Her er de bedste morgenkåber og badekåber til mænd

Posted on 7 min read 21421 views

morgenkåber til mænd

Findes der nogen bedre følelse end at trække i morgenkåben en lørdag morgen og drikke sin morgenkaffe? Nej, egentlig ikke. En lækker morgenkåbe og badekåbe er et must for den stilbevidste mand som går op i komfort og samtidig godt kan lide ren hygge og afslapning. Morgenkåber er der mange af, og både pris og kvalitet svinger. Det kan være svært at finde den helt rette morgenkåbe til mænd og udbuddet kan være svært at navigere rundt i.

Derfor har vi nedenfor samlet vores bud på de bedste morgenkåber og badekåber til mænd:

Hugo Boss Morgenkåbe

hugo boss morgenkåbe

i samarbejde med PriceRunner

En morgenkåbe fra Hugo Boss er noget noget som absolut vil klæde enhver mand. En flot klassisk badekåbe i navy blå som er fremstillet i blød bomuldsfrotté. Det lille hvide Hugo Boss logo er broderet venstre bryst. Prisen for denne herlighed er deroppe af, men man får til gengæld også en badekåbe i høj kvalitet fra et af de moderigtige mærker. Denne kåbe fra Hugo Boss er uden tvivl en af de fedeste morgenkåber til mænd.

Hugo Boss Badekåbe

Badekåbe Hugo boss

i samarbejde med PriceRunner

Denne badekåbe fra Hugo Boss er af afsindig lækker kvalitet. Den er lidt tyndere i det end mange andre badekåber til mænd, til gengæld følelsen enormt behagelig og let at have på. Derudover ser den jo knald godt ud og har en rigtig god pasform til de fleste. Hugo Boss er kendt for kvalitet og det kommer i høj grad til udtryk med denne lækre morgenkåbe til mænd. Prisen er ganske god for en badekåbe af denne kvalitet fra et mærke som Hubo Boss.


LÆS OGSÅ: Organic Basics – Økologisk undertøj til mænd


Badekåbe fra JBS

jbs morgenkåbe

i samarbejde med PriceRunner

Er du på udkig efter det billige men gode alternativ, så er denne badekåbe fra JBS en god mulighed. Det er en badekåbe i høj kvalitet som er lavet i 100% bomuld med en virkelig blød finish. Der er noget vildt flot over en helt mørkeblå og simpel badekåbe og det er ligepræcis hvad man får her fra JBS til blot 500 kr. Det oplagte valg hvis du gerne vil have en god og lækker morgenkåbe til en overkommelig pris. Denne badekåbe er også meget velegnet som gave netop på grund af prisniveaet som de fleste kan være med på. Badekåben kan bruges af både mænd og kvinder, og kan fås i 5 forskellige størrelser. Denne kåbe er en af de billige, men gode morgenkåber til mænd.

Ralph Lauren Charcoal Beacon

Ralph Lauren Charcoal beacon morgenkåbe

i samarbejde med PriceRunner

Denne Ralph Lauren morgenkåbe til mænd skiller sig ud fra de resterende morgenkåber på listen. Med sit flotte mønster er denne morgenkåbe anderledes og et godt valg hvis man ikke gider en traditionel badekåbe, men gerne vil have noget som skiller sig ud. Ralph Lauren Charcoal Beacon kommer i en lækker bomuldskvalitet og har en rigtig lækker og komfortabel pasform. Den er tynd i stoffet men stadig god og varm at have på, da den har fleece på indersiden. Denne smarte morgenkåbe fra Ralph Lauren appelerer til den stilbevidste mand der godt kan lide at skille sig ud fra mængden. Her har vi en af de rigtig fede morgenkåber til mænd.

JBS Morgenkåbe

morgenkåbe fra jbs

i samarbejde med PriceRunner

En JBS morgenkåbe er til dig der ønsker en klassisk morgenkåbe i et let skandinavisk look. Kåben er ultra blød og i krølfri frotté. Denne JBS morgenkåbe er unisex og fåes i forskellige farver, men aske farven som vist på billedet er super flot og en skarp farve til en mand. Se godt ud når du kommer ud af badet i denne JBS morgenkåbe. Prisen er også til at have med at gøre.

Tommy Hilfiger Morgenkåbe

tommy hilfiger morgenkåbe

i samarbejde med PriceRunner

Tommy Hilfiger er det ultimative herre mærke målrettet den lidt mere modne mand, men kan også sagtens bæres af det yngre publikum. Denne morgenkåbe er et eksempel på den stilrene linje man ser hos Tommy Hilfiger. Fuldkommen klassisk og flot badekåbe i yankee blå, fremstillet i blød og lækker bomuldsfrotté. Denne kåbe er til den lidt konservative, men modebevidste mand der er stilsikker og prioriterer kvalitet og integritet højt. Kåben har en klassisk opbygning med rem i livet og 2 lommer foran. Det her er en af de morgenkåber til mænd der er det sikre valg når der skal vælges en flot kåbe i god kvalitet til en fornuftig pris.

