Slips til Mænd

Posted on 10 min read 5686 views

For at blive maksimalt stilfuld og få et raffineret look i enten jakkesæt eller skjorte, så kommer vi ikke udenom et slips.

Et slips er ikke bare et slips, for der findes utallige slags og det kan godt virke uoverskueligt at finde ud af hvilke man skal vælge, uanset om det skal bære i blå, sort, rød, grå eller en anden farve. Derfor har vi lavet denne guide med en liste med slips til mænd som vil have en god stil og ny mode indenfor slips, hvor du både hvordan man bindeer et slips med den smarteste slipseknude, men også finder de flotteste slips til mænd.

Hvordan binder man et slips?

Noget af det vigtigste når du har fundet dit slips er hvordan binder man et slips. Derfor har vi her lavet en guide til hvordan man binder sit slips, så man kan imponere både mænd men også kvinder. Det er en helt kunstart at finde ud af hvodan man laver en slipseknude og der er efterhånden få mænd der ved hvordan man binder et slips.

Vi har derfor her samlet de 3 mest populære måder at binde sit slips på.

  • Klassisk Slipseknude
  • Dobbeltknude
  • Ultimativ blærerøvsslipseknude

Disse slipseknuder har det til fælles, at de alle sammen kræver at du har din tunge lige i munden når du binder dem og at du øver dig. Men når først det er lært, så er det som at cykle, for du glemmer det aldrig.

Husk at koncentrere dig om knuden fra starten af, ved altid at holde den på plads med to fingre. Når du læser de simple trin nedenfor, så vil du forstå.

Klassisk Slipseknude (four-in-hand)

En klassisk slipseknude er uden tvivl den slipseknude som er vigtigst at lære. Den hedder på engelsk ”four-in-hand knot”.

Når først du har lært denne slipseknude, så er du rigtigt godt kørende og det er også den slipseknude som er lettest at lære.

Med denne slipseknude så vil selve knuden være relativt lille, og dette vil gøre at din hals ser længere ud. Den er heller ikke for stor og passer derfor til stort set alle skjortekraver.

Se nedstående video og se hvordan du binder en klassisk slipseknude.

Dobbeltknude (Winsor knot)

En dobbeltknude med et slips går under navnet ”Winsor” og er lige et niveau over en klassisk slipseknude. Dette er mange mænds favorit.

Den ser en smule anderledes ud og kan bruges til langt de fleste skjorter.

Den har en smule mere autoritet og er typisk for en forretningsmand og en mand der skal til de pænere anledninger.

Da denne slipseknude er bredere i forhold til en klassisk slipseknude, så kan mænd med en kort hals komme til at ligne at den er en anelse kortere, men dette er dog ikke et problem som særligt mange mænd vil opleve.

Se videoen nedenfor, for at lære at binde en dobbeltknude.

Blærerøvsknude (Eldredge Knot)

En blærerøvsknude har navnet ”Eldredge Knot” og er uden tvivl kendt som den mest ekstraordinære  og eksklusive slipseknude af dem alle.

Denne knude bliver anset som værende en af de mest populære slipseknuder til et jakkesæt, men også til bare en skjorte. Du kan derfor bruge den som en ekstra accessorie hvis du vil klæde dig ekstra eksklusivt.

Denne blærerøvsknude kræver at du er ekstra udholden og koncentreret, da den godt kan være lidt svær at lære, men hvis du kan finde ud af nogle af de overstående slipseknuder, så er en eldredge knot slipseknude meget lettere at lære.

Og hvis du ikke har bundet slips før, så lad være at give op inden du har prøvet. Tag slipset om halsen, se videoen og prøv selv et par gange.

Denne slipseknude er passende til især de større kraver i skjorterne, da den er en smule større end de andre slipseknuder.

Se viden nedenfor og lær at binde en eldredge kunden.

Slips længde

Nu er dit spørsmål nok ”hvor langt skal et slips være?” og derfor er dette næste spørgsmål vi besvare her i vores guide.

Der er mange der er i tvivl om hvor langt et slips skal være og her er det vigtigt at følgende nedstående råd.

Dit slips skal altid kun gå til buksekanten. Det skal ikke være over og det skal ikke være under. Så hvis spidsen af slipset præcist rammer dit bælte, så er det den helt perfekte slipselængde.

Hvis du har bundet nogle af de overstående slipseknuder så kan du nemt justere længden så den passer i længden.

