Skjorter til mænd – her er de nyeste trends

Skjorter er uundværlige at have i klædeskabet, og man kan nærmest ikke få for mange af dem. Skjorter kan nemlig bruges i mange sammenhænge – både til hverdag, job og fest. Der findes et væld af muligheder i forhold til styling af outfittet med en skjorte.

Er du på udkig efter nye fede skjorter til mænd, som du kan give i gave eller bruge selv, skal du læse med her på siden. Vi guider dig til de nyeste trends.

Kronstadt // Dean Diego Skjorte

Kronstadt skjorte

Pris: 399 kr. / KØB HER

Den grå farve er altid en klassiker, når det gælder pæne skjorter til mænd. Dean Diego Skjorte fra Kronstadt er et ekstremt godt bud på en grå skjorte til en budgetvenlig pris.

Modellen er slim fit og sidder dermed tæt ind til kroppen. Kraven er nedfoldet, mens farven på knapperne er træfarvet. Dette giver et anderledes spil til skjorten. I sidesømmen sidder et lille logo, der er diskret.

Skjortens inderside af ærmerne er denimfarvet. Når du folder ærmerne op, vil skjorten altså få et super fedt udtryk, hvor den grå farve kombineres med fed denim. Kvaliteten af skjorten er 65 % bomuld og 35 % polyester.

Vil du have en anden farve end grå, fås skjorten også i armygrøn, sort, navy, bordeaux og lyseblå.

Stenströms // Twofold Super Cotton

Stenstrøms skjorte

Pris: 1200 kr. / KØB HER

Er du på udkig efter flotte skjorter til mænd, der er af fantastisk kvalitet, bør du købe Twofold Super Cotton-skjorten fra Stenströms. Her får du herreskjorter af højeste kvalitet, da skjorterne er af 100 % bomuld. Dette gør også, at skjorterne er nemme at stryge, hvilket er praktisk i hverdagen.

Skjorten er i det fineste blå-hvide mønster, som ser særdeles elegant ud. Herved kan du både bruge skjorten på jobbet eller til festlige lejligheder. Du vælger imellem slim fit eller fitted body som pasform af skjorten, alt efter hvad der passer dig bedst.

Kraven har et såkaldt cut-away flip. Ønsker du at bære slips til denne skjorte, vil det dermed være ideelt at tilføje et slips med en bred knude dertil.

Polo Ralph Lauren // Slim Fit Oxford

Ralph lauren skjorte til mænd

Pris: 799 kr. / KØB HER

Når herreskjorter nævnes, tænker mange på Ralph Lauren. Dette er med god grund, da Ralph Lauren har designet utallige lækre herreskjorter. Slim Fit Oxford er blandt disse, og den kan du også få fingre i.

Stilen er klassisk med button-down krave. Pasformen er smal, da taljen er indsyet. På venstre bryst er Ralph Lauren-logoet broderet, og ved manchetterne findes en knap.

Kvaliteten af skjorten er god, da materialet er kraftig oxford. Derudover er skjorten lavet af 100 % bomuld. Den tåler maskinvask ved 40 grader og kan ved lave temperaturer tørretumbles.

Der er flere farver at vælge imellem, når det kommer til Slim Fit Oxford. Du kan vælge den klassiske blå, elegante hvide, edgy grå eller farverige pink.


LÆS OGSÅ: Fede ure til mænd der ikke sprænger budgettet


Tailor Store – Liberty Art

Tailor store skjorte

Pris: 899 kr. / KØB HER

Få en oplevelse ud over det sædvanlige ved at designe dine egne lækre herreskjorter hos Tailor Store. Er du ikke bange for farverige og flotte mønstre, kan du designe din egen Liberty Art-skjorte.

Mønstret er af blåt blomsterdesign, der ser yderst eksklusivt ud. Skjorten skræddersyes efter dine mål, således du får en skjorte, der virkelig sidder, som den skal.

Faktisk kan du tilpasse hele skjorten efter dine behov og ønsker. På Tailor Stores hjemmeside kan du vælge skjortens stof, ærmelængde, kraveform, manchet, knaplukning, lomme, rygdetaljer, nederste skæring, knapper, knaptråd, kontraster, broderi og lommeklud.

Du kan også blot vælge at købe standardudgaven af skjorten. Her får du cut-away extreme-krace, enkle runde knapper ved manchetterne samt poplin vævning. Skjorten er af 100 % bomuld.


TILBUD: 4 for 3 på alle made du measure skjorter. Rabatkode: 4FOR3 – KØB HER


ARKET – Pinpoint Oxford Utility

Arket skjorte til mænd

Pris: 390 kr. / KØB HER

Flotte herreskjorter behøver ikke at være langærmede. Skjorter med korte ærmer er mindst lige så flotte. De er især brugbare på varme dage, hvor armene kan få luft. Derudover kan de anvendes på jobbet, i privaten eller til en fest.

