10 lydbøger du skal høre i år

Lydbøger er blevet mere og mere populært. Særligt fordi man kan høre dem hvor som helst, når som helst og så fylder de ikke nært så meget som traditionelle bøger. De kan faktisk alle sammen være i din lomme, i en app på din mobiltelefon. Lydbøger kan du høre på farten når du sidder i bilen eller toget på vej på arbejde. Du kan høre det mens du ordner have, gør rent, vasker op eller sågar mens du tager et bad. Der er faktisk ikke de store begrænsninger for hvor og hvornår du IKKE kan høre en lydbog.

Hør Lydbøger Gratis – Prøv NextStory i 30 dage →

Hvor hører man lydbøger?

Der findes efterhånden en god håndfuld abonnementstjenester hvor man kan høre lydbøger online. Dvs. man betaler et månedligt beløb og så har man adgang til at høre et ubegrænsjet antal lydbøger. Man kan høre lydbøgerne online både i en browser på sin computer eller man kan downloade en app på sin mobiltelefon og høre lydbøgerne derfra. Man behøver ikke have lydbøgerne liggende rent fysisk, da man streamer dem ligesom man kender det fra andre services som Spotify. Hvis man ikke har mulighed for at være online hvis man eksempelvis sidder i et fly, har man naturligvis mulighed for at downloade dem fysisk til ens enhed. De to bedste steder at høre lydbøger er følgende:

Nextstory

NextStory er blevet en af de største favoritter indenfor lydbøger, og har et kæmpe udvalg af forskellige digitale bøger, og giver dig op til 4 adgange for kun 79 kr. om måneden, hvilket også er en utrolig lav pris kontra konkurrenterne.

NextStory giver dig 30 dages gratis adgang til deres lydbøger, så du kan endda prøve dem fuldstændig gratis.

Hør Lydbøger Gratis – Prøv NextStory i 30 dage →

Saxo Premium

Med Saxo Premium kan du både læse og lytte til dine bøger præcis når det passer dig. Det koster kun 99 kr. om måneden og så kan du ellers streame af lydbøger på din tablet eller smartphone. Derudover er der andre medlemsfordele ved at være Saxo Premiun kunde, herunder fysiske bøger til medlemspris og altid gratis fragt. Det tager kun 5 minutter at oprette en bruger og så er du i gang. Ved at følge linket nedenfor kan du sågar få 30 dages gratis prøveperiode.

Prøv Saxo Premium gratis i 30 dage →

Mofibo

Mofibo er danmarks største samling af lydbøger med over 100.000 bøger. Det koster 129 kr. om måneden i abonnement og så har man ubegrænset adgang til alle disse bøger. Hvis der er flere i hustanden der gerne vil bruge Mofibo så kan man købe et Family abonnement som koster 159 kr. og så er i 2 personer der kan bruge Mofibo på samme tid. Det er nemt og uforpligtende at være kunde hos Mofibo, da der ikke er nogen binding og men dermed kan opsige det når som helst. Du kan tilmed få de første 14 dage gratis hvis du gerne vil teste af om det er noget for dig.

Prøv Mofibo gratis i 30 dage →

Bedste lydbøger at høre i år

1. Kvinden de meldte savnet

Kvinden de meldte savnet lydbog

Hør hos NextStory gratis →

En spændende fortælling om en kvinde der bliver dræbt i England. Det viser sig, at hun er dansk og i 18 år har stået på politiets liste over savnede. Engelsk politi har ingen spor efter gerningsmanden og leder i stedet efter et motiv til drabet. Derfor beder de Louise Rick fra Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi finde ud af, hvorfor en række danskere har indsat store beløb på kvindens bankkonto. Det fører efterforskningen i en retning, der er lige så uventet, som den er kontroversiel. Og samtidig sættes Louises forhold til makkeren Eik på en alvorlig prøve. Kvinden de meldte savnet er en spændende krimi der fortjener fem stjerner og er en lydbog som er værd at høre både på ferien eller hvis du trænger til spænding i hverdagen.

