Just Serve It til festen

Posted on 3 min read 2477 views

Danmark har fået et nyt cocktail koncept – mød justserveit.dk. Velsmagende, færdigblandede drinks kun med friske råvarer, leveret lige til døren.

Just Serve It er en forholdsvis ny, men revolutionerende spiller på det danske cocktail-marked. De specialiserer sig i at levere forblandede kvalitets drinks i cocktaildispensere – til både private fester og større arrangementer. Bag konceptet står kokken Robin, som sammen et team af dedikerede medarbejdere udtænker og kreere samtlige drinksopskrifter. Ethvert element er lavet fra bunden på friske råvarer med fokus på smagen og oplevelsen, når de forskellige smagsindtryk i cocktailen rammer ganen. Den unikke smagsoplevelse er skabt af dygtige håndværkere med forstand på smagfulde oplevelser – nemlig kokke.

Just serve it drinks

Cocktails uden konserveringsmidler

Processen i at skabe velsmagende cocktails baseret på friske råvarer uden konserveringsmidler, og som samtidig kan tåle transport og opbevaring, er lang. Det kræver mange forsøg og justeringer, før man rammer plet. Og netop det er essensen hos Just Serve It – kun cocktails, der smags – og ingrediensmæssigt møder Robins skarpe kriterier, bliver produceret. Det nuværende sortiment byder på klassikere som Piña Colada, Strawberry Daiquiri, Dark and Stormy, Long Island Iced Tea og Mojito., mens eksotiske nyheder som Mango Margarita og Sangria i skrivende stund er i fuld gang med at blive testet af nøje udvalgte kompetente smagsdommere.

Dark and stormy cocktail

Mocktails
Alkholfri drinks og cocktails hitter helt vildt i øjeblikket. Og vi har pt. 8 forskellige varianter, som er baseret på ægte the til vores ice tea og lækre frisklavede lemonader. Prøv f.eks. vores Cool Mint Ice Tea eller vores Thailandske Lemonade. Du får kanon ros fra dine gæster, når du sørger for noget andet alkoholfrit end cola. En anden fordel er, at dine gæster kan have noget i glassene, som ligner de andre, og dermed deltage i festen på samme vilkår. Skal den gravide eller ham der skal køre hjem, sidde med en cola, så bliver de med garanti ikke budt op til dans – for colaen udsender bare et stærkt signal om at man er kedelig.

Server cocktails i verdensklasse

Just Serve It er et koncept, der gør det nemt og tilgængeligt for enhver at servere lækre og velsmagende cocktails. For cateringselskaber og festarrangører, er Just Serve It den ideelle underleverandør af færdigblandede drinks lavet på friske råvarer fra øverste hylde.

Spar den dyre bartender væk

Bartenderen er helt overflødig til de fleste fester, når du vælger vores løsning. Det handler om at dine gæster skal have noget at drikke, der smager lækkert – og ikke skal stå i kø. Hvis du booker en bartender til f.eks. 40-50 gæster – så får du typisk 1 bartender ud, som bruger mindst 2-3 min. Per drink. Det tager kun 20 sek at tappe en cocktail fra vores flotte dispenser – og så er din gæst tilbage i festen! Tryk her og se hvor nemt det er. Så slip for køen og brug vores løsning i stedet.

Spar mange penge

Booker du en bartender-løsning, så koster det typisk ca 300 kr per gæst for 4 timer – så har du 1 bartender, som typisk er studerende og har taget nogle weekend-vagter på det lokale diskotek. Så er der godt nok ikke begrænsning på antal af drinks – men vores lange erfaring fra branchen viser det samme billede: 3-4 drinks per gæst i gennemsnit. Mere skal du ikke bruge. Og vores drinks koster cirka 20-25kr per drinks afhængig af mængde. Så med lidt nem hovedregning betaler du kun 80-100 kr. per gæst for vores løsning.

Skal du bruge færdigblandede cocktails til din næste fest? Klik dig ind på Justserveit.dk og bestil den variant, der falder i din smag. Er du i tvivl – så bestil vores smagspakke – den refunderer vi når du bestiller din ordre!

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.