Klassiske slips og nyeste mode

Nedenfor har vi samlet en liste med de mest klassiske slips kombineret med den nyeste mode som passer til både det stilrene og det minimalistiske look. Disse klassiske slips passer både til hverdag og til de pænere anledninger.

Burberry Slips – Sort

Burberry slips 

Burberry Slips til mænd – Sort 6 cm

Pris: 1.200  kr. / KØB HER

Burberry er kendt for kun at lave den bedste kvalitet og den højeste mode. Dette Burberry slips er endnu en genistreg med dette flotte sorte slips med streger på kryds og tværs og deres velkendte Burberry logo.

Burberry Slips – Brun

Burberry Slips - Brun

Burberry Slips til mænd – Brun 7 cm

Pris: 1.200  kr. / KØB HER

Dette Burberry slips i brun farve er i Burberry’s velkendte stil og er blandt det nyeste mode indenfor klassiske slips. Til mænd der kun vi have det bedste af det bedste.

Burberry Slips – Sort naturmotiv

Burberry Slips - Sort naturmotiv

Burberry Slips – Sort naturmotiv 6 cm

Pris: 1.100  kr. / KØB HER

Burberry slips har endnu en gang skabt et slips i nyeste mode indenfor slips, med dette flotte slips til mænd i flot naturmotiv. Dette slips passer til både casual og pænere brug og er et godt valg til den elegante mand.

Allan Clark slips – rød

Allan Clark slips - rød

Allan Clark slips – rød 7,5 cm

Pris: 299 kr. / KØB HER

Dette røde slips fra Allan Clark er et flot og klassisk slips som både passer til hverdag og business. Allan Clark er kendt for at lave den nyeste mode indenfor slips og dette er bestemt ingen undtagelse.

Sand Slips

Sand Slips

Sand slips til mænd i rød 

Pris: 600 kr. / KØB HER

Dette Sand slips i rød med små prikker er designet til både at være passende til hverdag og business eller generelt bare pænere brug. Ja, det passer til de fleste anledninger hvilket er typisk for Sand designet mode indenfor slips.

Tiger of Sweden – Blå

Tiger of Sweden slips blå

Tiger of Sweden Blå farve

Pris: 500 kr. / KØB HER

Dette Tiger og sweden slips i blå er helt ideelt til alle anledninger. Den mere neutrale farve giver slipset et simpelt look, som dog alligevel udstråler klasse og elegance.

Allan Clark slips – blå

Allan Clark slips - blå

Allan Clark slips – blå 7,5 cm

Pris: 299 kr. / KØB HER

Allan Clark slips er generelt altid stilet og flotte og dette flotte blå slips fra Allan Clark er ideelt til både hverdag og business og til en fornuftig pris.

An Ivy slips – Sort

Tiger of Sweden slips blå

An Ivy slips til mænd i Sort farve

Pris: 350 kr. / KØB HER

An Ivy slips er generelt perfekte til alle mænd. Dette er et sort An Ivy Slips som dog har lidt struktur som giver det liv og spil. Prisen gør også at du får meget slips for pengene.

An Ivy Slips – Navy blå

An Ivy slips - Navy blå

An Ivy Slips til mænd i Navy Blå farve

Pris: 350 kr. / KØB HER

Dette An Ivy slips i Navy blå farve er også en af deres nyeste mode og virkeligt flot. Det passer til alle slags mænd og har et både simpelt men også stilet look.

An Ivy Slips – Bordeaux

An Ivy Slips - Bordeaux

An Ivy Slips til mænd i Bordeaux farve

Pris: 350 kr. / KØB HER

Dette slips fra An Ivy er i en klassisk Bordeaux farve hvilket man ikke ser så ofte. Det har også gjort at det er en af de mest populære slips, særligt fordi det er en kombination af et bordeaux slips og en smule blå til en pris som alle kan være med på.

An Ivy Slips – Blå med striber

An Ivy Slips - Blå med striber

An Ivy Slips – Blå med striber

Pris: 350 kr. / KØB HER

An Ivy slips er generelt simple og flotte og her er dette blå slips kombineret med den gule skrå streg blevet til en ny flot variant af deres slips.

An Ivy slips – Grå

An Ivy slips - Grå

An Ivy slips – Grå

Pris: 350 kr. / KØB HER

Dette grå An Ivy slips passer til nærmest alle outfits og er højeste slipse mode fordi det ikke er alt for konservativt. Passer til både hverdag og business.

