Personlige accessories enhver mand bør eje

Posted on 2 min read 2485 views

ANNONCE

Nøgleringe til mænd

Personlige accessories i kvalitetslæder er et stort hit. Du kan bestille en personlig nøglering med eller uden tryk efter eget valg. Om det er et lille og praktisk vedhæng til sommerhusnøglen, en personlig nøglering med en kærlig hilsen trykt på for- og bagside til din mand eller en keyhanger til mænd, der aldrig kan finde nøglebundtet, så findes der en bred vifte af nøgleringe at vælge imellem.

Nøgleringene fås i seks forskellige farver: Cognac, mørkebrun, natur, sort, rød og mørkeblå. Der er derfor rig mulighed for at anskaffe forskellige farver i tilfælde af, at hele familien skal have hver deres nøglering og ikke kan blive enige om én farve. Det er også muligt at bestille sin egen serie i samme farve bestående af nøglering, keyhanger og måske endda bagagemærke til kufferten, så den altid er let at spotte på bagagebåndet.

En bestseller er TX10-nøgleringen, der med sin runde form er let at gribe fat i, når nøglebundtet skal fiskes op af tasken. Det er muligt at vælge mellem 3 forskellige farver til nøglering og nitte, så derfor får nøgleringene et nyt udtryk, alt efter om nitten er gammel messing, messing eller stål. 

Nøgleringe til mænd passer til enhver lejlighed, og naturmaterialet gør nøgleringen rå og eksklusiv. Produkterne er håndlavede, og det betyder, at hver enkelt nøglering i læder er helt unik. Alle produkterne er lavet med stor omhu og produceres efter høje kvalitetskrav. 

En personlig fars dags gave, der med sikkerhed falder i god jord

Højtiderne vender tilbage år efter år. Gaveræset har ingen ende, og ideerne har tendens til at slippe lidt for hurtigt op. Spørgsmålet melder sig: Hvad giver man i gave til far? 

Et godt bud kunne være en personlig nøglering i fars dags gave, tilpasset lige nøjagtig dine ønsker. Du er herre over, hvad der skal trykkes på læderet – det er blot at udfylde feltet med tekst, når du bestiller. Om der skal stå “verdens bedste far,” “superhelt,” eller noget helt tredje, så er valget dit. Desuden er det også muligt at pryde nøgleringen med over 80 forskellige symboler, og det er en suveræn mulighed for at gøre nøgleringen endnu mere personlig. Hvis din far er motorcykel interesseret, så er motorcyklen et godt valg, og hvis interesserne spænder bredt, kan trykket laves, således både motorcyklen, hunden og børnene trykkes på én nøglering. 

Det kan være svært at finde en personlig farsdagsgave der med sikkerhed falder i god jord, men en nøglering i læder er et godt bud i jagten på potentielle gaveideer til far. 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.