Gråt jakkesæt – 5 nye og smarte grå jakkesæt til mænd

Posted on 3 min read 4633 views

Et gråt jakkesæt er en af de mest populære jakkesæt for enhver mand. Der er et kæmpe udvalg af de grå jakkesæt på markedet, så derfor har vi i denne artikel valgt at vise dig de nyeste og smarteste modeller, så du nemt kan finde det helt rigtige valg.

Der er naturligvis også stor prisforskel på grå jakkesæt, så derfor har vi været på jagt efter de grå jakkesæt til mænd som også er i den lavere prisklasse så du ikke nødvendigvis skal betale over 10.000 kroner for et gråt jakkesæt men kan nøjes med omkring 4.000 til 8.000 kroner og få velkendte brands som Hugo Boss, Tiger of sweden osv.

Gråt jakkesæt

Når du skal finde et gråt jakkesæt så er der mange ting du kan gå efter, som eksempelvis om det skal være stilet og klar til pænere brug eller om det også skal kunne være en smule casual som mange både unge samt ældre generationer også begynder at gå i og som også passe til nogle af de nyeste skjorter til mænd fra brands som Eton og lignende. De grå jakkesæt vi præsentere dig for her på listen vil derfor variere men vil alle være nogle af de nyeste.

Hugo Boss jakkesæt – Ekstra slim fit Habit (Grå)

Hugo Boss - Ekstra slim fit (Grå)

Hugo Boss – Ekstra slim fit (Grå)

Pris: 4.000 kr. / KØB HER

Dette flotte grå jakkesæt til mænd i slim fit er helt ideelt til business og pænere brug. Den flotte grå blazer kan også eventuelt vælges at til at blive brugt separart hvor den kan bruges til jeans eller chinos, hvis man ønsker at fremstå en smule mindre formel.

Sand jakkesæt – Star Craigh sherman Brandon Habit (Grå)

Sand - Star Craigh sherman Brandon Habit (Grå)

Sand – Star Craigh sherman Brandon Habit (Grå)

Pris: 5.000 kr. / KØB HER

Dette flotte grå jakkesæt fra Sand er lavet i 100% uld og er velegnet til både business og pænere brug. Du kan vælge om det skal være i slim fit udgaven eller den traditionelle regular fit. Et lille ekstra touch til dette grå jakke sæt til mænd er at der i brystlommen er integreret en pynteklud.

Tiger of sweden – Slim habit (Grå)

Tiger of sweden - Slim habit (Grå)

Tiger of sweden – Slim habit (Grå)

Pris: 6.000 kr. / KØB HER

Dette Grå jakkesæt fra Tiger of sweden er i høj kvalitet og velegnet både til business og pænere brug. Det er lavet med en 2 knaps lukning, 2 paspolerede lommer og lommeklap. Det er et ideelt valg til dig der søger et gråt jakkesæt til mænd som er slim fit og normal i størrelsen på jakkesættet.

Paul Smith Mainline – Slim habit (Grå)

Paul Smith Mainline - Slim (Grå)

Paul Smith Mainline – Slim (Grå)

Pris: 7.000 kr. / KØB HER

Dette er et elegant gråt jakkesæt fra Paul Smith som er lavet i soho fit som betyder at det er et slim fit grå jakkesæt. Det har 2 knaps lukning og paspolerede lommer. Jakkesættet er velegnet til både business og pænere brug.

Paul Smith Mainline – Regular fit habit (Grå)

Paul Smith Mainline - Regular fit habit (Grå)

Paul Smith Mainline – Regular fit habit (Grå)

Pris: 8.000 kr. / KØB HER

Dette elegante travel-suit fra Paul Smith er lavet i 100% bomuld, som sikre at det er et grå jakkesæt i god kvalitet. Dette grå jakkesæt har 2 knaps lukning samt 2 paspolerede lommer. Hvis du søger et nyt jakkesæt af højeste kvalitet, så er der ingen tvivl om at dette grå jakkesæt er et godt valg.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.