Sorte slips

Hvis du er på jagt efter et sort sort slips som eksempelvis til et habit jakkesæt med hvid skjorte eller til en mere casual anledning, så har vi her samlet de smarteste slips i sort til mænd.

Hugo Boss – sort slips

Hugo Boss sort slips

Hugo Boss sort slips til mænd 6 cm

Pris: 600 kr. / KØB HER

Dette sorte klassiske slips fra Hugo Boss er passende til mange anledninger og er klart en mode indenfor slips for sig selv. Især passende til en hvid skjorte eller et jakkesæt.

Hugo Boss – sort slips

Hugo Boss - sort slips

Hugo Boss sort slips til mænd 7,5 cm

Pris: 600 kr. / KØB HER

Dette sorte slips fra Hugo Boss er ligesom overstående slips passende til både hvid skjorte og jakkesæt men er dog en smule bredere i størrelsen.

Tiger of sweden – Sort slips

Tiger of sweden - Sort slips

Tiger of sweden – Sort slips til mænd

Pris: 600 kr. / KØB HER

Dette sorte slips fra Tiger of sweden er uden tvivl helt oplagt til både jakkesæt og hvid skjorte men kan både brudes til både hverdag, business og fest.

Allan Clark sort slips

Allan Clark sort slips

Allan Clark sort slips til mænd

Pris: 299 kr. / KØB HER

Dette Allan Clark sort slips til mænd er helt ideelt til den elegante mand som vil have meget værdi for pengene.

Blå Slips

Blå slips passer til næsten alle anledninger, hvilet også gør dem til nogle af de mest populære slips. Slips i blå er passende til alt lige fra skjorter til jakkesæt, både til casual og business manden.

Hugo Boss slips – blå

Hugo Boss slips - blå

Hugo Boss slips – blå 6 cm

Pris: 600 kr. / KØB HER

Dette blå slips fra Hugo Boss er helt oplagt til den moderigtige mand, som kun vil have det bedste af det bedste, som både kan bruges til hverdag, til business og til pænere brug.

Tiger of Sweden slips – Blå

Tiger of Sweden slips blå

Tiger of Sweden slips i Blå farve

Pris: 500 kr. / KØB HER

Dette blå slips fra Tiger og sweden er kombineret med den mere rustikke mode som passer til enhver mand der vil have ny mode til både hverdag og til pænere brug.

An Ivy Slips – Navy blå farve

An Ivy slips - Navy blå

An Ivy Slips til mænd i Navy Blå farve

Pris: 350 kr. / KØB HER

Dette An Ivy slips er i klassisk Navy blå farve kombineret med et strejf af hvid som sikre at det kan bruges til flere outfits som både skjorter og jakkesæt og så er prisen endda i den lave ende.

Allan Clark slips – Blå

allan clark blå slips

Allan Clark slips – Blå farve 7,5 cm

Pris: 299 kr. / KØB HER

Dette blå slips fra Allan Clark er ideelt hvis man vil pifte sin stil lidt op, og derfor også helt ideelt til en skjorte både til pænere men også hverdags brug.

Allan Clark slips – Navy Blå

Allan Clark slips - Navy Blå 7,5 cm

Allan Clark slips – Navy Blå 7,5 cm

Pris: 299 kr. / KØB HER

Dette blå slips fra Allan Clark er helt simpelt og passer både til hverdag og pænt brug. Med den enkle stil så er dette blå slips til mænd helt ideelt til både skjorte og jakkesæt og endda til en pris som alle kan være med på.

Slips tilbud

Når du skal finde slips så er det altid en god ide at gå efter et godt tilbud. Overstående slips er til tider på tilbud men ellers så er det blandt de laveste priser som er højde med et slips tilbud da det er en af de største forhandlere af modetøj til mænd.

Når du skal på jagt efter slips tilbud så er det vigtigt at du holder øje med at kvaliten er i top samt at de slips der er på tilbud er af gode brands og velkendte mærker, så du ikke ender med at slips der kun kan bruges en enkelt gang fordi du finder ud af at det mister formen efter en enkelt gangs brug.

Du kan gå direkte til de bedste tilbud, hvis du vil se nogle af de nyeste tilbud.

Gå til tilbud her

 

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.