Fede hættetrøjer til mænd

Enhver mand bør have et par rigtig fede hættetrøjer i sit tøjskab. Hættetrøjer er en uundværelig del af den moderne mands liv og det smarte er, at de kan bruges til så mange lejligheder. Hættetrøjer kan bruges når du skal slappe af derhjemme og gerne vil slappe af i blødt og behageligt tøj. De kan bruges når du skal træne eller ud og løbe en tur. De kan bruges som ganske almindelig casual hverdagstøj og nogle hættetrøjer kan sågar gå til fin anledning også.

Hættetrøjer skal være komfortable at have på og man skal føle sig behagelig og godt tilrette i dem. Ligeledes skal de gerne være flotte og iøjenfaldende og kunne gå til så mange lejligheder som overhovedet muligt. Vi har samlet 9 fede hættetrøjer til mænd som vi mener er de flotteste og som kan gå til både en løbetur søndag morgen, en tur på arbejdet, eller sågar en tur i byen og er det perfekte alternativ til lange frakker til mænd. Her er de fedeste hættetrøjer til mænd. Så hvis du skal bruge en hættetrøje, så bør du kigge vores liste igennem.

Tommy Hilfiger Hættetrøje

Tommy hilfiger hættetrøje

Pris: 799 kr. / KØB HER

En fed hættetrøje fra Tommy Hilfiger i klassisk design med det velkendte Tommy Hilfiger logo på brystet. Denne Hættetrøje er smart og moderigtig, men samtidig casual, nede på jorden og kan dermed gå til de fleste anledninger. Den bløde bomuldskvalitet sikre at trøjen er rar og lækker at have på. Har en super god pasform og et smukt design. Prisen er til at at være med på og ganske god til en trøje af denne kvalitet fra et anerkendte brand som Tommy Hilfiger. Fåes i blå som på billedet, samt i hvid og grå. Denne Tommy Hilfiger hoodie er en af de fede hættetrøjer til mænd der figurerer på denne liste, og det oplagte valg som fx en gave. De fleste mænd kan godt lide Tommy Hilfiger og med en hættetrøje af denne kvalitet går man ikke galt i byen.

GANT Hættetrøje

gant hættetrøje

Pris: 899 kr. / KØB HER

GANT hættetrøje i bedste IVY-League stil. Det klassiske herremærke GANT der har sin oprindelse og stil fra den amerikanske østkyst. Denne hættetrøje er i en ualmindelig lækker kraftig bomuldskvalitet. Den føles dermed blød, tung(på den gode måde) og lækker at have på. Denne GANT Hættetrøje er helt klassisk med sit ikoniske logo broderet på brystet. Den fåes i mange fede farver og til en ganske fornuftig pris for en hættetrøje der er så lækker i både kvalitet og design. Er man på udkig efter fede hættetrøjer til mænd så er denne GANT Shield Hoodie helt klart et af top valgende at overveje.

Polo Ralph Lauren Hættetrøje

fed ralph lauren hættetrøje

Pris: 1099 kr. / KØB HER

Fed, fed hættetrøje fra Ralph Lauren. Super komfortabel og lækker hættetrøje fra Ralph Lauren som kan bruges til stortset alle anledninger. Den er ideel til hjemmehygge, men kan samtidig sagtens bruges som en rigtig god hverdags hættetrøje når man trænger til at være casual i tøjet. Den kan åbnes/lukkes med lynlås, hvilket også det til en helt ideel hættetrøje til foråret og sensommeren hvor der kan være omskifteligt vejr der kan give anledning til at bruge netop denne funktion. Derudover kan det give et super fedt look, hvis man har hættetrøjen på åben og bære en polo eller skjorte indenunder. Denne fede hættetrøje fra Ralph Lauren er ideel til sensommer aftenerne hvor det bliver lidt koldt og man har brug for at trække i en varm og lækker hættetrøje der nemt kan tages på uden at ødelægge frisuren. Fås i flere forskellige farver og er rigtig fed også i hvid og lys grå. Har det velkendte Ralph Lauren logo broderet på venstre bryst. Prisen for denne herlighed er lidt deropad, men man får tilgengæld også en exceptionel fed og lækker hættetrøje.

KENZO Hættetrøje

kenzo tiger hættetrøje

Pris: 2199 kr. / KØB HER

Listens dyreste, men også klart en af de helt fede hættetrøjer til mænd. KENZO Tiger Hoodie er en lækkerbisken som er prydet med mærkets store ikoniske logo broderet på brystet i sand KENZO stil. Man sender lidt af et statement med denne hættetrøje og med en pris på 2199 kr. er den da også forbeholdt folk med pengepungen i orden eller med stor passion for mærkevare og et fedt og anerkendt brand som KENZO. Denne KENZO hættetrøje er afslappet pasform og den giver uden tvivl et meget casual look. Men da det jo ER en KENZO kan den jo sagtens bæres til nærmest alle anledninger. Trøjen er fremstillet i bomuld med en teknik der kaldes for loopback-stikning der giver øget komfort. Med en pris som denne kan men heller ikke forvente mindre end det bedste af det bedste, og det må man sige at denne KENZO Tiger Hoodie er! Fås i sort og lys grå.

