Kortholder til mænd – 9 moderne og nye kortholdere

Det er blevet mere og mere populært at bruge en kortholder til mænd i stedet for den store tegnebog som man tidligere har gjort brug af, og måske stadig gør lidt tid endnu. Men i takt med at det danske samfund bliver kontantløst så er der ingen grund til at bruge denne store pung mere. Du bør i stedet købe en kortholder som har plads til dine kort og som er lettere at have i dine bukselommer, i jakken eller et helt tredje sted.

Hvis du vil have en kortholder, så har vi her fundet de bedste moderne kortholdere til mænd som både er simple og lette at have med overalt fordi der kun lige præcist skal være plads til de mest nødvendige kort og måske en enkelt pengeseddel. Du kan med en kortholder til mænd nu undgå de tykke lommer og få en moderne og smart kortholder i stedet.

Kortholder mænd

Når du skal finde en kortholder til mænd så skal du naturligvis være opmærksom på et par ting. Du skal gerne vide hvad den som minimum skal kunne indholde, så når du køber en kortholder til mænd så skal du være klar over hvor mange kort kortholderen skal indholde. Vi har nedenfor fundet de mest moderne kortholdere til mænd til gode priser som i forskellige varianter såsom eksempelvis brun læder, sort læder og mange flere.

Hugo Boss Signature Kortholder – sort læder

Hugo Boss Signature Kortholder (sort)

Hugo Boss Signature Kortholder (sort)

Pris: 700 kr. / KØB HER

Hvis du søger en moderne læder kortholder fra Hugo Boss som virkeligt kan skille sig ud fra mængden både fordi den er stilren men også fordi designet er unikt og tydeligt viser at det er en god kvalitet.

Denne kortholder i læder fra Hugo Boss måler 7 cm x 10 cm hvilket betyder at den er næsten samme størrelse som et kreditkort. Der er i alt plads til 4 kort i hver deres rum, mens der i toppen er et større rum som kan opbevare pengesedler eller mønter, hvilket gør denne kortholder super praktisk.

Tommy Hilfiger Eton – Sort læder

tommy hilfiger eton sort

Tommy Hilfiger Eton (Sort)

Pris: 350 kr. / KØB HER

Denne Tommy Hilfiger kortholder til mænd er en virkeligt lækker og stilet læder kortholder i læder. I denne kreditkortholder er der hele 6 rum til kreditkort mens der også er et lille rum i midten med plads til sedler. Denne læder kortholder fra Tommy Hilfiger er yderst praktisk til dig der har lidt flere kort og med den lave pris får man virkeligt meget for pengene. Den måler 10 x 7 cm som kun er en lille smule større end et kreditkort.

Tiger of Sweden Ballon kortholder – Sort

tiger of sweden kortholder sort

Tiger of Sweden kortholder – Sort 

Pris: 400 kr. / KØB HER

Denne klassiske Tiger of Sweden kortholder i sort er virkeligt en lækker kortholder til mænd. Den har 4 rum med plads til kreditkort og et rum i midten med plads til sedler. Tiger of sweden er kendt for at lave høj kvalitet og med denne kortholder har de endnu en gang formået at skabe moderne kvalitet.

Denne kortholder fra Tiger of Sweden er lavet i glat skind og måler 11 x 7 cm.

Burberry kortholder – Brun kreditkortholder

burberry kortholder kreditkortholder

Burberry kortholder / kreditkortholder – Brun 

Pris: 2.100 kr. / KØB HER

Denne Burberry kortholder til mænd så får du en kreditkortholder i højeste kvalitet. Den har sine ikoniske og velkendte ternet print på og er lavet i Burberry stilen. Denne Burberry kreditkortholder har plads til minimum 6 kreditkort og der er også et større separart rum som har plads til sedler samt kvitteringer.

Kortholderen fra Burberry måler 10,5 x 8,5 x 1,5 cm. Hvis du søger en kvalitets kortholder i den mest moderne stil så er denne kortholder fra Burberry et godt valg.

