Her er de bedste morgenkåber til mænd

Findes der nogen bedre følelse end at trække i morgenkåben en lørdag morgen og drikke sin morgenkaffe? Nej, egentlig ikke. En lækker morgenkåbe er et must for den stilbevidste mand som går op i komfort og samtidig godt kan lide ren hygge og afslapning. Morgenkåber er der mange af, og både pris og kvalitet svinger. Det kan være svært at finde den helt rette morgenkåbe til mænd og udbuddet kan være svært at navigere rundt i.

Derfor har vi nedenfor samlet vores bud på de bedste morgenkåber til mænd:

Polo Ralph Lauren Morgenkåbe

Ralph lauren morgenkåbe
Pris: 999 kr. / KØB HER

En morgenkåbe fra Ralph Lauren er noget noget som absolut vil klæde enhver mand. En flot klassisk badekåbe i navy blå som er fremstillet i blød bomuldsfrotté. Det lille hvide Ralph Lauren logo er broderet venstre bryst. Prisen for denne herlighed er deroppe af, men man får til gengæld også en badekåbe i høj kvalitet fra et af de moderigtige mærker. Denne kåbe fra Ralph Lauren er uden tvivl en af de fedeste morgenkåber til mænd.

Hugo Boss Badekåbe

Badekåbe Hugo boss
Pris: 799 kr. / KØB HER

Denne badekåbe fra Hugo Boss er af afsindig lækker kvalitet. Den er lidt tyndere i det end mange andre badekåber til mænd, til gengæld følelsen enormt behagelig og let at have på. Derudover ser den jo knald godt ud og har en rigtig god pasform til de fleste. Hugo Boss er kendt for kvalitet og det kommer i høj grad til udtryk med denne lækre morgenkåbe til mænd. Prisen er ganske god for en badekåbe af denne kvalitet fra et mærke som Hubo Boss.


LÆS OGSÅ: Organic Basics – Økologisk undertøj til mænd


Badekåbe fra Magasin

Badekåbe fra Magasin
Pris: 399 kr. / KØB HER

Er du på udkig efter det billige men gode alternativ, så er denne badekåbe fra Magasin en god mulighed. Det er en badekåbe i høj kvalitet som er lavet i 100% bomuld med en virkelig blød finish. Der er noget vildt flot over en helt hvid og simpel badekåbe og det er ligepræcis hvad man får her fra Magasin til blot 399 kr. Det oplagte valg hvis du gerne vil have en god og lækker morgenkåbe til en overkommelig pris. Denne badekåbe er også meget velegnet som gave netop på grund af prisniveaet som de fleste kan være med på. Badekåben kan bruges af både mænd og kvinder, og kan fås i 5 forskellige størrelser. Denne kåbe er en af de billige, men gode morgenkåber til mænd.

Ralph Lauren Charcoal Beacon

Ralph Lauren Charcoal beacon morgenkåbe

Pris: 1149 kr. / KØB HER

Denne Ralph Lauren morgenkåbe til mænd skiller sig ud fra de resterende morgenkåber på listen. Med sit flotte mønster er denne morgenkåbe anderledes og et godt valg hvis man ikke gider en traditionel badekåbe, men gerne vil have noget som skiller sig ud. Ralph Lauren Charcoal Beacon kommer i en lækker bomuldskvalitet og har en rigtig lækker og komfortabel pasform. Den er tynd i stoffet men stadig god og varm at have på, da den har fleece på indersiden. Denne smarte morgenkåbe fra Ralph Lauren appelerer til den stilbevidste mand der godt kan lide at skille sig ud fra mængden. Her har vi en af de rigtig fede morgenkåber til mænd.

Södahl Morgenkåbe

Morgenkåbe fra Soedahl
Pris: 599 kr. / KØB HER

En Södahl morgenkåbe er til dig der ønsker en klassisk morgenkåbe i et let skandinavisk look. Kåben er ultra blød og i krølfri frotté. Denne Södahl morgenkåbe er unisex og fåes i forskellige farver, men aske farven som vist på billedet er super flot og en skarp farve til en mand. Se godt ud når du kommer ud af badet i denne Södahl morgenkåbe. Prisen er også til at have med at gøre.

GANT morgenkåbe

gant morgenkåbe
Pris: 799 kr. / KØB HER

GANT er det ultimative herre mærke målrettet den lidt mere modne mand, men kan også sagtens bæres af det yngre publikum. Denne morgenkåbe er et eksempel på den stilrene linje man ser hos GANT. Fuldkommen klassisk og flot badekåbe i yankee blå, fremstillet i blød og lækker bomuldsfrotté. Denne kåbe er til den lidt konservative, men modebevidste mand der er stilsikker og prioriterer kvalitet og integritet højt. Kåben har en klassisk opbygning med rem i livet og 2 lommer foran. Det her er en af de morgenkåber til mænd der er det sikre valg når der skal vælges en flot kåbe i god kvalitet til en fornuftig pris. Denne morgenkåbe fåes også i hvid.