Filippa K Hættetrøje

Filippa K Hættetrøje

Pris: 1399 kr. / KØB HER

Den mest diskrete, men tilgengæld en af de bedste hættetrøjer på listen. Filippa K har fremstillet denne hættetrøje i lækker 100% bomuldskvalitet, og med en fantastisk pasform. Den er fremstillet i en strikket loopback-kvalitet i Portugal og sidder som en drøm på kroppen. Udstyret med raglanærmer og ribstrikkede kanter. Filippa K Twill Hoodie fås i 2 farver. Beluga som på billeder, som er en utrolig flot grøn/brun farve og så Dark Navy som også er en super fed farve. Umuligt at vælge! Ønsker man en diskret hættetrøje som kan gå til de fleste anledninger, så er denne Filippa K hættetrøje det rette valg. Selvom prisen er lidt høj, så er det en investering værd!

Ralph Lauren Hættetrøje

Ralph Lauren hoodie

Pris: 599 kr. / KØB HER

En utrolig flot Ralph Lauren hættetrøje som adskiller sig fra de øvrige hættetrøjer på listen ved at være lidt tynd i kvaliteten. En rigtig god hættetrøje til sommer, overgangsperioder eller indendørs brug. Den flotte dybe blå, nærmest lilla farve og det lille røde Ralph Lauren logo på brystet komplimenterer hinanden særdeles godt og giver en flot og elegant hættetrøje. Vi har at gøre med en utrolig lækker og behagelig hættetrøje som er i 100% bomund. Den er tynd i stoffet og falder flot over kroppen og giver et smukt og tæt fit. Endnu et smukt stykke tøj fra Ralph Lauren.

Calvin Klein Hættetrøje

Calvin klein hættetrøje

Pris: 799 kr. / KØB HER

En rigtig god hverdags hættetrøje fra Calvin Klein. Her får du en rigtig lækker hættetrøje i god kvalitet til en god pris. Calvin Klein Institutional Hoodie er i 100% bomuld og med ribstrikkede kanter. Helt simpel grå hættetrøje med det velkendte ‘Calvin Klein Jeans’ logo på brystet. Denne hættetrøje er det oplagte valg hvis man ønsker en flot og simpel hættetrøje som er af god kvalitet til en fornuftig pris. Calvin Klein Institutional hættetrøje er den ideelle hættetrøje til at fuldende et casual look med jeans og hættetrøje. Rigtig lækker og komfortabel hættetrøje til prisen. Én af de fede hættetrøjer til mænd.

Lacoste Hættetrøje

lacoste hættetrøje

Pris: 799 kr. / KØB HER

Ønsker man en sporty hættetrøje til mænd, så er denne Lacoste Full Zip Hoodie det rette valg. Lacoste er et fransk mærke grundlagt i 1933 efter den franske tennislegende, René Lacoste. Hættetrøjen har et sportsligt udseende og er ideel hvis man ønsker en rigtig god hættetrøje til sportsaktiviteter, hvad end det er løb, tennis, træning eller andet. Den kan lukkes/åbnes med lynlås, hvilket gør den ideel som en træningstrøje. Har en blød inderside for øget bekvemmelighed og komfort. Ribkant i ærmerne samt ved trøjens kant. Lacoste Full Zip Hoodie har det ikoniske og velkendte krokodille logo på brystet der ressonere i de fleste som værende et stærkt mærke som laver flot sportstøj i god kvalitet, som også kan bruges som hverdagstøj.

Levis Hættetrøje

Levis hættetrøje

Pris: 549 kr. / KØB HER

Ønsker man en hættetrøje i en god kvalitet til en fornuftig pris, så er denne Levi’s Graphic Hoodie værd at kigge nærmere på. De fleste er bekendte med mærket Levi’s og ved det står for høj kvalitet. Så ønsker man en hættetrøje fra et anerkendt mærke til en rigtig god pris, ja så er det med at slå til. Den er fremstillet i en rigtig lækker og blød bomuldskvalitet og udstyret med snøre i hætten, mavelomme og ribstrikkede kanter. Har det ikoniske Levi’s logo printet på brystet. Her får man rigtig meget for pengene. Det oplagte valg hvis man vil have en hættetrøje i god kvalitet, uden at sprænge månedens tøjbudget. God hættetrøje til hverdagsbrug.

Vi håber meget du kunne bruge vores guide med fede hættetrøjer til mænd.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?