Forkæl dig selv, mand

Sponseret

Selvforkælelse er noget, mange mennesker ikke har fokus på, og særligt mænd kunne være langt bedre til at være lide gode ved dem selv. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan gøre livet lidt sødere og forkæle dig selv, læs med og få gode tips.

Vi fortjener at have det godt og at nyde livet, mens vi har det, og selv små ting som en god kop baristakaffe eller en luksusflødebolle fra Irma på en helt almindelig tirsdag aften kan være det, der gør at vi føler glæde og mærker, hvor dejligt det er at blive forkælet – også selv om det er en selv, der gør det.

 

Snup en afbudsrejse

En skøn måde at forkæle sig selv på, er at tage på ferie. Hvis du er alene og ikke har et skemalagt arbejdsliv, kan det være en mulighed at købe en af de mange billige afbudsrejser, der tilbydes fra rejsebureauer over hele landet. Her bestemmer man ikke som sådan, hvor man vil hen, men må tage hvad der er. På den måde kan man komme til steder, man måske ikke ellers ville have valgt men som kan vise sig at blive en god oplevelse.

 

En ferie er en mulighed for at få ladt batterierne op og komme lidt væk fra hverdagens trummerum. Her kan du fordybe dig i gode bøger eller blot bruge tiden til at tænke. I dag får mange af os flere input end vi egentligt kan rumme, og da kan en ferie være en kærkommen lejlighed til at få ro på og lade tankerne flyde. Lad mobilen blive i lommen og nyd i stedet at være der, hvor du nu er kommet til.

 

Køb noget, du længe har ønsket dig

En anden mulighed for at forkæle dig selv kan være at købe noget, du længe har ønsket dig, for eksempel en designerlampe eller et stykke kunst, du kan nyde hver dag. Giv dig god tid til at finde det helt rigtige, og nyd så, at du har gjort noget rart for dig selv.

 

Det kan også være en fancy kaffemaskine eller måske et par fede sneakers. At tillade sig selv en gang i mellem at smadre sparegrisen og købe en ting til sig selv, der egentligt ikke er strengt nødvendigt kan være en god måde at vise kærlighed til sig selv og anderkende den man er og det, man har opnået.

 

Ansigtsbehandling er ikke kun for kvinder

Endelig kan du også vælge at lægge dig i stolen hos en kosmetolog og få en ansigtsbehandling. Måske tænker du, at den slags ikke er for mænd, men her tager du fejl. Faktisk findes der skønhedsklinikker for mænd, hvor man i trygge og behagelige rammer kan blive nusset om og bare nyde at tage i mod. Vi har alle brug for berøring og omsorg, og det er lige, hvad man får, når man bestiller en ansigtsbehandling. Hvis du ikke har prøvet ansigtsmassage, er det på høje tid, for her er der tale om luksus og nydelse på den helt store klinge.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?