliver glad for.

Eton Contemporary Fit – Signature Twill Dress Skjorte i Hvid

Eton Contemporary Fit - Signature Twill Dress Skjorte i Hvid

Eton Contemporary Fit – Signature Twill Dress Skjorte i Hvid

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Denne Eton Contemporary skjorte til mænd er til dig der ikke vil have deres slim fit udgave men ønsker den traditionelle pasform for skjorter til mænd fra Eton. Den er også lavet i 100% bomuld og er yderst strygevenlig.

Eton Slim fit – Signature Twill Dress Skjorte i Blå

Eton Slim - Signature Twill Dress Skjorte i Blå

Eton Slim – Signature Twill Dress Skjorte i blå

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Denne Eton skjorte i blå er lige som den hvide model perfekt til især business såsom f.eks. møder, fester, fødselsdage og lignende. Den er lavet i 100% bomuld og med en cut-away flip. Derudover så er den yderst strygevenlig, hvilket bliver en ting som enten dig eller måske din bedre halvdel bliver meget glad for samt passer perfekt under herrefrakker grundet den neutrale farve.

Eton Contemporary Fit – Signature Twill Dress Skjorte i Blå

Eton Contemporary Fit - Signature Twill Dress Skjorte i Blå

Eton Contemporary Fit – Signature Twill Dress Skjorte i Blå

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Denne udgave af deres velkendte Eton signature skjorter er til dig der ikke vil have en slim fit udgave, men ønsker den traditionelle pasform. Præcist som deres slim fit udgave så er denne også lavet i 100% bomuld og er yderst strygevenlig.

Eton Slim fit – Signature Twill Dress Skjorte i Sort

Eton Slim - Signature Twill Dress Skjorte i sort 

Eton Slim – Signature Twill Dress Skjorte i sort 

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Denne model af den velkendte Eton Signature i sort er en af de mest populære Eton skjorter, og også en af dem som er de mest solgte. Den er ligesom de andre farver længere oppe også lavet i 100% bomuld og med Cut-away krave. Virkeligt en lækker skjorte af høj kvalitet som er passende til særligt business anledninger.

Eton Signature Contemporary Twill Dress Skjorte i Sort

Eton Contemporary Signature Twill Dress Skjorte i Sort

Eton Signature Twill Dress Skjorte i Sort

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Hvis du ikke er så meget til en slim fit skjorte, så er deres velkendte Eton signature skjorte i deres Contemporary fit som betyder den traditionelle pasform til skjorter, klart en af Etons mest solgte skjorter. Den er ligesom slim fit udgaven også i 100% bomund og yderst strygevenlig.

Eton Slim fit – Signature Twill Dress Skjorte i Navy Blå

Eton Slim fit - Signature Twill Dress Skjorte i Navy Blå

Eton Slim – Signature Twill Dress Skjorte i Navy Blå

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Denne Eton Signature skjorte i blå Navy farve er en af de mest velkendte Eton skjorter til mænd. Denne model er lavet i deres Slim fit udgave som er perfekt til både hverdag og business, men særligt til business hvor den holder sig pæn i lang tid.

Eton Contemporary Fit- Signature Twill Dress Skjorte i Navy Blå

Eton Slim fit - Signature Twill Dress Skjorte i Navy Blå

Eton Contemporary Fit- Signature Twill Dress Skjorte i Navy Blå

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Denne Eton Signature Skjorte i ensfarvede blå navy farve er lavet med deres Eton Contemporary Fit som er deres traditionelle pasform og er til dig der ikke ønsker modellen i Slim fit. Den er også lavet i 100% bomuld og er igen en af de Eton skjoter til mænd som er yderst strygevenlige.

Eton Contemporary Fit – Poplin skjorte i blå

Eton Contemporary Fit - Poplin skjorte i blå

Eton Contempoary Fit – Poplin skjorte i blå

Pris: 1.200 kr. / KØB HER

Denne Eton Contemporary Fit skjorte i blå er en af deres traditionelle modeller og som er yderst populær til mænd. Den er lavet i 100% bomuld af højeste kvalitet hvilket gør at den er yderst strygvenlig. Dette er en af de mest populære Eton skjorter til mænd og et sikkert valg til dig selv eller som gave.

