3 tips til dig, der bruger mange timer om dagen bag rattet

Posted on 3 min read 1848 views

ANNONCE

Denne artikel er et betalt samarbejde med virksomhederne Lejlino.dk og Focusflex.dk.

Vi kører generelt mere og mere i forbindelse med arbejde – hvad enten vi pendler til arbejde eller kører erhvervskørsel mellem kunder. I det moderne samfund er et job ikke bare et job – det er lige så meget en identitetsmarkør. Faktisk viser en undersøgelse, at en mands job udgør 35% af hans tilfredshed med livet, mens jobbet for kvinder kun udgør 24% af deres tilfredshed med livet. Forklaringen skal findes i mænds urinstinkter, hvor manden skaffede føde til hele familien. Derfor er det vigtigt for mænd at have et godt og anerkendt job. Mænd er derfor villige til at pendle eller køre mange kilometer om dagen for det helt rigtige job. Selvom bilen er en behagelig transportløsning, kan det være både hårdt og dyrt at sidde mange timer bag rattet hver dag. Vi giver dig derfor tre tips til, hvordan du får en mere optimal hverdag, når du kører meget.

Udnyt transporttiden

Når du kører i bil, kan du ganske vist ikke udnytte tiden til arbejde. Der er dog stadig rig mulighed for at udnytte tiden til ting, du ellers har svært ved at finde tid til, eller som du bare ikke lige får gjort i hverdagen. Du kan for eksempel ringe til dine forældre eller til den ven, du ikke har talt med længe, hvor den dårlige samvittighed bliver ved med at hjemsøge dig. Selvom det ikke er praktiske gøremål, vil du alligevel føle, at du har gjort noget godt og fået krydset et par ting eller to af på din to-do-liste.

Mange føler ikke, at de har tid til at læse bøger, når de først kommer sent hjem fra arbejde, og de praktiske pligter kalder. Her er tiden i bilen en god mulighed for at lytte til lydbøger eller podcasts. Det vil give dig en tilfredsstillende følelse, når du kommer hjem, at du både har været på arbejde og haft mig-tid, hvor du har lyttet til den bog, du så længe gerne har villet læse. Hvis du slet ikke er til aktiviteter i bilen, kan du også bruge tiden til bare at koble fra og få et tiltrængt pusterum.

Hav den perfekte hjemmebase

Når du kører bil, sidder du i den samme forkrøblede stilling, og det kan nemt give smerter i nakke, ryg og lænd. Derfor er det vigtigt, at du giver dig selv tid til at slappe af, når du kommer hjem. Det behøver ikke være længe, men bare lige et kvarter på langs i sofaen kan gøre underværker. For at du kan slappe af, er det også vigtigt, at du føler dig tilpas i dit hjem – at både selve hjemmet og indretningen indbyder til hjemlighed, hygge og afslapning.

I nutidens hektiske boligmarked kan det være svært at finde den perfekte bolig. På Lejlino.dk kan du nemt finde det helt rette hjem for dig ud fra de kriterier, der er vigtige for din drømmebolig. Man skal ikke undervurdere, hvor meget vores hjem betyder for, om vi kan lade op og bare slappe helt af. Med den perfekte bolig kan du meget bedre føle dig tilpas, så du rent faktisk føler dig hjemme og ikke bare føler, at dit hjem er en mellemstation, indtil du finder det helt rigtige hjem.

Find den smarte transportløsning

Har du overvejet, om det er smartest for dig, at du kører rundt i din egen bil? Hvis du kører mange kilometer om dagen i forbindelse med dit arbejde, og du også bruger bilen privat, kan splitleasing være en billigere mulighed. Det er en form for dele-leasing, hvor udgifterne til leasingen splittes mellem dig og din arbejdsgiver i forhold til det antal kilometer, du kører i forbindelse med arbejde og privat. Det betyder, at du undgår at betale skat af at have fri firmabil. Løsningen er altså et nemt og billigt alternativ til at have din egen bil.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.