Forslag til en aktiv mandeferie

Posted on 3 min read 2038 views

ANNONCE

Denne artikel er lavet i samarbejde med trademax.dk og outnorth.dk og kan indeholde betalte links.

En ægte mandeferie bliver ofte forbundet med afslapning, byture, god mad og øl i lange baner. På den slags ferier får du sjældent trænet andet end lattermusklerne. Har du overvejet en aktiv ferie i stedet for? Måske bliver du træt bare ved tanken om en aktiv ferie. Men der er faktisk flere fordele ved at brænde noget krudt af i selskab med dine venner. I denne artikel får du forslag til, hvilke typer ferier der er perfekte til en aktiv mandeferie.

Skiferie

Når du laver noget aktivt med dine venner, skaber det et helt andet sammenhold, end hvis I bare tog en tur i sommerhus for at slappe af og grille store bøffer. Intensiteten, udholdenheden og den indbyrdes konkurrence og opbakning giver en unik fællesskabsfølelse. Her er skiferien en oplagt ferie for dig og gutterne. Med denne ferietype kan I endda kombinere den aktive del med en knap så aktiv del om aftenen, hvor I kan tage til afterskiing. Bare husk ikke at drikke så mange øl, at I ikke kommer afsted på pisterne dagen efter.

Husk også ikke at gå ned på udstyr – skiferien bliver bare lidt bedre, når I har erhvervet jer gode ski bukser, jakke, briller og andet lækkert gear. Fordelen ved skiferie er, at der er masser af fart og sjov, så I tænker knap nok over, at I faktisk forbrænder en masse kalorier i løbet af en hel dag på pisterne. Der er også god mulighed for at udfordre hinanden på, hvem der har mod på at tage den sorte pist, eller hvem der kan de fedeste tricks på snowboard.

Cykelferie

Et andet bud på en aktiv ferie med drengene er cykelferie. I behøver ikke at være i Tour de France-form for at begive jer ud på en cykelferie. Fordelen ved denne ferietype er blandt andet, at I helt selv bestemmer rute og tempo. Når I cykler i fælles front, åbner det pludselig op for samtaler, I måske ikke plejer at have. Måske opdager I nye sider af hinanden, som normalt ikke kommer til udtryk på en almindelig ferie.

En cykelferie kan være hård kost for kroppen, især hvis I ikke er vant til at cykle langt. Husk derfor at få sovet ud og slappet af, når I kommer hjem igen, så kroppen kan restituere. Her er det især vigtigt at have en god seng. Hvis du ikke er ejer af en god seng, kan du tage et kig på senge fra Trademax, hvor du finder gode tilbud på kvalitetssenge. Det kan også være en god idé at investere i en foam roller, som du kan tage med på ferien, så du kan løsne op for de ømme muskler undervejs.

Bjergbestigning

Et sidste forslag til en aktiv mandeferie er bjergbestigning. Her er vi nok ude i et koncept, der ikke er for sarte sjæle, og som kræver en god portion vilje og gå-på-mod. Der er dog ingen, der siger, at I lige behøver at vælge Mount Everest. Mont Blanc i Frankrig er for eksempel et godt bjerg for nybegyndere. Hvis I bestiger et bjerg sammen, vil I få den ultimative vildmandsoplevelse og minder for livet. Det vil være en oplevelse, I vil huske tilbage på mange år frem, og som vil styrke jeres fællesskab på en helt unik måde, hvor I bare vil tænke “Vi gjorde det!”.

Undervejs vil I blive testet på både jeres fysiske og mentale udholdenhed og blive klogere på jer selv og hinanden. Det er en oplevelse, der ikke rigtig kan beskrives med ord – men det er en oplevelse, I vil have sammen. Det vil også være en fascinerende historie, som I kan fortælle igen og igen – modsat de mere almindelige feriehistorier, hvor byturshistorierne har en vis levetid, før de bliver uinteressante.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.