Hvor kan du udfolde din indre drengerøv?

ANNONCE

I gamle dage varetog manden de fysiske opgaver i hjemmet, mens han overlod de huslige gøremål til kvinden. I dag er den moderne mand også at finde i køkkenet, hvortil kvinden ligeledes kan varetage hårdt fysisk arbejde. Selvom manden også er at finde i køkkenet – eller med en støvsuger i hånden – kan han få brug for at trække sig tilbage og lade sin indre drengerøv udfolde sig. Er det noget, du kender til det?

Til dig med hænderne skruet rigtigt på

Hvor kan du lade din indre drengerøv komme til udtryk? Hvor er dit herreværelse – også kaldet en ”man cave”? Har du et rum i dit hjem, hvor du kan søge tilflugt fra hverdagens travle gøremål? Hvis det ikke er tilfældet, kan det være, at du skal forsøge dig med at bygge din egen man cave. Først bør du overveje, hvor din man cave skal placeres. Dernæst skal du vælge materialer til den ydre facade – eksempelvis dine vinduer. En man cave kan være fantastisk at invitere vennerne over i på en varm sommeraften, hvorfor det er vigtigt, at du kan kontrollere indeklimaet via dine vinduer. Du kan eksempelvis vælge at investere i kvalitetsvinduer fra JVK. På den måde sikrer du dig vinduer i høj kvalitet, og vinduerne bliver produceret ud fra dine præferencer i forhold til materiale og funktionalitet. 

Generelt bør du vælge materialerne til den ydre facade, således at din man cave afspejler dig og dine interesser. Du skal bygge noget, du kan være stolt af.

Garagen kan også bruges

Er du ikke skabt til at bygge ting på egen hånd, kan du vælge at placere dit herreværelse et sted, der allerede er blevet bygget. Eksempelvis kan du bruge garagen. Din garage kan med en kærlig hånd komme til at blive et fremragende herreværelse. Det kræver selvfølgelig, at du er fleksibel i forhold til at ommøblere din garage – specielt hvis du normalt har bilen parkeret der. Det kan være en fordel at bruge garagen til din nye man cave, da det sandsynligvis er en mindre tidskrævende proces at ommøblere garagen, end hvis du vælger at bygge den helt selv. I garagen skal du kun koncentrere dig om de indre omgivelser. Garagen kan derfor fungere som et fint alternativ, hvis du ikke ønsker at hive det store værktøj frem.

Indret dit herreværelse som du vil

Når du skal indrette dit herreværelse, er det vigtigt, at du indretter det ud fra din personlige stil. De indre rammer er nemlig det essentielle ved dit herreværelse. Du kan eksempelvis købe et par lækre sofaer, hvor du og vennerne kan flade ud. Derudover må der ikke være  langt fra sofaen til de kolde øl. Derfor skal du naturligvis have et køleskab i din man cave. I den forbindelse er det næsten en selvfølge, at du har en kæmpe fladskærm, hvor du og vennerne kan se alle de store sportsbegivenheder. Derudover kan dit herreværelse eventuelt have et bordfodboldbord, en minibar og et musikanlæg. Du bør ligeledes tænke over belysningen, således at du får skabt den helt rigtige stemning i dit herreværelse.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?