Frisk spisestuen op med 3 enkle ting

ANNONCE

Hvis du er en af dem, der har opdelt spisestue og stue, eller for den sags skyld har slået dem sammen, så er der en god chance for, at du har lagt større fokus på indretningen af stuen end spisestuen. Derfor kan spisestuen hurtigt kommer til at virke kold og kedelig og derfor ikke særlig attraktiv at befinde sig i. Heldigvis findes der en løsning, der er helt ligetil. Du kan læse med her og finde ud af mere om, hvordan du nemt og enkelt frisker din spisestue op.

Lys og lamper

For det første er det utrolig vigtigt, at have lys og lamper for øje, når du skal friske spisestuen op. Første skridt til at skabe et attraktivt rum, er nemlig at sørge for, at det virker lyst og indbydende. Dette kan du gøre på flere forskellige måder. Du kan blandt andet vælge at lave så meget plads omkring de vinduer, der nu engang er, som muligt. Det gør du ved at sørge for, at der ikke står for store og tunge møbler ved siden af vinduerne eller under. Der skal være noget luft, så lyset for lov til at brede sig i hele rummet.

Hvis ikke du har så mange vinduer, skal du have fokus på nogle ordentlige lamper, og hermed også pære. Sørg for at vælge en lækker lampe, der kan være med til at pifte rummet op. Du kan for eksempel gå med Frandsen lamper. Disse kan du finde på https://www.designlite.dk/. Derefter skal du finde en pære, der passer godt ind i din spisestue, både når det kommer til fordeling af lys og lysets farve. 

Tekstiler i alle former

Det næste du kan gøre for at pifte spisestuen op, er at tilføje tekstiler. Tekstiler findes i mange former og faconer, og du skal ikke være bange for at gå i krig med dem alle. Find et lækkert tæppe, som du kan have liggende under spisebordet. Dette er altid behageligt, hvis du sidder i bare eller strømpefødder. Desuden ser det også indbydende ud, og det er netop den effekt, som tekstiler i rummet har.

Foruden et tæppe, bør du anskaffe hynder eller puder, der passer til dine spisestole. Dette er med til at øge komforten, såvel som at bidrage til det samlede udtryk og udseende. Andre tekstiler du kan benytte dig af, er sådan noget som gardiner, men sørg for at de er lette, så de ikke blokerer eller ødelægger det nyfundne lys i rummet.

Tilføj lidt farve

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at du ikke er bange for at bringe farver ind i rummet. Hvis du ikke er så meget for at mikse for mange farver, kan du vælge at have en neutral base i hvide, sorte, grå eller brune farver, hvortil du tilføjer en enkelt farve eller to gennem tekstiler, lamper, nips eller lignende. Farven eller farverne er noget af det, der er med til at drage dig til at benytte din spisestue. Det virker nemlig noget mere indbydende at komme ind i en spisestue, hvor der sker lidt, end hvor der næsten virker sterilt.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?