Emporio Armani morgenkåbe

Armani morgenkåbe til mænd
Pris: 1059 kr. / KØB HER

Armani er et mærke kendt for kvalitet og denne morgenkåbe er ingen undtagelse. Den er i 100% bomuld og ultra blød og behagelig at have på. Selvom den prismæssigt er i den tunge ende, så får man virkelig en lækker morgenkåbe til prisen og uden tvivl en af de bedste morgenkåber til mænd der finde på markedet. Den er blød, lækker og meget komfortabel at have på og intet mindre end en nydelse at nyde sin morgenkaffe i denne Emporio Armani morgenkåbe. Kan fåes i Antracit og Marine blå som på billedet og med det diskrete Armani logo på brystet. Denne klassiske og elegante morgenkåbe er velegnet til mænd i alle aldre og den kan bruges i mange år uden at skulle udskiftes. Her får man en morgenkåbe i høj kvalitet fra et stærkt og anerkendt mærke som Armani.

Paul Smith kåbe

Paul smith morgenkåbe
Pris: 1799 kr. / KØB HER

En morgenkåbe i den lidt dyre ende af skalaen. Vil man gerne skæje lidt ud og forkæle sig selv med en unik og anderledes morgenkåbe. Så er denne Paul Smith badekåbe helt klart det rette valg. Med sit mønster af Paul Smiths karakteristiske striber, skiller denne kåbe sig ud fra mængden på en smuk og elegant måde. Det oplagte valg til den mode- og mærkevarebevidste mand som har pungen i orden. Udover at være flot, anderledes og unik er denne morgenkåbe ekseptionel lækker i kvaliteten og giver en fantastisk komfort og nydelse at have på. En kåbe der helt sikkert imponerer damerne.

JBS badekåbe

JBS Badekåbe
Pris: 499 kr. / KØB HER

Flot og klassisk badekåbe fra JBS som er en af Danmarks førende producenter af undertøj. Her får man en rigtig lækker, blød og varm morgenkåbe i 100% bomuld. Denne morgenkåbe er værd at overveje hvi sman gerne vil have en kåbe i høj kvalitet til en rigtig god pris, og samtidig støtte et dansk mærke. JBS har designet morgenkåben med komfort og kvalitet i fokus, hvilket man tydeligt kan mærke når man har den på. Man får rigtig meget for sine pengene hvis man vælger at købe en JBS Badekåbe, da det indiskutabelt er en af de bedste badekåber til mænd. Den kan fåes i Sort, Blå og Grå som på billedet og kan købes mange steder. Den bliver forhandlet hos bla Magasin og på nettet hos Boozt og andre netbutikker.

Ralph Lauren Martini kåbe

Ralph lauren martini bear badekåbe
Pris: 1199 kr. / KØB HER

Endnu en Ralph Lauren morgenkåbe på listen og hvilken en! Ralph Lauren laver bare gang på gang fede ting til mænd. Her Martini Bear Robe i sort. Kåben har den karakteristiske Martini teddybjørn broderet på brystet og er derudover en kombination af klassisk engelsk stil og amerikansk østkyst æstetik. Denne morgenkåbe er fremstillet i en tynd og behagelig bomuldskvalitet med en inderside i blød fleece, som sikrer en dejlig og behagelig komfort. Denne Ralph Lauren morgenkåbe er deropad rent prismæssigt, men tilgengæld får man et utrolig flot og unikt stykke morgenbeklædning.

Vi håber meget du kunne bruge vores liste over de bedste morgenkåber til mænd og har fået inspiration til valg af den helt rigtige morgenkåbe udfra netop dine ønsker. Smid gerne en kommentar med hvilken morgenkåbe som du bedst kan lide, og lad os endelig høre hvis du har forslag til andre morgenkåber som ikke fremgår af listen 🙂

Tilmeld dig, så du ikke går glip af nye artikler

Tilmeld dig med din e-mail adresse og vær den første til at modtage nye artikler!

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments
 • Brian guldhammer Mikkelsen
  8 februar, 2019

  Jeg er på udkig efter en ny morgenkåbe og kan virkelig godt lide den armarni men kan man få sit eget logo på

  • Martin
   10 februar, 2019

   Hej Brian

   Tror ikke man kan bestille den med sit eget logo på, desværre.