Pinpoint Oxford Utility er en skjorte med korte ærmer. Stilen er edgy og kantet, da skjorten har lige silhuetter og skarpe kanter. Dog er kraven flad, hvilket er en nyere og mere moderne kraveform. De skarpe kanter udlignes ligeledes ved skjortens enkle brystlomme.

Knapperne er anderledes end andre skjorteknapper, da de er af perlemor. Derudover er knapperne af forskellige farver, hvilket gør skjorten endnu mere edgy og unik.

Farven er lyseblå, og kvaliteten er særdeles god. Skjorten er nemlig af 100 % bomuld.

Jack & Jones – Regular Fit

Hvid skjorte fra Jack & Jones

Pris: 399 kr. / KØB HER

Ønsker du at købe skjorter til mænd, hvor prisen ikke er for høj, leverer Jack & Jones altid. Jack & Jones har nemlig designet mange fede skjorter til mænd til budgetvenlige priser.

Køb f.eks. deres langærmede skjorte med regular fit. Her får du en skjorte, der ikke sidder for tæt til kroppen. Kraven er med knapluk, og skjortens stil er casual. Derfor er den perfekt at bruge i hverdagen eller på jobbet, hvor du ønsker at se anstændig ud – men stadig ønsker at have det behageligt.

Skjortens materiale er 98 % bomuld og 2 % elastane. Den kan vaskes ved 40 grader eller under, men den tåler ikke at blive tørretumblet. Dog kan skjorten stryges samt renses i mineralsk terp eller perclor.

Appearance – The Adriano Dark

Appearance skjorte

Pris: 899 kr. / KØB HER

Elsker du fede skjorter til mænd i vintage-stil, skal du helt klart overveje The Adriano Dark-skjorte fra Appearance. Her får du masser af mønster for pengene, der er inspireret af den karakteristiske 80’er stil. Størrelsen på skjorten går fra XS op til XXL.

Printet er designet af Julie Borch-Christensen, og skjorten er designet i Danmark. Selve produktionen af skjorten foregår i Portugal. Det farverige mønster kan anvendes på ferier eller til sommerfester, hvor skjorten virkelig vil være iøjnefaldende – på den helt igennem gode måde.

Skjorten er af yderst god kvalitet. Den er af 100 % blød bomuld og bør vaskes ved 30-40 grader for at opretholde den gode kvalitet. Skjorten kan derfor sagtens vaskes i maskine.

Tiger of Sweden – Droopy Print

Tiger of Sweden skjorte

Pris: 1100 kr. / KØB HER

Synes du, at diskrete skjorter er de pæneste skjorter til mænd, men ønsker du alligevel at iføre dig noget lidt anderledes, har Tiger of Sweden skjorten til dig. Med Droopy Print-skjorten får du nemlig en skjorte, hvor sort er den dominerende farve – men med et enkelt og flot mønster.

Mønsteret består af hvide krydser formet af kødben. På lang afstand ligner det dog helt almindelige krydser. Herved får du altså et spil i skjortens udtryk, der ikke er for iøjnefaldende eller drastisk. Skjorten er 100 % bomuld.

Pasformen er regular, og kraven er lav med button-down flip. Dette giver et ret casual og sporty udtryk. Denne type krave bæres typisk uden slips, og derfor er skjorten perfekt til hverdag eller afslappede fester.

ARKET – Shirt 7

Arket herreskjorte i sort

Pris: 490 kr. / KØB HER

En sort skjorte er altid i kategorien flotte skjorter til mænd. Det er et must at have en sort skjorte i garderobeskabet, og har du ikke allerede én, skal du fluks købe én.
Shirt 7 er en flot standardskjorte. Her får du slim fit pasform, der sidder flot ind til kroppen. Kraven er klassisk, og på brystet er en vinklet brystlomme.

Materialet er lækkert, da skjorten er lavet af bomuldsfint poplin. Alligevel kan skjorten maskinvaskes ved maksimalt 40 grader, og du kan ligeledes stryge den. Har du behov for at rense skjorten, bør du kun anvende blegemiddel uden klorin. Skjorten bør heller ikke tørretumbles.

Har du i forvejen sorte skjorter, fås den også i andre farver. Vælg imellem hvid, lyseblå og mørkeblå.

Appearance – Primary Oxford

Appearance herreskjorte i lyserød

Pris: 899 kr. / KØB HER

Pinke herreskjorter har længe været i modebilledet, og det er fortsat moderne at iføre sig sådan én. Især sommerens måneder er ideelle til denne skjorte, da en brun sommerhud gør sig yderst flot til farven.

Primary Oxford-skjorten fra Appearance har button-down point-krave. Dette giver skjorten et casual udtryk. Det betyder ikke, at du ikke kan anvende et slips til skjorten, men det er helt klart den mindst formelle kravetype.

På venstre bryst er Appearances logo broderet. Skjorten er af 100 % blødt bomuld, og vævningen er i let 150 g oxfordstof.

For at forhindre skjorten i at krympe i vask er skjorten på forhånd vasket let med sten. Alligevel bør skjorten vaskes ved 30-40 grader, for at den gode kvalitet opretholdes.

