Marmor sofabord – 15 nye og flotte Sofaborde i Marmor

Et marmor sofabord er i de senere år blevet mere og mere populære og flere danske hjem får et stilet sofabord i marmor hjemme i stuerne. Hvis du er på jagt efter et marmor sofabord, så har vi derfor lavet den ultimative liste med de mest stilede sofaborde i marmor.

Når du har læst denne artikel har du fået konkrete forslag på nogle af de nyeste marmor sofaborde som er helt unikke og vil få venner og bekendte der kommer på besøg til at blive misundelige på dit marmor sofabord.

Marmor Sofabord

Årsagen til at et marmor sofabord er blevet så populært i danskernes hjem er fordi sofaborde i marmor kanholde i utroligt mange år hvilket gør at de både er økonomiske og praktiske. Så hvis du vil have et sofabord i marmor der kan beholdes i mange år, så er det nemt da næsten alle sofaborde i marmor kan holde i årevis og er derfor en god investering. Nedenfor har vi samlet de nyeste sofaborde i marmor som også er gode til prisen.

Marmor sofabord Rundt

Hvis du vil have et rundt marmor sofabord, så har vi samlet nogle af de nyeste og flotteste modeller som passer ind i langt de fleste hjem. Det praktiske ved et rundt marmor sofabord er at det kan passe ind langt de fleste steder i stuen. Se de flotte runde marmor sofaborde nedenfor.

Bloomingville Nuevo Sofabord – Hvid marmor

BLOOMINGVILLE NUEVO SOFABORD hvid marmor

Marmor Sofabord fra Bloomingville Nuevo 

Pris: 1799 kr. / KØB HER

Dette marmor sofabord er lavet i messingbelagt metaller med en hvid og rund marmor bordplade som er helt ideel som sofabord i stuen.

Dette Marmor sofabord måler Ø57 X H50 cm

Bloomingville sofabord – multi marmor

Bloomingville sofabord - multi marmor

Bloomingville sofabord – multi marmor

Pris: 2.599 kr. / KØB HER

Dette er et Marmor sofabord fra Bloomingville med multi farver, det har en kombination af sort og hvid farve. Bordet måler Ø76 x h51 cm.

 

Hübsch bord metal i sort marmor.

Hübsch bord metal i sort marmor.

Sort Marmor metal bord fra Hübsch

Pris: 1700 kr. / KØB HER

Dette Sort marmor sofabord fra Hübsch er et virkeligt flot og stilet sofabord i marmor med sort marmor print. Bordet måler 50 x 120 x h40 cm

Hübsch rundt Sofabord i marmor – Sort

Hübsch rundt Sofabord i marmor - Sort

Hübsch rundt Sofabord i marmor – Sort

Pris: 2.100 kr. / KØB HER

Dette runde sofabord i marmor fra Hübsch er let og elegant og passer ind i de fleste hjem. Det er lavet med i metal med en bordplads i sort marmor. Bordet måler ø65 x 45 cm.

Alisma rundt Sofabord i hvid marmor

Alisma rundt Sofabord i hvid marmor 

Alisma rundt Sofabord i hvid marmor 

Pris: 1.799 kr. / KØB HER

Dette er et klassisk marmor sofabord som giver et morderne look til din indretning. Bordet er lavet i en flot metalfarve som giver det runde marmor sofabord et lettere råt look. Dette flotte sofabord i marmor er 46 cm højt hvilket er en yderst praktisk højde til et sofabord.

Målene er ø80 x h46

Bloomville – Rundt Eva sofabord i hvid marmor  

Bloomville - Rundt Eva sofabord i hvid marmor  

Bloomville – Rundt Eva sofabord i hvid marmor  

Pris: 1.799 kr. / KØB HER

Dette er et af de flotte Bloomingville sofaborde i hvid marmor som har et flot stel af guld. Dette marmor sofabord er yderst eksklusivt at se på og måler Ø60 x 40 cm.

Marmor Sofabord Firkantet

Nedenfor har vi samlet de nyeste og flotteste marmor sofaborde som er firkantet. Alle hjem er ikke ens og i nogle hjem så passer et firkantet marmor sofabord bare bedre ind end en rund model.

Vi har håndplukket de nyeste og mest stilede marmor sofabord som er firkantet som du kan se nedenfor.

 

Accent Marmor sofabord

Accent Marmor sofabord 

Accent Marmor sofabord 

Pris: 2.649 kr. / KØB HER

Dette er et flot og elegant sofabord med en brun marmor bordplade. Dette firkantede marmor sofabord er passende til de fleste hjem med marmors unikke udseene som er lavet fra naturens side, så skaber det et helt specielt look.

Bordet er 48 cm høj hvilket er en passende højde til et sofabord og bredde på 75 cm.

Heaven Sofabord i hvid marmor

Heaven firkantet Sofabord i hvid marmor

Heaven firkantet Sofabord i hvid marmor

Pris: 2.395 kr. / KØB HER

Dette flotte firkantede sofabord i hvid marmor er stilet og passer ind i langt de fleste hjem. Det er lavet med en hvid marmor bordplade og benene er lavet i metal med en sort mat farve. Bordet måler Ø80 x h46 og med sine 46 cm i højden så er det en praktisk højde for et sofabord.

Dino Sofabord i hvid marmor

Dino Sofabord i hvid marmor 

Dino Sofabord i hvid marmor 

Pris: 1.299 kr. / KØB HER

Dette marmor sofabord med hvid bordplade er lavet i kunstmarmor hvilket ikke betyder at det er dårligere kvalitet, men tværtimod at det kan holde til mere men er et billigere alternativ til de massive marmorborde. Den har en slidstærk overflade og et simpelt og skandinavisk design med ben i forkromet metal.

Bordet måler 50 x 50 h42.

Ægte marmor sofabord

Med listen ovenfor har du set en masse sofaborde i ægte marmor. Som du kan se så er der en god grund til at disse ægte marmor sofaborde er blevet mere og mere populære igennem den senere tid og det tyder at denne trend forsætter.

Hvis du køber et ægte marmor sofabord, så vil du opleve at du aldrig kan få to ens marmorborde da et marmor sofabord er lavet fra naturens side af og kun klargjort og slebet af mennesker, hvilket gør at de er hver især helt unikke i ægte marmor.

Marmor sofabord Tilbud

Hvis du vil finde et marmor Sofabord på tilbud så vil du på langt de fleste af dem her på listen opleve at der er tilbud løbende. Du kan godt forvente at se Marmor Sofaborde på tilbud løbende hos Møbelkompagniet som er en af Danmarks største forhandlere af møbler til hjemmet.

Klik her og se Tilbud på Marmor Sofaborde

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?