Eton Contemporary Fit – Poplin skjorte i Navy blå

Eton Contemporary Fit - Poplin skjorte i navy blå

Eton Contemporary Fit – Poplin skjorte i Navy blå

Pris: 1.100 kr. / KØB HER

Denne Eton Contemporary Fit skjorte i Navy blå til mænd er virkeligt en lækker skjorte. Den har den ensfarvede Navy blå farve tild dig der ikke ønsker deres Slim fit udgave. Den er lavet i 100% bomuld og perfekt til både hverdag og business hvor den kan holde sig flot i længere tid grundet stoffet ikke krøller så nemt som andre brands.

Eton Signature Twill Skjorte i Blå

Eton Signature Twill Skjorte i Blå

Eton Signature Twill Skjorte i Blå

Pris: 1.200 kr. / KØB HER

Denne Eton signature skjorte i blå er en af Etons mest populære ensfarvede skjorter, så særligt passer godt til business fordi den holder sig pæn i lang tid grundet den høje kvalitet. Den er lavet i 100% bomuld.

Eton Poplin skjorte i blå

Eton Poplin skjorte i blå

Eton Poplin skjorte i blå

Pris: 1.400 kr. / KØB HER

Denne flotte Eton Poplin skjorte i blå med mønster er lavet i den bedste kvalitet og er derudover også strygevenlig. Den passer både til hverdag og til fint brug. Du kan både vælge den i slim fit og contemporary pasform.

Eton blomstret skjorte

Hvis du søger en blomstret skjorte fra Eton så vil du på de nedsående skjorter finde blomstret skjorter og skjorter med motiver. En Eton blomstret skjorte er passende til både business og hverdag og derfor helt ideelt til alle mænd der godt kan lide skjorter med lidt mere kant end de traditionelle Eton skjorter.

Eton Signature Twill Skjorte i Blå med mønster

Eton Signature Twill Skjorte i Blå med mønster

Eton Signature Twill Skjorte i Blå med mønster

Pris: 1.600 kr. / KØB HER

Dette er en virkeligt flot Eton skjorte med mønster med den klassiske flip og med den bedste kvalitet med 100% bomuld. Den er strygevenlig som Eton skjorter generelt er og så passer denne Eton skjorte til mænd både til hverdag og det lidt pænere brug, men særligt business fordi den holder sig pæn i længere tid.

Denne skjorte kan både vælges i Slim fit og Comtemporary fit.

Eton blomstret Poplin skjorte i blå

Eton blomstret Poplin skjorte i blå

Eton blomstret Poplin skjorte i blå

Pris: 1.500 kr. / KØB HER

Denne blomstret Eton skjorte er lavet i den bedste kvalitet og er virkeligt flot. Den er både lavet i Slim fit og Contemporary Fit og passer både til hverdag og til det lidt pænere brug. Den er særligt god til business fordi denne Eton skjorte til mænd kan hold sig pæn i længere tid.

Eton Signature Twill skjorte i blå med mønster

Eton Signature Twill skjorte i blå med mønster

Eton blomstret Poplin skjorte i blå til mænd

Pris: 1.500 kr. / KØB HER

Dette er endnu en af Eton skjorter med blomstret mønster til mænd. Det er en virkeligt flot skjorte som både passer til business og hverdag og er lavet i 100% bomuld. Du kan både vælge den i Slim Fit og den traditionelle contemporary pasform.

Eton skjorter contemporary fit

Eton har lavet flere forskellige pasforme til deres skjorter og her er Contemporary fit den traditionelle pasform. I den overstående liste vil du kunne finde både Eton skjorter contemporary fit paformene og slim fit modellerne så du selv kan vælge hvilken af dem du gerne vil have.

Eton Skjorter Classic fit

Hvis du vil have Eton skjorter med classic fit så skal du vælge de skjorter på den overstående liste der hedder contemporary fit. Contemporary fit er nemlig de Eton skjorter med classic fit. Eton skjorter med Classic fit er blevet populære blandt mange og har været en utrolig populær skjorte pasform i mange år fra Eton.

Eton skjorter super slim

Hvis du søger nogle Eton skjorter med super slim, så vil du i starten af denne liste finde både en super slim udgave af skjorterne og en traditionel contemporary fit. Alle Eton skjorter med navnet super slim, slim eller slim fit er Eton’s Super slim modeller, som sidder lidt tættere på kroppen.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.