Verdens eneste 1:1 Bugatti bygget af LEGO®

Posted on 2 min read 2881 views

8 måneders udvikling og 13.448 timers byggetid tog det at få verdens første og eneste 1:1 Bugatti Chiron bygget af LEGO® færdig. Bilen blev afsløret torsdag eftermiddag d. 16 maj i LEGO House i Billund. Bilen er bygget med LEGO Technic klodser og skubber grænserne for hvad der er muligt.

Bilen består af mere end 1 million LEGO elementer i alt. Ja, du hørte rigtigt.. 1 million. Selve motoren i bilen er også af LEGO og har 5,3 hk og præsterer en topfart på mere end 20 km/t. Bilen vejer 1500 kg. og der er selvfølgelig ikke brugt nogen lim. Hele 13.438 mandetimer anvendt til udvikling og konstruktion.

Lego bugatti bil bygges

En imponerende kombination af design og teknik

Ser man på den fascinerende bil bygget af LEGO fra afstand ligner den en Bugatti Chiron på en prik. Kommer man tættere på kan man se de forskellige lego-elementer, som er sat sammen på en måde der giver en organisk form og dermed efterligner de ikoniske former fra en original Bugatti Chiron.

Bilen vil være udstillet i LEGO House frem til d. 10 juni 2019.

Byg din egen Bugatti i LEGO

Skulle du være fristet til at kaste dig over et lignende projekt, så har LEGO selvfølgelig også en lidt mindre udgave som du kan købe og give dig i kast med at samle derhjemme. Størstedelen af elementerne og opbygningen er den samme, blot i færre antal.

LEGO Technic Bugatti Chiron
Ved selv at bygge Buggati Chiron i LEGO får man virkelig fornemmelsen af hvilket innovativt design og flot ingeniørkunst som ligger bag. Alt fra aerodynamiske karrosseri, fælge med logo og lavprofildæk. Små detaljer som bremseskiver og en W16 motor med bevægelige stempler. Detaljeret og gennemført sæt fra LEGO Technic. Indeholder i alt 3599 klodser. Bilen tager altså lidt tid at bygge, men det er det hele værd.

Køb LEGO Technic Bugatti Chiron her

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.