Vores bud på fede striktrøjer til mænd

Posted on 6 min read 4283 views

En god striktrøje er et must i enhver mands garderobe. Vejret i Danmark er omskifteligt og en striktrøje kan nærmest bruges året rundt. Hvad end det er tykke striktrøjer til vinterens kolde dage eller tynde striktrøjer til småkølige sommeraftener.

Det er altid rart at kunne trække i en god og varm striktrøje og så er striktrøjer til mænd faktisk gået hen og blevet yderst moderne. Vi ser således mange kendte brands som lancerer fede striktrøjer til mænd og så findes der naturligvis også mange billige striktrøjer som ikke er fra et kendt mærke, men som stadig er flotte og i god kvalitet.

Hvad end du er på udkig efter en fed striktrøje til dig selv eller måske er ude for at købe en gave til manden i dit liv, så giver vi her vores bud på fede striktrøjer til mænd.

KENZO Paris Jumper Green

Kenzo striktrøje mænd
Pris: 1999 kr. / KØB HER →

En fed striktrøje fra det kendte brand KENZO. Trøjen i en flot dyb grøn og med et farverigt strikket logo på brystet. En lækker mellemtyk striktrøje som kan bruge både i dagligdagen til indendørs brug men også bruges som en god varm striktrøje til en småkold sommeraften. Denne flotte sag fra KENZO er fremstillet i uld og har ribstrikkede kanter. Prisen er i den lidt dyre ende, men man betaler unægteligt også en sjat for mærket. Tilagengæld får man også en super fed striktrøje til mænd.

Ralph Lauren Yale Bear

Ralph lauren yale bear striktrøje
Pris: 3299 kr. / KØB HER →

En lækker strikket trøje i blød bomuld fra Ralph Lauren. Denne striktrøje består af 69% bomuld og 31% hør som sikrer en uovertruffen lækker kvalitet. Striktrøjen er en del af kollektionen med den velkendte teddybjørn broderet på brystet. En fed detalje er, at bjørnen selv er klædt i Ralph Laurens eget tøj. En virkelig flot og lækker striktrøje til mænd. I den dyre ende, men man får tilgengæld en unik og flot striktrøje som ikke mange har. RL logo er broderet for enden af trøjen og de flotte ribstrikkede kanter giver et flot look. En utrolig fed striktrøje fra Ralph Lauren og så er den rigtig behagelig at have på.

Les Deux Levoir Strik

Les Deux Levoir Strik
Pris: 800 kr. / KØB HER →

En flot striktrøje fra det danske mærke Les Deux. Trøjen er i god og lækker kvalitet og giver et anderledes, opsigtsvækkende og stilfuldt look med de tykke blå og grå striber på langs. Denne type af striktrøje er tynd i stoffet og kan dermed bruges alle årets 12 måneder og det er en trøje der kan bruges både til hverdag, samt øvrige lejligheder. Er du på udkig efter en god og lækker striktrøje som er tynd i stoffet og behagelig at have på, så er denne trøje fra Les Deux et godt bud. Her får du god kvalitet for pengene og får ligeledes en dansk brand som efterhånden har indvundet stor popularitet.

Ralph Lauren Cotton Crew Neck

Ralph Lauren Cotton Crew striktrøje
Pris: 999 kr. / KØB HER →

En lækker og behagelig striktrøje til mænd fra Ralph Lauren. Trøjen er lavet i 100% bomuld og med det velkendte Ralph Lauren Polo logo broderet på brystet. Denne striktrøje er en klassisk strik, men samtidig moderne og kan gå til det meste tøj. Kan både bruges i kombination med andet fint tøj eller blot til en mere afslappet stil. Den grå farve på denne striktrøje er low-key men stadigvæk smart og stilren. Trøjen fås også i mere iøjnefaldende varianter i farver som rød, hvid og sort.

Emporio Armani Knitted Logo

Emporio Armani Knitted Logo Crew Neck
Pris: 1199 kr. / KØB HER →

Lækker striktrøje fra Emporio Armani strikket i en tynd og blød bomuldskvalitet. Stilren striktrøje i en dyb blå farve men det velkendte Emporio Armani logo broderet i hvidt på brystet. Prisen er til at have med at gøre når man tænker på kvalitet og det mærke man køber. En flot striktrøje til mænd som man kan bruge i mange år og som går til både fint brug og hverdags brug. Denne flotte striktrøje fra Emporio Armani får en velfortjent plads på vores liste over fede striktrøjer til mænd.