Emporio Armani morgenkåbe

Armani morgenkåbe til mænd

Armani er et mærke kendt for kvalitet og denne morgenkåbe er ingen undtagelse. Den er i 100% bomuld og ultra blød og behagelig at have på. Selvom den prismæssigt er i den tunge ende, så får man virkelig en lækker morgenkåbe til prisen og uden tvivl en af de bedste morgenkåber til mænd der finde på markedet. Den er blød, lækker og meget komfortabel at have på og intet mindre end en nydelse at nyde sin morgenkaffe i denne Emporio Armani morgenkåbe. Kan fåes i Antracit og Marine blå som på billedet og med det diskrete Armani logo på brystet. Denne klassiske og elegante morgenkåbe er velegnet til mænd i alle aldre og den kan bruges i mange år uden at skulle udskiftes. Her får man en morgenkåbe i høj kvalitet fra et stærkt og anerkendt mærke som Armani.

Paul Smith kåbe

Paul smith morgenkåbe

En morgenkåbe i den lidt dyre ende af skalaen. Vil man gerne skæje lidt ud og forkæle sig selv med en unik og anderledes morgenkåbe. Så er denne Paul Smith badekåbe helt klart det rette valg. Med sit mønster af Paul Smiths karakteristiske striber, skiller denne kåbe sig ud fra mængden på en smuk og elegant måde. Det oplagte valg til den mode- og mærkevarebevidste mand som har pungen i orden. Udover at være flot, anderledes og unik er denne morgenkåbe ekseptionel lækker i kvaliteten og giver en fantastisk komfort og nydelse at have på. En kåbe der helt sikkert imponerer damerne.

JBS badekåbe

JBS Badekåbe

i samarbejde med PriceRunner

Flot og klassisk badekåbe fra JBS som er en af Danmarks førende producenter af undertøj. Her får man en rigtig lækker, blød og varm morgenkåbe i 100% bomuld. Denne morgenkåbe er værd at overveje hvi sman gerne vil have en kåbe i høj kvalitet til en rigtig god pris, og samtidig støtte et dansk mærke. JBS har designet morgenkåben med komfort og kvalitet i fokus, hvilket man tydeligt kan mærke når man har den på. Man får rigtig meget for sine pengene hvis man vælger at købe en JBS Badekåbe, da det indiskutabelt er en af de bedste badekåber til mænd. Den kan fåes i Sort, Blå og Grå som på billedet og kan købes mange steder. Den bliver forhandlet hos bla Magasin og på nettet hos Boozt og andre netbutikker.

Decoy morgenkåbe i hvid

hvid morgenkåbe til mænd

i samarbejde med PriceRunner

Så er der også en Decoy morgenkåbe i hvid på listen og hvilken en! Decoy laver bare gang på gang fede ting til mænd. Her med denne Decoy morgenkåbe i hvid. Kåben har intet broderet på brystet og er derudover en kombination af klassisk engelsk stil og amerikansk østkyst æstetik. Denne morgenkåbe er fremstillet i en tynd og behagelig polyester med en inderside i blød fleece, som sikrer en dejlig og behagelig komfort. Denne Decoy  morgenkåbe er den billigste rent prismæssigt, men du får stadig et utrolig flot og unikt stykke morgenbeklædning.

Morgenkåbe og slåbrok Herre – Hvad er forskellen?

Der er uden tvivl flest unge mennesker der kender til udtrukket morgenkåbe til Herre, men i gamle dage så var det en Slåbrok til herre man brugte som udtryk for denne beklædning. Så en Morgenkåbe til herre er præcist det samme som en slåbrok til herre. En morgenkåbe og slåbrok til herre er også det samme som en badekåbe hvor det dog kræves at man har tøj på under en herre morgenkåbe og slåbrok hvor man med en badekåbe kendes for ikke at have nogen tøj inden under.

Køb morgenkåbe og badekåbe til mænd af høj kvalitet

Når du skal købe en morgenkåbe, så er det altid en god ide at gå på jagt efter at købe den morgenkåbe der er af bedst kvalitet. Køb badekåbe og morgenkåbe til mænd af den højeste kvaltiet hos overstående forhandlere, da vi har udvalgt både forhandlere og mærker af den bedste kvalitet. Det er udelukkende mærkevare du finder på den overstående liste. Køb morgenkåbe til mænd af de bedste mærkevare hvis du vil have en morgenkåbe der holder i længst muligt tid.

Vi håber meget du kunne bruge vores liste over de bedste morgenkåber til mænd og har fået inspiration til valg af den helt rigtige morgenkåbe udfra netop dine ønsker. Smid gerne en kommentar med hvilken morgenkåbe som du bedst kan lide, og lad os endelig høre hvis du har forslag til andre morgenkåber som ikke fremgår af listen 🙂

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments
 • Brian guldhammer Mikkelsen
  februar 8, 2019

  Jeg er på udkig efter en ny morgenkåbe og kan virkelig godt lide den armarni men kan man få sit eget logo på

  • Martin
   februar 10, 2019

   Hej Brian

   Tror ikke man kan bestille den med sit eget logo på, desværre.