Mercedes lancerer vanvittig EL bil

Posted on 2 min read 3336 views


Yes, den er god nok. Mercedes lancerer deres bud på fremtidens luksus el bil. Der er tale om Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Bilen er et spektalulært syn og den imponerer, men er samtidig mærkelig hybrid af en fremetids bil og en lang og stor klassisk bil fra 70’erne. Et syn man lige skal vende sig til.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

Som navnet antyder en cabriolet med plads til 2 mennesker. Bilen er en el bil der har et batteri med en kraft på 550kW, hvilket svarer til hele 750 hestekræfter. Altså en meget hurtig bil der præsterer at accelererer fra 0-100 på under 4 sekunder og som har en topfart på 250 km/t. Bilen er 4-hjuls trukket og det kraftfulde batteri kan kører helt op til 500 km på en opladning. Ligeledes er bilen hurtig at lade op. På blot 5 minutter kan man oplade batteriet til at køre omkring 100 km.

Interiøret i Vision Mercedes-Maybach 6 er også som taget ud af en fremtidsfilm. Betrækket er helt hvidt og med neon blå detaljer der giver bilens indre et unikt look. I denne bil er den højteknologiske oplevelse i fokus og brugeroplevelsen kombinerer ultimativ luksus med et intelligent køretøj.

Prisen for denne herlighed? Det er endnu ukendt. Bilen er en koncept bil og den er endnu ikke kommet på markedet til salg. Det er heller ikke sikkert, at lige nøjagtigt denne model bliver lanceret.

Er dette mon et syn vi skal vende os til? Er det sådan her fremtidens luksus el biler kommer til at se ud. Muligvis. De tyske bilproducenter er i hvert fald ved at komme ud af fjerene, og det ser ud til at Tesla får kamp til stregen om fremtidens biler. Det er nok ikke den sidste el bil vi har set fra Mercedes og selvom det er en koncept bil så spiller Mercedes med musklerne og viser hvar de kan.

Trailer for den nye Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.