2. Offer 2117 – Afdeling Q

Offer 2117 på lydbog

Hør hos NextStory gratis →

Den nyeste bog i fortællingen om Afdeling Q er med i toppen over lydbøger som du skal høre i år. Assad kommer i fokus, da en kædereaktion af voldsomme begivenheder bringer ham på randen af total nedsmeltning. Samtidig rystes Afdeling Q af en central kollegas død og af et desperat forsøg på at forhindre en indesluttet og vanvittig drengs kompromisløse og morderiske handling. I kampen for at redde menneskeliv og få løst Assads traumatiske dilemma kastes Carl Mørck og resten af Afdeling Q sat på en alvorlig prøve. Jussi Adler-Olsen’s nyeste bog Offer 2117 skuffer ikke og er mindst ligeså spændende som de øvrige bøger i serien. Offer 2117 kan man som lydbog blive ved og ved med at lytte til og det kan være svært at stoppe igen. Spændingsniveauet er højt og der er garanti for underholdning.

3. 7 gode vaner

7 gode vaner lydbog

Hør hos NextStory gratis →

7 gode vaner er en klassisk selvudviklingsbog der byder på gode lavpraktiske bog til personlig udvikling. 7 gode vaner tager dig skridt for skridt gennem gode råd til hvordan du bliver et mere effektivt menneske med stor livskraft og ansvar for dit eget liv. Denne nye og reviderede udgave er ideel som lydbog og er en god måde at udnytte din tid til og fra arbejde eller når der skal ordnes praktiske gøremål i hjemmet. 7 gode vaner er både inspiration til et bedre og mere kontrolleret liv men er samtidig helt lavpraktiske metoder du kan tage i brug for netop at opnå dette. Dette er den ideelle lydbog til folk som ønsker at forbedre deres liv, både personligt og professionelt og netop derfor er den havnet på denne liste over de bedste lydbøger du skal høre i år.

4. Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag lydbog

Hør hos NextStory gratis →

Bogen handler om hvordan du skaber forandring gennem brug af adfærdsdesign. Den giver indsigt i hvordan mennesker i den virkelige verden ikke opføre sig som de mennesker, vi bygger vores strategier til og giver dig konkrete redskaber til hvordan du kan få indsigt og forståelse for strategier som store virksomheder som Google, Amazon og Novo Nordisk bruger til at skabe innovation, forbedre arbejdsmiljøet og tjene flere penge. En god bog for dig som går op i din professionalle karriere og gerne vil have en bedre forståelse for adfærdsdesign og have helt konkrete råd til hvordan du tilpasser dig en skiftende og stadig mere konkurrencepræget verden.

5. Under bjælken

Under bjælken lydbog

Hør hos NextStory gratis →

Under bjælken er et interessant og indsigtsfuldt portræt af Kronprins Frederik. Gennem 8 kapitler får man fortællingen om Frederik gennem hans 8 faser af livet. Fra dreng til teenager til Akademiker og familiefar. Læs om hans bedrifter som frømand, erobre og sportsmenneske. Kom tæt på Kronprins Frederik i denne sympatiske fortælling om vores kommende konge. Man får et sjældent indblik i Frederiks viljestyrke, men følger også op og nedture i en intern kamp om at forlige sig med sin skæbne og rolle som danmarks Kronprins. En rigtig god og spændende lydbog som enhver dansker bør høre for at få et fantastisk interessant og nuanceret billede af Kronprins Frederik.

6. Alle mine morgener på jorden

Alle mine morgener på jorden troels kløvedal lydbog

Hør hos NextStory gratis →

7. Det perfekte sted at dø

Det perfekte sted at dø lydbog

Hør hos NextStory gratis →

8. Kniv

Jo Nesbø kniv lydbog

Hør hos NextStory gratis →

9. Den evige ild

Den evige ild lydbog

Hør hos NextStory gratis →

10. Kastanjemanden

Kastanjemanden på lydbog

Hør hos NextStory gratis →

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?