Kvinderne fortæller: Det vil vi have i en mand

Posted on 2 min read 928 views

Vi forsøger hver weekend at byde en ny dame på drinks, men det er som om det aldrig lykkedes. Du prøver at gå i ungt og spændende tøj, udstråler overskud og virker bestemt ikke nærig med den mængde af drinks du gerne deler ud af. Alligevel bruger du søndagens tømmermænds ramte timer alene. Du forstår ganske enkelt ikke kvinder. Det er hertil vigtigt at sige, at alle leder efter noget forskelligt, men herunder har vi samlet en kort liste over det grundlæggende, som kvinder leder efter i en mand.

1.     Han skal være passioneret

Det behøver ikke at være din store bil eller din professionelle niveau til fodbold, men blot noget som gør dig glad. Det tænder enhver kvinde at mærke passion. Ilden i mandens øjne, når han lyser op over det han laver. Det kunne eksempelvis være at du går op i den vin du drikker og glædeligt kan dele ud om din store viden. En passioneret mand er en mand der vil livet – altså familien også.

2.     Han skal være omsorgsfuld

Det er næsten de forventelige ord. Kvinder er kendt som omsorgsfulde væsener, der konstant snakker om følelser. Det behøver du dog ikke gøre for at være omsorgsfuld. Det handler blot om, at du prioriterer familien og udviser dem en betydning. Det handler om blikket og den ekstra SMS om dagen. I ungdomstiden lærer du om, hvordan kvinder forventer noget af dig, men det er nu, at du forstår hvordan du udlever det.

3.     Han skal være velduftende

Vi elsker, når en mand passerer os og vi kan fornemme den rene duft. Det er den duft vi gerne vil begrave os i efter en lang dag. Det betyder dog ikke, at du skal oversprøjte dig med parfume, ligesom vi ikke skal. Der er bare ikke noget som en ren, blød og velduftende mand.

4.     Han skal være aktiv i forholdet

Der er ikke noget så usexet som en mand, der ikke giver sig selv til forholdet. Det kan hurtigt opstå, når forholdet er etableret og er blevet hverdag. Når du kommer hertil, så kæmp for at holde fast i os. Det gør os så glade og bløde i knæene. Du kan invitere os på oplevelser, som kan bringe os tilbage til dengang vi mødte hinanden.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.