Just Junkies – Rudi

Just junkies skjorte

Pris: 499 kr. / KØB HER

Fede print kan virkelig skabe lækre herreskjorter. Dette ser du bl.a. ved Rudi-skjorten fra Just Junkies. Printet består af diverse figurer i forskellige størrelser og farver, der giver et fedt udtryk.

Skjorten er kortærmet, hvilket giver den et sommerligt look. Den gør sig derfor ekstra passende på varmere dage. Er temperaturerne koldere, kan skjorten sagtens sammensættes med en fed jakke – evt. i en sprælsk farve.

Kraven på skjorten er en anelse dyb og ender i en regulær knappelukning. Dette er ligeledes med til at gøre skjorten perfekt til sommerdage. Pasformen er regulær og passer til størstedelen af alle kropstyper.

Du er sikker på, at kvaliteten af skjorten er god. Den er nemlig lavet af 100 % bomuld, hvilket gør skjorten rar at have på.

Paul Smith – Denim Striped

Paul Smith skjorte

Pris: 1799 kr. / KØB HER

Føler du dig ikke tilpas i en skjorte med print over det hele, kan du vælge et mere diskret mønster. Sådanne flotte herreskjorter findes der mange af, og Denim Striped fra Paul Smith er bl.a. en af dem.

Her får du en chambrayskjorte i indigofarve. Langs knappestolpen er farverige detaljer af de karakteristiske striber fra Paul Smith. Pasformen er normal og slim fit. Skjortens materiale er 65 % bomuld og 35 % lyocell. Dette betyder, at skjorten skal vaskes ved skånsom vask 30 grader, og den skal hænge at tørre.

Kraven er turn-down, hvilket er blandt de mest neutrale og almindelige skjortekraver. Der er en lomme på det venstre bryst og en knap ved manchetterne. Ved kraven er der ligeledes en knap, og denne er guldfarvet.

RVLT/Revolution – Striped

Pris: 599 kr. / KØB HER

Der findes mange skjorter til mænd med striber, hvor blå og hvid er de mest dominerende farver. Dog skal du ikke afskrække dig fra at bruge en skjorte med andre farvede striber, da de i særdeleshed også er flotte.

Især den rødstribede skjorte fra RVLT/Revolution er flot. Her får du en langærmet skjorte i regular fit. Kraven er normal, mens brystlommen er påsyet. Skjortens udtryk er uden tvivl casual, og skjorten er derfor meget anvendelig i hverdagen.

Skjorten er af 100 % bomuld og skal vaskes ved skånsom vask og 30 grader. For at skjorten holder sin kvalitet bedst muligt, bør den ikke tumbles eller klorbleges. Du kan stryge den ved lave temperaturer eller rense den i mineralsk terp og/eller perclor.

Hugo Boss – Elisha

Hugo boss herreskjorte

Pris: 700 kr. / KØB HER

Mange ser Hugo Boss som et kvalitetsstempel, da de laver mange fede skjorter til mænd. Elisha-skjorten er en af dem, hvor du får en tætsiddende og elegant skjorte. Pasformen er ekstra slim fit, hvilket giver et fint udtryk.

Selvom skjorten er tætsiddende, er den alligevel ikke ubehagelig at have på. Stoffet er lavet af stretch, og det betyder altså, at stoffet giver sig lidt.

Skjorten er sandfarvet. Denne farvetype er anderledes og yderst flatterende uanset hårfarve. Kraven har et klassisk flip og er lille. Dette tilføjer yderligere elegance til skjorten. Skjorten er ideel at iføre sig til business eller pæn brug.

Materialet af skjorten er 95 % bomuld og 5 % elastane. Skjorten vaskes ved 30 grader og stryges ved lav temperatur.

Bruun & Stengade – BSObassi

Pris: 399 / KØB HER

Den sidste skjorte i denne guide er i den prisvenlige klasse. Bruun & Stengade designer pæne skjorter til mænd, der er til at betale. BSObassi-skjorten kan du i den grad betale dig fra, hvor du samtidig får en pæn kortærmet skjorte.

Fittet er regular og af moderne udtryk. Den dominerende farve er navy, mens det hvide mønster bryder den mørke farve. Derfor er den perfekt at bruge til varme sommerdage, hvor glade mønstre er at foretrække.

Skjorten er lavet af 100 % bomuld og med såkaldt easy care. Herved får du en skjorte, der kræver minimum vedligeholdelse i forbindelse med strygejernet – den krøller nemlig sjældent.

Denne skjorte har uden tvivl et casual look, der er ideel til brug i hverdagen.

Nu er du helt klar til at udvide din garderobe med pæne skjorter til mænd. Du er også klar til at give den perfekte gave til din partner, familiemedlem, ven eller kollega i form af flotte skjorter til mænd.

Tilmeld dig, så du ikke går glip af nye artikler

Tilmeld dig med din e-mail adresse og vær den første til at modtage nye artikler!

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?