Lav dine egne regler – og vælg et mere farverigt look!

Posted on 3 min read 2353 views

Med den nye kollektion, under navnet Boho, fra danske Bohemian Revolt giver designerne mænd mulighed for selv at tage magten.

Her er sat fokus på det unikke. Det er produkter til mænd der gerne vil skille sig ud – og som vil tage chancer. Her får du mulighed for at vælge de farver og mønstre du bedst kan lide.

Se kollektionerne og artikler her:
https://www.trendhim.dk/articles

Trendhim, der står bag Bohemian Revolt, er en relativt ung virksomhed, som blev grundlagt af to unge dansk knægte i 2007. Siden er virksomheden vokset internationalt. Med denne vækst kommer nye muligheder og samarbejder. Fra et lille sortiment af tilbehør er der nu et omfattende katalog med tilbehør og gode gaver til herregarderoben.

Sæt prikken over i’et med BOHO og New Age kollektionerne. Elskelige og unikke farver og stilarter gør denne kollektion relevant for mange. BOHO kollektionen består af stilfulde tørklæder designet til at blive brugt med et casual eller klassisk outfit som med friske materialer med unikke mønstre og farver giver en yderst præsentabel fremtoning. New Age Collection er resultatet af et samarbejde mellem Trendhim og 4 kunstnere ved navn: Julia Arts, Leonardo Miluccios, Bryan E. Wests og Jack Teagles. Og de har alle udviklet lommeklude, der helt sikkert vil vække interessen for nogle.

Det er et prisbevidst valg – og du får meget for pengene. Det har en fin glat struktur i tråden. Slipset er mellemstort, så det kan passe til de fleste moderne jakkesæt, men hvis du bærer en jakke med stor åbning kan du med fordel vælge et at de andre.

Lommekluden er meget tynd og silkeblød, hvilket giver den en smuk glans. Et populært valg er modellen med tegninger af Jack Teagles. Men man kan skifte mellem alle modellerne, fra fest til fest, og dermed opnå et nyt look med samme jakkesæt.

Trendhims lager og kontor ligger ved Horsens, hvorfra 30 medarbejdere sælger accessories til mænd i hele verden. Det gør specialforretningen til en spiller med et bredt og dybt sortiment, som giver kunderne meget at vælge mellem. Den vej kan du vælge en god gave til en du kender.

Den internationale virksomhed ansætter specialister indenfor mode, design, tech og marketing fra hele verdenen.

Dette er ikke din ordre fordi du har ikke placeret en endnu, men hvis du gjorde det lad mig vise dig, hvad der sker fordi

De fleste af de produkter, du finder i netbutikken er faktisk designet internt. Det hele begynder virkelig med ideen om et produkt, der så skitseres og udarbejdes som prototype.  Endelig produceres det – i en proces der tager mellem 6 og 12 måneder.

Når du placerer din ordre for varen og begynder vores personale på lageret i Danmark at gøre sin magi. Vi sender mere end 900 ordrer hver dag til mere end 28 lande over hele verden og det bedste er: Hvis du bestiller din ordre inden klokken 16 på en hver arbejdsdag, afsender vi din pakke samme dag. Emballagen vi benytter er udarbejdet af genbrugsmaterialer, for at opnå den mest bæredygtige arbejdsgang indenfor rammerne.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.