Hugo Boss Crosstown kortholder – Brun

Hugo Boss Crosstown kortholder brun

Hugo Boss Crosstown kortholder – Brun 

Pris: 800 kr. / KØB HER

Denne Hugo Boss Crosstown kortholder til mænd er en utrolig elegant og simpel kreditkortholder. Den er lavet med 100% koskind og med 2 rum til kreditkort samt et rum i midten til sedler. Derudover så er der også en lille money-clip på bagsiden af kortholderen. Det er en flot og blød kortholder fra Huog Boss som er lavet i eksklusiv læderkvalitet. Dens mål er 10 x 7 cm.

Tommy Hilfiger Core kortholder – Sort

Tommy Hilfiger Core kortholder - Sort

Tommy Hilfiger Core kortholder – Sort kreditkortholder

Pris: 400 kr. / KØB HER

Med denne Tommy Hilfiger Core kortholder i sort så er du sikker på at få en prisvenlig kreditkortholder i høj kvalitet. Med denne kortholder fra Tommy Hilfiger er der plads til hele 6 kreditkort som er velegnet til dig der har en del kort som du er nød til at medbringe rundt omkring. Den har cirka samme størrelse som et kreditkort og fylder derfor ikke særligt meget hvilket er perfekt til dig der ønsker en så simpel kortholder til mænd i læder som muligt.

Hugo Subway kortkorholder til mænd i læder

Hugo Subway kortkorholder til mænd i læder

Hugo Subway kortkorholder til mænd i læder

Pris: 450 kr. / KØB HER

Denne Hugo Subway kortholder til mænd i læder er skabt til dig der gerne vil have så simpel en kortholder som mulig. Den er lavet i glat skind og der er plads til 4 kreditkort samt der er et rum i midten med plads til kreditkort eller sedler. Denne kortholder til mænd er et godt valg til dig der vil have en så simpel og elegant kreditkortholder i læder som muligt. Dens mål er 10 x 7 cm som passer med størrelsen på et kort.

Kortholder aluminium

Hvis du søger en kortholder af aluminium så skal du se nedenfor hvor vi har fundet de bedste kortholdere i aluminium af højeste kvalitet og så til den bedste pris.

Secrid aluminium Cardprotector – Sølv

Secrid aluminium Cardprotector - Sølv

Secrid aluminium Cardprotector – Sølv

Pris: 250 kr. / KØB HER

Denne Secrid Aluminium Card Protector i sølv er en kortholder til mænd som er fremstillet i et flot og stilfuldt aluminium. Der er i denne aluminium kortholder / kortbeskytter plads til hele 5 kort, hvor du med et lille skub kan få dem skubbet op. Denne Cardprotector er uden tvivl velegnet til dig der gerne vil passe på dine kort, men samtidigt gerne vil have et simpelt design. Den måler 6,3 x 10,2 x 0,8.

Secrid mc Crisple mini wallet – Sort

Secrid mc Crisple mini wallet - Sort

Secrid mc Crisple mini wallet – Sort 

Pris: 500 kr. / KØB HER

Denne Secrid mini wallet og kortholder er en kombination af en tegnebog og en kortholder til mænd. Med en Secrid korholder har du plads til hele 5 kort som nemt og hurtigt kan blive skubbet op, så du altid har adgang til dine kort. Den er lavet i aluminium som er beklædt med sort læder, hvor der kan være plads til fire kort ekstra samt kvitteringer og sedler. Denne mini wallet fra Secrid har målene: 10,2 x 6,5 x 2,1 og er som sagt lavet i aluminium og knaplukning.

 

Kortholder læder

I overstående liste så finder du alle de nyeste kortholdere i læder så hvis du søger en kortholder i læder så vil du se at stort set alle disse kortholdere til mænd på listen er lavet af læder i høj kvalitet. Årsagen til at vi har håndplukkede alle disse kortholdere i læder er fordi så er man sikker på at få den bedste kvalitet.

Kortholder tilbud

Hvis du søger kortholder på tilbud, så skal du blot klikke ind på de kortholdere her i listen, hvor du kan se om de er på tilbud eller ej. Vi har fundet den leverandør af kortholdere som har de bedste tilbud, så hvis du søger et kortholder tilbud så skal du blot løbende tjekke op her på siden.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?