Herrefrakker til mænd – 15 flotte lange frakker til mænd

Posted on 4 min read 8515 views

Frakker er helt ideelle til når vi går den kolde tid i møde, men de kan også give mænd et helt nyt look af elegance og stil. Hvis du søger en lang frakke til mænd så fortryder du ikke købet, uanset om det er til dig selv, til en gave eller lignende. En herrefrakke er et helt ideelt køb til de kolde tider.

Der findes utroligt mange lange herrefrakker på markedet og det kan være svært at finde de flotteste modeller. Så hvis du søger inspiration til at finde lange frakker til mænd så har vi her lavet en liste med de flotteste herrefrakker.

Herrefrakker

Når man er på jagt efter frakker til mænd så kan det godt være svær at finde de nyeste modeller og det kan også være svært at finde de herrefrakker som lige passer til resten af garderoben. Så derfor har vi fundet de nyeste og flotteste lange frakker til mænd nedenfor som du kan brug til inspiration hvis du skal ud og købe en lang frakke.

Hugo Boss Regular – Camron2 frakke (sort)

Hugo Boss Regular - Camron2 frakke (sort)

Hugo Boss Regular – Camron2 frakke (sort)

Pris: 3.100 kr. / KØB HER

Hugo Boss Regular Camron2 jakke er en herrefrakke med det klassiske udseende. Det er en virkelig lækker uldfrakke med høj hals og med knap og lynlåslukning. Det er også en lang frakke til mænd som har en passende længde til hvis du ønsker at have en blazer inden under.

Hugo Boss Regular – Coxtan8 uldfrakke (Grå)

Hugo Boss Regular - Coxtan8 uldfrakke (Grå)

Hugo Boss Regular – Coxtan8 uldfrakke (Grå)

Pris: 3.500 kr. / KØB HER

Denne Hugo Boss Regular Coxtan8 uldfrakke er den perfekte frakke til de kolde dage. Den har både vindfang og høj hals som sikre imod det kolde vejr og derudover så er det også en lang frakke til mænd som kan bruges til både hverdag og pænere brug.

Allan Clark Regular frakke (Navy Blå)

Allan Clark Regular frakke - Blå 

Allan Clark Regular frakke i Navy blå- Herrefrakke

Pris: 1.999 kr. / KØB HER

Denne flotte herrefrakke fra Allan Clark er helt ideel til de kolde tider. Frakken har aftageligt vindfang samt en knap- og lynlåslukning som gør den yderst praktisk. Det er en klassisk frakke til herre da det er en lang frakke til herre så er den også velegnet til hvis du ønsker at bruge en blazer under frakken.

Allan Clark Regular frakke (Grå)

Allan Clark Regular frakke i Grå - Herrefrakke

Allan Clark Regular frakke i Grå – Herrefrakke

Pris: 1.999 kr. / KØB HER

Dette er den samme herrefrakke som den ovenfor her på listen, dog er denne lange frakke til mænd i Grå farve og ideel til både hverdag og business.

Tiger of sweden – Regular fit (Brun)

Tiger of sweden - Regular fit (Brun)

Tiger of sweden – Regular fit (Brun)

Pris: 3.500kr. / KØB HER

Denne klassiske herrefrakke fra Tiger of sweden er lavet i uld og cashmere. Den er lavet med en 3 knapslukning samt to stiklommer. Den er Regular fit og normal i størrelsen

Emporio Armani – uldfrakke (blå)

Emporio Armani - uldfrakke (blå)

Emporio Armani – uldfrakke (blå)

Pris: 5.600 kr. / KØB HER

Denne Emporio Armani uldfrakke i blå er en klassisk lang frakke til mænd som er lavet i en kraftig og klassisk uldblend. Denne Armani frakke har påsyede forlommer og en hætte, hvilket giver et casual og afslappet udtryk.

Sand Regular – Cashmere Coat Sultan Tech (Brun)

Sand Regular - Cashmere Coat Sultan Tech (Brun)

Sand Regular – Cashmere Coat Sultan Tech (Brun)

Pris: 4.000 kr. / KØB HER

Denne flotte og klassiske uldfrakke er lavet i lækkert uld og kashmirblend. Det er lang frakke fra Sand som har en længde som er passende til at du nemt kan have en blazer inden under uden problemer.

Sand Regular – Sail DB frakke (sort)

Sand Regular - Sail DB frakke (sort)

Sand Regular – Sail DB frakke (sort)

Pris: 3.000 kr. / KØB HER

Denne flotte og sejlerinspireret frakke til mænd kan både bruges til hverdag og til pænere brug såsom eksempelvis business. Denne herrefrakke har en længde der er lang nok til at du kan bære en blazer inden under.

Sand Modern fit – Retro coat i grå

Sand Modern fit - Retro coat i grå

Sand Modern fit – Retro coat i grå

Pris: 3.700 kr. / KØB HER

Denne Sand Mordern fit retro coat i grå er en herrefrakke af virkelig lækker kvalitet. Den lange frakke til mænd har det lidt retro look som er blevet moderne igen og kan både bruges til hverdag og pænere brug og længden på jakken er også passende til at du kan have en blazer inden under.

NN07 – Blake jacket

NN07 - Blake jacket - Herrefrakke

NN07 – Blake jacket – Herrefrakke

Pris: 3.000 kr. / KØB HER

Denne Trench coat fra NN07 er lavet i en flot og teknisk kvalitet som er velegnet til efterårs samt vinterperioden. Det er en lang frakke til mænd som både er vandtæt og vindtæt men alligevel åndbar og er både passende til hverdags men også pænere brug.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.