Piacenza Cashmere

piacenza cashmere
Pris: 2999 kr. / KØB HER →

Er du ude efter en striktrøje i den fineste kvalitet? Så er denne finstrikket pullover fra italienske Piacenza med stor sandsynlighed noget for dig. Her er der tale om en elegant striktrøje i den bedste kvalitet. Fremstillet i den blødeste og lækre cashmereuld. Der er ikke noget som at trække i en cashmere strik. Den er blød og fin i strukturen og ultra behagelig at have på. Den brune farve er oldschool, men samtidig meget moderne og smart. Fås også i andre flotte farver. Prisen er derop af, men man må betale for den ultimative luksus.

BOSS Casual strik

BOSS Casual Tempest Waffle Long Sleeve Sweater
Pris: 549 kr. / KØB HER →

Vil du gerne have meget for pengene og er samtidig til et enkelt og elegant udtryk? Går du op i kvalitet og mærkevarer? Så er denne striktrøje fra Hugo Boss et godt bud på en lækker striktrøje til dig. Som en del af deres BOSS Casual kollektion er denne striktrøje enkel i sit udtryk og kommer samtidig til en meget fornuftig pris. Pasformen er god og kvaliteten i top med strukturstrikket blød bomuld. Modellen er en tynd strik som kan bruges som pullover over en skjorte eller blot anvendes som den er over en t-shirt.

Samsøe & Samsøe strik

Samsøe & Samsøe Eldert Structured Crew Neck
Pris: 599 kr. / KØB HER →

En god og lækker striktrøje i hvid fra Samsøe & Samsøe. Perfekt til de småkølige sommeraftener. En af de striktrøjer til mænd på denne liste som er i et rigtig fornuftig prisleje i forhold til den kvalitet man får. Striktrøjen er i 100% bomuld og strukturstrikket som giver en ekstra flot detaljering. Samsøe & Samsøe er et dansk mærke kendt for sit klassisk skandinaviske design, hvilket også kommer til udtryk i denne minimalistiske striktrøje. En flot, lækker og simpel striktrøje i god kvalitet til en fornuftig pris.

A.P.C Pull Exeter Donegal

A.P.C Pull Exeter Donegal Cable Marine Chine
Pris: 1799 kr. / KØB HER →

En anderledes, iøjnefaldende og lækker striktrøje fra det franske modemærke A.P.C. Gennem en special strikketeknik har man ved brug af to forskellige garntyper opnået et effektfuldt mønster som giver denne strikketrøje sit unikke look. Trøjen er således lavet af både uld og bomuld. En lækker og behagelig striktrøje med en god pasform. Rund hals og ribstrikkede kanter er med til at gøre trøjen afbalanceret og giver et fedt look. Ønsker man en anderledes striktrøje til mænd som skiller sig lidt ud fra mængden, så er denne striktrøje fra A.P.C et fornuftigt valg.

GANT Classic Cotton Stripe

GANT Classic Cotton Stripe Crew Neck Pullover
Pris: 999 kr. / KØB HER →

En klassisk og stilet herrestrik fra GANT. Denne striktrøje gør sig godt til lidt finere brug og er et godt bud på en striktrøje som kan bruges på kontoret eller ved finere anledninger. Fremstillet i en lækker bomulds kvalitet er trøjen behagelig at have på og kan bruges både casual med en t-shirt under eller til mere fint brug med en skjorte under. De hvide striber på tværs giver et klassisk look som også er kendetegnet bag brandet GANT. Denne striktrøje til mænd ville gå godt sammen med et par comfort pants for et fuldendt look. Rigtig god og lækker striktrøje til prisen og du kan f.eks. finde en rabatkode til zalando som også til byder har dem på tilbud.

Dette var vores bud på fede striktrøjer til mænd. Vi håber du kunne bruge dem til inspiration hvis du selv står og skal købe en striktrøje og så vil vi ønske dig god fornøjelse med at trække i dine nye og lækre striktrøje. Har du selv nogen bud på fede striktrøjer til mænd så er du meget velkommen til at smide en kommentar nedenfor!

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.