Disse 5 koncerter skal du bare se i 2019

Posted on 3 min read 2580 views

Selvom koncertåret først begynder at tage form, er der allerede en række koncerter på plads, som du bare ikke må gå glip af i 2019. Hvilke de er, får du svaret på her.
Men først lige en lille ekstra bemærkning. Der kommer uden tvivl en række store popnavne forbi Danmark i 2019, men da Mandemagasinet er rettet mod – yes, du gættede det, mænd, så ser vi lidt bort fra Westlife og Ariana Grande i denne artikel.

Volbeat – Ceres Park – 29. juni

Det bliver ikke meget, som de danske Volbeat-fans kommer til at se til bandet i 2019. De danske rockdrenge indleder nemlig koncertåret i USA og Canada, hvilket betyder, at koncerten på Ceres Park til sommer meget vel kan blive årets eneste i Danmark.

Med sig har de Anthrax og Magtens Korridorer, så der er i den grad lagt op til en rockkoncert af et brag i Aarhus.

Airbourne – Amager Bio 4. oktober + Voxhall 12. oktober

Australske Airbourne har vidt og bredt et ry for at være et kanon liveband – og det ikke uden grund. Der er i 2019 mulighed for at opleve det måske bedste rockband fra Australien siden AC/DC hele to gange i 2019, når de rammer både fastlandet og Sjælland til Oktober.

Der venter en klassisk rockkoncert med alt, hvad det indebærer – endda også til en pris, der i den grad åbner op for, at koncerten er et rigtigt godt bud på en katalysator til at kickstarte en fed bytur med gutterne.

Nephew – Arena Tour

Vi er ikke ude i en koncert men derimod en koncerttour her. Nephew rammer i foråret 2019 Danmark med deres ”Arena Tour”, men de kunne lige så godt have kaldt den for ”The Sold Out Tour”, for der er i den grad røde lamper rundt om på de danske spillesteder.

12 koncerter, herunder ekstrakoncerter, og der er blot billetter at få til koncerterne i Ceres Arena i Aarhus og i K.B. Hallen i København. ”Arena Tour” er et stærkt bud på årets danske koncertoplevelse.

Metallica – Telia Parken 11. juli

Metallica-koncerterne i Danmark er langt fra så længe imellem, som det var tilfældet i slutningen af 1990’erne og begyndelsen af 00’erne. Endnu engang rammer Lars Ulrich og drengene Parken i København, hvilket plejer at være en fest – selvom lyden aldrig bliver super i Parkens rammer.

Faktisk er det den fjerde Metallica-koncert i Danmark i forbindelse med World Wired Tour, der nu har løbet i over tre år. Det er derfor meget fristende at tro, at der efter denne koncert kommer til at gå lidt tid, inden metal-legenderne atter rammer de danske spillesteder.

Elton John – Royal Arena 18. maj + 6. juni

Den skiller sig måske lidt ud fra de øvrige koncerter. Men vi er simpelthen nødt til at tage den med, da det meget vel kan være sidste mulighed for at opleve en musikbranchen absolut største legender i Danmark.

Elton Johns ”Farewell Yellow Brick Road” tour bliver hans sidste verdenstourne – nogensinde. Chancen for at se ham igen i Danmark er derfor forsvindende lille, når den snart 72-årige poplegende slipper flygeltangenterne for sidste gang i Royal Arena.

Koncerten den 18. maj er allerede udsolgt, så du skal være yderst heldig, hvis du skal have billetter til den. Faktisk har der været så meget rift om at sige farvel til Sir Elton John, at koncerten den 6. juni er en ekstrakoncert – altså et sidste halmstrå til de danske fans, der gerne vil have en chance for et sidste farvel til manden, der om nogen har været med til at tegne de sidste 50 års popmusik.

Øvrige bud

Der er selvfølgelig flere gode bud på stærke koncertoplevelser i 2019. Blandt dem kan vi nævne Foo Fighters, Alice Cooper, Bon Jovi og Lenny Kravitz med Dizzy Mizz Lizzy som support. Og så har vi ikke engang set på diverse festivaler eller fået koncertkalenderen fyldt helt ud.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.